icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

tutu_1
16. dec 2016

Mávala som veľmi nepravidelný cyklus. Menšej chodil +/- kosinus ako sa mu chcelo. Ale potom som mala pravidelne dĺžka sa postupne z 30-35dni skrátila na 29dni. Ďalej sme neskúšali, lebo sme zostali tehotni ❤️. Ale ci pomohol a ako pomohol k otehotneniu neviem. Okrem neho som brala aj iné veci 😊

lilith86
19. dec 2016

@elly23 Ahoj 🙂 prišli s 5 dnovim meškanim asi ale teda to bol masaker čo zo mna išlo,ja neviem či som sa prečistovala s toho gynexu alebo čo to bolo, a asi radšej ani nechcem vediet,ale bolo to moooc.Ja som začala brat další mesiac,pretože sa citim lepše jak ho beriem,nemala som,ako som už pisala,tak hrozne bolestive prsia tak mu dam šancu a minimalne 3 mesiace ho brat budem.Akurat dnes mam take tlaky vo vaječníkoch a v podbrušku,až taky pálivy pocit tak uvidim.My sa už dlho snažime a toto je zrejme posledna vec ktoru vyskušame a ked nič tak budeme musiet navštívit CAR.

mlenna15
22. jan 2017

Ahojte baby chcela by som sa spýtať či môžem gynex kombinovat s Clostilbegytom ?má s tým niektorá skúsenosti ?ďakujem za odpoveď

63nika
1. feb 2017

Baby prosim vas a uzivala ste ho aj kvôli pleti?myslím na akné.pomohol?

believ
9. feb 2017

Fuuha ako.citam same pozitivne veci na gynex. Ja ho beriem tyzden a je mi teda dost zle. Stale ma boli hlava...zaludok mam jak kamen....nemozem hocico zjest celkovo mi je dost šoufl. Včerajšia vecera rozky s medom dokonca skoncili v zachode o par hodin neskor. Akoby mi nechcel zaludok pracovat. To nikto nema podobne skusenosti ako ja? Som vyhodila krabicku a nepozrela si datum.spotreby a na flasticke nie je. Som rozmyslala ci som nemohla dostat nejake stare.

libawet
9. feb 2017

@believ to je v poriadku, chce to len vydržať, možno si skús dávať menšie dávky, proste Ťa gynex očisťuje, je to čisto bylinný preparát, takže určite nerobí v tele zle.

mimik07
9. feb 2017

@believ aj mna bolela hlava ked som ho brala. Pila som aj caj alchemilku,a neskor som zistila, ze ma bolela hlava vtedy,ked som mala aj caj. Takze som alchemilku prestala pit a potom bol gynex uplne v pohode

believ
9. feb 2017

Ja nepijem alchemylku ...ani neviem co to je pravdupovediac 🙂
Ide o to ze je mi hlavne.zle od zaludka a to som davku znizila na 3x3 kvapky posledne dni...zaludok mam stale jak kamen....po vcerajsku ked som uz aj vracala som si ale dnes zatial nic nedala... neviem ci to mam risknut a dat si aspon.vecer a este viac znizit davku....len mi.nejde do.hlavy ze ja jedina mam take problemy. Ako hovorím si ze kvoli otehotneniu by som mala zatat zuby ale ked je cloveku tak zle tak na nejake "parenie " ani nema chut 😅

monika225
9. feb 2017

@believ skus vydrzat ,ja tiez ked beriem gynex jeden mesiac v pohode a druhy priberam ,som od nich hrozne hladna ,sama nechapem ,momentalne ich neberiem skkusam vceliu matersku kasicku ...

elly23
14. feb 2017

@believ alchemylka zltozelena je caj. Je urceny cisto len na zenske veci, problemova menstruacia, krce pri menstruacii, pije sa na upravu cyklu a su zeny, ktorym pomohol aj na otehotnenie. Napriklad mojej mamke 😀 Dostat ho v lekarni, brala som tiez isty cas, ale mne ani ten na otehotnenie nepomohol a ani na upravu cyklu...:-/ Teraz som presla na ovulacne testy, lebo mam nepravidelne a nevieme sa trafit do ovulky...a aplikacia v mobile na vypocet mi nejako nesedi, kedze som zistila, ze ovulku mam niekedy skor inokedy neskor...

believ
15. feb 2017

@elly23 dik za info. Ja som to nevydrzala a urobila si den pauzu a zmenila som potom uzivanie. Predtym som si davala gynex po jedle a teraz si davam pred a vsetko v poho nic mi neni.
Ja mam ovulaciu tiez vselijak a hlavne dost neskoro okolo 14-15 dna a to mam velmi kratky cyklus 22-24 dni (ked mam nahodou 26 tak som happy jak dva grepy) takze tento mesiac budem aj ja skúšať zase ovulacne testy. Ked som skusala v novembri boli furt negativne. Uvidime co ukazu teraz

mamazem
16. feb 2017

Milé dámy,
Gynex je momentálne v akcii. Dvojbalenie za 26,60. Nájdete u nás na mamazem.
Gynex podporuje funkciu pankreasu, preto Vám dobre trávi 🙂
A je lepšie ho užívať pred jedlom.
pa
v.

anna1504
24. mar 2017

dobry den chcem sa opytat ze ci Gynex sa moze brat ked mam pred operaciou karpalneho tunelu ?

sorcie
27. mar 2017

ja som nestihla brať, lebo sa mi podarilo otehotnieť. Ak máte záujem, mám ho na predaj...

