icon

Duphaston a vaše skúsenosti s jeho užívaním

blanka12
21. apr 2013

ahojte ma niekto skusenosti z dubhastonom ja mam nejake gulate rusko pobolievaju ma prsniky a dnes som citila nejake pichnie dole aj busko ako keby mal prist cilkus 🙂

aduskatt
21. apr 2013

nerozumiem z Tvojho prispevku, co chces vediet ......btw, je to Duphaston

renuska23
21. apr 2013

ja som užívala Duphaston na udržanie tehotenstva.

blanka12
autor
21. apr 2013

@aduskatt ahoj ja som sa pitala ci mal niekto priznaky bolenie bruska a prsnikou nic viacej

aduskatt
21. apr 2013

@blanka12 pri uzivani duphastonu sem tam krce v bruchu

blanka12
autor
21. apr 2013

@aduskatt ahoj moja ja som chcela len sa opitat ci ma niekto probemi po zdravotnej stranke bolenie bruska od dubhastonu

blanka12
autor
21. apr 2013

@aduskatt mne to zacalo len teraz az na 7den

aduskatt
21. apr 2013

@blanka12 ja som ho uzivala dlhsiu dobu a sme tam som mavala krce, ale nie pravidelne

magua
21. apr 2013

aj ja ked som ho uzivala, tak nafuknute bruho a tiez caste migreny...

madono
21. apr 2013

ahoj, ja som ho užívala skoro rok a nemala som žiadne príznaky, ani tie čo opisujes. držím palce...

ematko29
21. apr 2013

@blanka12 ja som ho užívala na upravu menštruacie,bolesti v podbrušku som mavala od 7dna do takého 12 dna.prsia tiež boleli ,amala som neskutočný predmenštruačný syndrom každý mesiac

taja27
23. apr 2013

mne nasadil dokotr dufaston pred ovulaciou na 15 dc a ovu som mavala amam na 29 ako som zistila podla merania čiže mi ju pan doktor blokl na 3 mesiace,,,neberem ho !!!! vysadila som ho menim doktora...

lucina26
23. apr 2013

duphastom mi zachranil syna 🙂 inak by hrozil potrat v tretom mesiaci...toľko z mojej skúsenosti s ním 😉 plus som ešte k tomu niečo užívala ale na názov sa nepamätám