icon

Gynekológ vykazuje v poisťovni vyšetrenia, ktoré mi neboli robené

12. júl 2023

Ahojte, v appke poisťovne som zistila že si gynekológ fakturuje veľa návštev na ktorých som tam ani nebola...dá sa to niekde nahlásiť? Aký je postup? Zistí že som to nahlásila?

tykat
•
12. júl 2023

Ako vykazuje? Co je tam pri nich napisane?

trgypadl
•
12. júl 2023

Mozes to reklamovat v aplikacii

anjelicek26
•
12. júl 2023

Nahlasit to treba... ked nabuduce budes tieto vysetrenia realne potrebovat, tak to nepojde, lebo uz v tom kvartali boli "urobene"... moznost b. je ze niekto tam chodi na tvoje meno, nie len, ze gynekolog fakturuje od buka do buka... idealne je ale konfrontovat prave jeho - priamo a s vypisom s poistovne...

diaalex
•
12. júl 2023

Dôvera na to má v appke možnosť a teda čím skôr nahlásiť, lebo to môžeš potrebovať a nákor už vypršal.

autor
•
12. júl 2023

@tykat napríklad vyšetrenie na mastodyniu čo som tam určite nebola, zapal mechúra čo som tiež neriešila, tri kontroly po šestonedelí kvôli ťažkostiam a pritom bola len jedna

trgypadl
•
12. júl 2023

Treba sa ozvať

deti95060810
•
12. júl 2023

nahlásiť poisťovni.... nie si prvá ani posledná čo sa s tým stretla....

liz_lemon
•
12. júl 2023

moj partner takto nahlasil lekara, a este poistovna to ani nechcela presetrovat, ale nakoniec to teda presetrili a lekar ho vyradil z evidencie, kvoli tomu

domiklik
•
12. júl 2023

@liz_lemon tak to tiež nie je ok

vela02
•
12. júl 2023

Možno máte rovnaké priezvisko, možno ste dve s rovnakým aj menom a priezviskom… alebo len jedno písmenko zachádza… skús ísť k nemu a spýtať sa ho, či si vás nepomýlil

stanulienkat
•
12. júl 2023

@vela02 nie, urcite sa lekar nepomylil. Robia to bezne.
Autorka, treba to reklamovat poistovni. Co si niektori lekari dovoluju, to nie je normalne.

maranco
•
12. júl 2023

Pozri si aj zdravotnú knižku na stránke https://www.npz.sk aké máš tam záznamy k vyšetreniam a lekárske správy, tie sa zobrazujú ešte predtým ako má údaje poisťovňa.

liz_lemon
•
12. júl 2023

@domiklik no, nie je, ale aj tak bol otrasny, ina diagnoza ako Covid pre neho neexistovala, tak aj dobre sa stalo

bylinka25
•
13. júl 2023

Mojej sestre sa stalo, že keď bola u zubára, ona jej povedala, že bola 2x očkovaná, ale ona na žiadnom očkovaní nebola, to hnus, velebnosti, du blejt.