icon

Gynekológ žiada fotku zospodu

derna
10. júl 2025

Ahojte ženy, prosím Vas chcem vedieť váš názor, alebo skôr skúsenosť. Bola som dnes na prvom vyšetrení.
Som, 6+4 podľa sona, keďže mám MS nepravidelnu. A moja ms nepasovala podľa veľkosti plodu. Čiže o 2 TT bolo väčšie.
No, vyšetrenie bolo ako u každej tehu, vyter zo spodku, Sono zo spodku, krv, moč.
Predpísal lieky vytamini, a kyselinu listovú.
Ale? Napísal, mi email teda ci sa mi objavilo po vyšetrení, krvácanie, opuch pyskov, špinenie.
Len bolo mi divne, ze chcel ci sa odfotim co spodku lebo sa mu niečo nezdalo, a chce vedieť či to prestalo po vyteri opuch. Aby sme predišli zbytočným komplikáciám.

Prosím Vás, môj muž povedal ze to ako keby písala umelá inteligencia, nakoľko ma namiesto Pani. K oslovil dobrý deň Martina, píšeme Vám ohľadom dnešného vyšetrenia a hento hore.
Je možné, a môže si gynekológ pýtať fotku takto ? Ešte som sa s tým nestretla 🙄
Ďakujem.

Strana
z4
petracandle
11. júl 2025

Nechápem, čo tu všetky riešite 🤦‍♀️😃 ved to je jasný PODVOD! Centum namiesto centrum v email 😃 a jasné, doktor by mal gramatiku ako absolvent osobitnej školy (ale nečudujem sa, že to autorke nedošlo vzhľadom na jej "vytamini), píšuci večer a žiadal fotky vagíny🤦‍♀️😃

tamagy
11. júl 2025
@anonym_5f9fc6

@angeli121212 Jasne rozkaz. Prosim uz mi nic nepis. Ja som sa len vyjadrila. Kazdy ma pravo sa vyjadrit.

@derna žiadne fotky neposielajte...
@anonym_5f9fc6 a žiaľ toto nesúvisí s tým, či je alebo nie je niekto jednoduchší... lekár je určitá autorita a keď k nemu pacientka chodí s dôverou, prečo by neverila aj tomu, že je za takými emailami?
Je tu nejaký úchyl a ide sa ZAS hádzať zodpovednosť na ženu... SMUTNE. Aj to je súčasť problému. Preto sa tu darí násilnikom a uchylom, lebo sa vina hľadá v žene.

taktotedanie
11. júl 2025

@derna neexistuje nic neposielaj

226lenka
11. júl 2025

Tie gramatické chyby.. toto určite nepísal doktor. Písal ti nejaký uchylný podvodník

patka06
13. júl 2025
@derna

https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/ambulant...

Toto je ich ambulancia. Isto budem zajtra volať Gynekologičke

@derna Ako to dopadlo? Informovala si svojho lekára?

derna
autor
14. júl 2025
@patka06

@derna Ako to dopadlo? Informovala si svojho lekára?

@patka06 ahoj áno, tak povedala ze nemám na to ani reagovať a chvíľu na to mi volal môj gyn ze mam nízky progesteron a ze mi predpise lieky

simsalabim
14. júl 2025
@derna

@patka06 ahoj áno, tak povedala ze nemám na to ani reagovať a chvíľu na to mi volal môj gyn ze mam nízky progesteron a ze mi predpise lieky

@derna fuha a dalej to neriesia??? Ved sa im niekto nabural do systemu, to je na trestne oznamenie!

derna
autor
14. júl 2025
@simsalabim

@derna fuha a dalej to neriesia??? Ved sa im niekto nabural do systemu, to je na trestne oznamenie!

@simsalabim neviem ako to budú riešiť ďalej

simsalabim
14. júl 2025
@derna

@simsalabim neviem ako to budú riešiť ďalej

@derna no ja by som teda trvala na tom, aby to riesili.

derna
autor
14. júl 2025
@simsalabim

@derna no ja by som teda trvala na tom, aby to riesili.

@simsalabim budú

tamagy
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4