Gynekológ žiada fotku zospodu
Ahojte ženy, prosím Vas chcem vedieť váš názor, alebo skôr skúsenosť. Bola som dnes na prvom vyšetrení.
Som, 6+4 podľa sona, keďže mám MS nepravidelnu. A moja ms nepasovala podľa veľkosti plodu. Čiže o 2 TT bolo väčšie.
No, vyšetrenie bolo ako u každej tehu, vyter zo spodku, Sono zo spodku, krv, moč.
Predpísal lieky vytamini, a kyselinu listovú.
Ale? Napísal, mi email teda ci sa mi objavilo po vyšetrení, krvácanie, opuch pyskov, špinenie.
Len bolo mi divne, ze chcel ci sa odfotim co spodku lebo sa mu niečo nezdalo, a chce vedieť či to prestalo po vyteri opuch. Aby sme predišli zbytočným komplikáciám.
Prosím Vás, môj muž povedal ze to ako keby písala umelá inteligencia, nakoľko ma namiesto Pani. K oslovil dobrý deň Martina, píšeme Vám ohľadom dnešného vyšetrenia a hento hore.
Je možné, a môže si gynekológ pýtať fotku takto ? Ešte som sa s tým nestretla 🙄
Ďakujem.
Baby prečítajte si môj článok v profile
@mykaellle Ano presne teba som myslela. Fotky vloziek si posielala. Nehnevaj sa, ale este aj pod real fotkou sa priznat k tomu, ze si na taketo naletela...
@yosi tiez nechapem, ved adresa nesedi, ja by som to vobec ani neriesila, ved vobec nie je zneuzita ani adresa tej ambulancie, len nejaky mail, co si dakto zalozil...ako tomu autorka moze verit, ze je to od jej lekara? 🙈
@anonym_4f71ff prosím ťa, čítaj pozorne autorkin príspevok ✌️
@mykaellle Ano presne teba som myslela. Fotky vloziek si posielala. Nehnevaj sa, ale este aj pod real fotkou sa priznat k tomu, ze si na taketo naletela...
@anonym_5f9fc6 Zase sme pri tom, že pranierovať sa bude obeť a hovädo z toho úplne vypadlo? Ženy sa proste vždy "podržia".
@anonym_5f9fc6 Zase sme pri tom, že pranierovať sa bude obeť a hovädo z toho úplne vypadlo? Ženy sa proste vždy "podržia".
@enmery nech si podrží aj svoju, ale keby radšej čítala do konca môj príspevok, než by mala písať kraviny fakt toto nepochopím. 🤦♀️asi mu tiež poslala a aj on jej asi 😅
@anonym_5f9fc6 ja sa priznám, aby ostatní nenaleteli. Tiež mi ten podvodnik písal hneď v deň po vyšetrení. Moja skúsenosť môže pomôcť iným…
@enmery Ja sa nezastavam toho "doktora". Preboha. Ale pisem, ze niektore zeny su jednoduchsie, a na taketo bohuzial naletia a poslu fotku cohokolvek.
@derna určite nič neposielaj. Ved toto písal nejaký antitalent retard,a nie lekár. Strašne, co už sa dnes všetko deje 🤦🏼♀️
@bielasovicka jasne ze som neposlala
@enmery Ja sa nezastavam toho "doktora". Preboha. Ale pisem, ze niektore zeny su jednoduchsie, a na taketo bohuzial naletia a poslu fotku cohokolvek.
@anonym_5f9fc6 keď chceš súdiť tak verejne pod vlastným nickom a nie takto anonymne pôsobí to hrozne a nie ja som nikdy takémuto niečomu nenaletela aby si si nemyslela, len mi je už smiešne ako sa ani za takýto názor nevieš verejne postaviť
@derna email sedí?? určite by som neposielala fotku svojej vagíny cez internet.. ak sa mu niečo nezdá nech ťa zavolá aby si prišla a riadne vyšetrí
@anonym_5f9fc6 keď chceš súdiť tak verejne pod vlastným nickom a nie takto anonymne pôsobí to hrozne a nie ja som nikdy takémuto niečomu nenaletela aby si si nemyslela, len mi je už smiešne ako sa ani za takýto názor nevieš verejne postaviť
@angeli121212 Ved aj ty si anonymne, nejaka angeli. Ved smiesne ze mna odsudzujes za anonym a sama si anonym. A ano vzdy sa budem cudne pozerat na ludi co naletia na taketo podvody.
Evidentný podvod. Len nerozumiem, ako je možné, že presne vedeli, že si bola na vyšetrení a ešte aj také podrobnosti ohľadom toho. Alebo to tu niekto založil úmyselne, keďže Modrý kôň už je na úpadku a potrebujú, aby to tu žilo trochu
@angeli121212 Ved aj ty si anonymne, nejaka angeli. Ved smiesne ze mna odsudzujes za anonym a sama si anonym. A ano vzdy sa budem cudne pozerat na ludi co naletia na taketo podvody.
@anonym_5f9fc6 tak keď sme všetci takí anonymní prečo skrývaš svoj nick?? Tak to napíš pod svojím nickom či to nie je až také anonymné už potom??