63nika
27. mar 2017

@sorcie dobry za kolko predavate?

sorcie
27. mar 2017

dobrý deň, za 15€ + poštovné

simkamatko
25. apr 2017

Ahojte baby uz 6 rok sa snazime o babatko zacala som uzivat gynex mam nepriechodne vajcovody a netvori sa mi ovulka :( lelari mi odporucaju IVF ale ja nechcem nakolko som uz bola 2x a negativne chcem vyskusat prirodnejsie bazy mate s tym niektore skusenost?

nutrimas
25. apr 2017

@simkamatko Neskusali ste uzivat pupalku? Dobra je tinktura alebo olej, dlhodobo sa odporuca uzivat. A pomaha aj maca prasok, z korena. Tento mozu uzivat obaja partneri.

mlenna15
25. apr 2017

@simkamatko ahoj na ovulaciu by ti to malo pomôcť. Na nepriechodné vajcovody skús zábal s ricinoveho oleja(natrieť na bruško a priložiť teplých uterák,nechať aspoň hodinu) ale robiť len do ovulacie potom už nie. Zevraj to pomáha

simkamatko
25. apr 2017

@nutrimas macu uzivame uz dlhodobo a o tej tinture som este nepocula kde sa da kupit?

simkamatko
25. apr 2017

@mlenna15 o tom som estr tiez nepocula je jedno akej znacky je tej olej ?ovulku praveze vobec nemam tak mi vravel lekar tak ako si mam robit ten zabal?

simkamatko
25. apr 2017

@mlenna15 čitam zaujimave

believ
26. apr 2017

no baby robila som si ovu testy od oktobra a boli furt negativne ..teraz po troch mesiacoch brania gynexu konecne pozitivne....takze asi to pomaha...tehotna zatial nie som lebo aj manzel ma problem takze on berie zase ine veci....mala som pocit ze nieco nie je v poriadku preto som zacala brat gynex ( to som este nevedela ze manzel neni tiez uplne ok) ale lekar videl ze folikul sa mi tvoril tak mi nechcel robit ziadne testy hormonalne aj ked som sa na to pytala a ked zbadal spermiogram manzela hned ma posielal na IVF kliniku....my si vsak este pockamena kontrolny spermiogram po troch mesiacov co berie kadeco na zlepsenie ci to nebude lepsie a potom uvidime co dalej

marikost
27. apr 2017

Pristroj naturcomp baby urcuje, ktore dni su vhodne na pocatie. Rano sa iba zmeria teplota a pristroj ukaze vysledok.

chichinka
27. apr 2017

Obdoba naturcompu baby je aj Daysy, je to ten isty vyrobca, len je o nieco lacnejsi a mensi, nema displej (pomocou svetielok vam hned rano ukaze v akej faze ste) ale da sa prepojit s appkou v mobile kde vam ukaze graf, kalendar etc . Ja ho pouzivam asi polroka a je super. Predtym som mala cyclotest, ale ten mi az tak nevyhovoval, ked sa mi pokazil tak som si rovno kupila Daysy. Zvazovala som povodne ten baby velky s displejom ale cena ma odradila.

chichinka
27. apr 2017

A inak gynex som volakedy uzivala ale uz si nepamatam pocity z neho, ale urcite je vyborny a planujem si ho opat kupit. Teraz som uzivala Femigard a ten mi pekne upravil cyklus. Je tu aj o nom tema. Asi treba poskusat postupne, kazda sme ina 🙂

marikost
27. apr 2017

@chichinka o Daysy som nepocula,pozriem net.Cyclotest mi nevyhovoval,lebo mam aj nepravidelne cykly,tak preto dom sa rozhodla pre naturcomp, ale ano cena je vysoka,ale teraz nelutujem.

chichinka
27. apr 2017

@marikost Daysy je uplne rovnaky princip aj algoritmus, len v "mensom" baleni. Ale je to najnovsi model od nich, tak mozno Ta ta info minula. Toto je on:
https://www.daysy.sk
Ty si odkial kupovala ten Tvoj naturcomp? Mas ten baby? Z Ciech? U nas som ho nenasla ale mozno zle hladam.
A ano, cena je vyssia ale oplati sa to, mam ho sest mesiacov a fakt super vec.
Aj vdaka nemu som videla aky fajn efekt ma na moj cyklus Femigard. Chcem si kupit aj Gynex a urobit rovnaky pokus 😁

simkamatko
27. apr 2017

@chichinka co stoji ten daysy?