@anonym_5f9fc6 tak keď sme všetci takí anonymní prečo skrývaš svoj nick?? Tak to napíš pod svojím nickom či to nie je až také anonymné už potom??
@angeli121212 Jasne rozkaz. Prosim uz mi nic nepis. Ja som sa len vyjadrila. Kazdy ma pravo sa vyjadrit.
Technicka poznamka. Ak nepouziva nieco specialne ako anonymne VPN, TOR a podobne, tak ho Google "vidi" a vie policii poskytnut udaje, podla ktorych sa da vystopovat: IP adresu odkial posielal mail, zariadenia na ktorych je/bol prihlaseny a podobne. Niekedy davno bola IP adresa aj v hlavicke mailu (cize si to mohol pozriet kazdy), ale uz to z hlavicky odstranili a ma to iba google. Cize policajti, ak by fakt chceli, tak v s polupraci s Google ho vedia vypatrat. Tu je fakt velmi podozrive, ze vedel o vysetreni. Ak ho nejakym omylom nekontaktovala este pred nou, tak to nema ako zistit.
@angeli121212 Jasne rozkaz. Prosim uz mi nic nepis. Ja som sa len vyjadrila. Kazdy ma pravo sa vyjadrit.
@anonym_5f9fc6 jasne každý má právo sa vyjadriť aj ja som sa len vyjadrila... už to vidím ako MK dopadne...
Tento podvod sa stal aj mojej GYN. Dorazne na to upozornovala, ze lekar nikdy nic take nepyta!
Nie nepísal to on. A v žiadnom prípade lekar nechce od pacientky aby mu poslala fotku. Ak sa lekárovi niečo nezda kontaktuje pacientku vždy zdravotná sestra a telefonicky. Ziadna fotka sa lekárovi neposiela
Sú tam gramatické chyby, písal to nejaký degeš úchylný. Lekár by nikdy nechcel fotku.
@anonym_5f9fc6 prečo by boli "jednoduchšie"? To znamená co, že sú sprosté? Toto slovo tu už neznášam, píše sa to v mnohých témach, a nepáči sa mi to. To slovo je pre mňa urážka. A možno tie jednoduchšie sú práve tie ktoré to hovoria.
@anonym_5f9fc6 prečo by boli "jednoduchšie"? To znamená co, že sú sprosté? Toto slovo tu už neznášam, píše sa to v mnohých témach, a nepáči sa mi to. To slovo je pre mňa urážka. A možno tie jednoduchšie sú práve tie ktoré to hovoria.
@bielasovicka Už to, že sa autorka prišla poradiť je na pováženie. Normálny človek musí vedieť, že je to blbosť aj bez porady s niekým. Všade sa hovorí, že ako sú podvodníci stále vynaliezavejší. Buď to, alebo sú ľudia stále sprostejší. Vyber si...
Technicka poznamka. Ak nepouziva nieco specialne ako anonymne VPN, TOR a podobne, tak ho Google "vidi" a vie policii poskytnut udaje, podla ktorych sa da vystopovat: IP adresu odkial posielal mail, zariadenia na ktorych je/bol prihlaseny a podobne. Niekedy davno bola IP adresa aj v hlavicke mailu (cize si to mohol pozriet kazdy), ale uz to z hlavicky odstranili a ma to iba google. Cize policajti, ak by fakt chceli, tak v s polupraci s Google ho vedia vypatrat. Tu je fakt velmi podozrive, ze vedel o vysetreni. Ak ho nejakym omylom nekontaktovala este pred nou, tak to nema ako zistit.
@aalt Dá sa všetko. Záleží len od toho či úroveň zabezpečenia anonymity páchateľa presiahne úroveň ochoty PZ s tým niečo robiť. Ak sa pripájal z domácej linky, tak ho vystupujem aj ja do pár minút. Ale mohol sa pripájať z verejnej siete, napríklad na nejakej benzínke. Ani to nie je neriešiteľný problém, len je to zložitejšie
Zavolaj do ordinacie a upozorni sestricku, ze Ti chodia taketo spravy. Pripadne po telefonate jej aj preposli. Je to evidentny podvod, tak aby mohli upozornit ostatne pacientky. Po prve, zneuzivaju zeny, po druhe mozu znicit povest a doveryhodnost lekara. A ja by som to nahlasila aj na policiu.
@bielasovicka Už to, že sa autorka prišla poradiť je na pováženie. Normálny človek musí vedieť, že je to blbosť aj bez porady s niekým. Všade sa hovorí, že ako sú podvodníci stále vynaliezavejší. Buď to, alebo sú ľudia stále sprostejší. Vyber si...
@yosi dobre, ale stať sa to môže hocikomu. Tiež sa jej to nepozdávalo, a preto sa sem prišla opýtať. Zato ešte nemusí byť sprostá.
Uz jedna zena riesila presne taky isty problem, cca rok nazad... Intimne fotky.. A veru casom sa prejavilo, ze tam boli nekale praktiky.. Detaily si uz nepamatam..
Urcite nic neposielat.. jedine osobne

Baby prečítajte si môj článok v profile