Holíte sa pred návštevou gynekológa?
Baby holíte sa ku gynekológovi? Ja idem prvý krát 😔
@elanor omg tak to je riadny extrem, bola som u roznych gyn a vsade bola ta kabinka pri dr vedľa kozy/par krokov od nej... a pripavit sa ma poslu az pred vyjdenim na kozu, ziadne ze pri sestricke v inej miestnosti mam holata cakat... toboz ked mam sediet. a este ze tam rozcapuje dvere sestricka a pacientky sa navzajom vidia hole?? to je totalne mimo respektujuceho pristupu k pacientovi v dnesnej dobe a nechodila by som tam, nech by to bol hocijaky fungovany odbornik.
@bg92 nevidia sa hole, lebo kazda nosi minimalne suknu.
@anonym_autor Holím sa , lebo chcem. Obliekam si v kabínke šaty na ramienka. Pri prehliadke na koze si sukňu vyhrniem, a pri kontrole prsníkov si dám len dole ramienka a zhrniem pod prsia. Niektoré gynekologické ambulancie požičiavajú sukne ak náhodou niekto zabudne. Pred prehliadkou aj po prehliadke ešte sedím u gynekológa na stoličke, kde sa má pýta a zdravotný stav. Preto som u neho takto oblečená, neviem si predstaviť že by som tam sedela nahá.
@anonym_autor ja sa zvyknem deň predtým oholiť, sukňu si obliekam u neho.
Holím sa pravidelne, aj pred návštevou gyn. Obliekam si nejaký dlhší sveter poprípade šaty.
@anonym_autor pár dní pred návštevou áno ale nie úplne kvôli nemu len aby som sa ja cítila lepšie
@mullerova46 ja presne tak isto
@minenkaa no sukna/saty je dost prakticka ne gynde, vyhrnies zhrnies nemusim tam behat naholo, ci v nohavickach.je to o dost dostojnejsie, aspon pre vacsinu zien
@eeffka neviem co ma návšteva gynekológa niečo s tvojou dostojnostou. Už len na teba je fakt zvedavý. Nechápem, naco mas sukňu, to sa v nej trepes na kozu? stačí predsa nekake dlhšie tričko. By ma zaujímalo, či aj chlap si dáva sukňu keď ide k urologovi.
Samozrejme ze ano. A aj sukňu si beriem na prezlecenie 🙂.
@bg92 u mojho to niesu 3 kroky. Najprv sa ides vyzliect, a potom si posedis u sestricky. A cakas nez predchadzajuca pacientka skonci a z ordinacie vyjde.
NO neviem si predstavit sediet kolkokrat aj 15 minut u sestricky na stolicke s holou ritou, pri predstave, ze predtym tam sedala ina hola rit a po mne bude dalsia.
Okrem toho ta pacientka predomnou by isla so svojou holou ritou mne na ociach a ja so svojou holou zase na ociach dalsiej pocientke po mne, a aj ona by bola hola.
No dakujem pekne.
Takze kazda jedna zena k tomuto konkretnemu gyndosovi chodi v sukni ci v satach. Uz ako prides do kabinky bars v nahaviciach, pancuchach, skafandri to je jedno. V kabinke si kazda na seba hodi suknu alebo saty, ak ich uz nema pri prichode.
Ziadna nechce ukazovat holu gundzu ostatnym. Navyse ked stolicka na ktorej sedi pacientka na cakacke je hned oproti hlavnym dveram so cakarne, a tie sem tam sestricka rozcapi na plne, lebo ved pod chvilou niekto klope.
S holou ritou som si mohla dovolit ist u byvaleho gyndosa, lebo tam sa rovno z kabinky islo do ordinacie a na kozu. Vysetril, isla si sa do kabinky obliect a potom sadnut k nemu na kopec.
Takze ono ta sukna ma zmysel...
@elanor naco sa vyzliekať, keď ideš k sestricke? Co ta s tebou ma? Vsak vybavím sestričku a idem sa vyzliekať. Či? A pokiaľ som vnútri, sestrička nikoho iného dnu ani nevolá. Keďže sa aj rozprávajú co a ako. To rovno môže mať otvorenú ambulanciu, aby to počula celá cakaren.
@elanor omg tak to je riadny extrem, bola som u roznych gyn a vsade bola ta kabinka pri dr vedľa kozy/par krokov od nej... a pripavit sa ma poslu az pred vyjdenim na kozu, ziadne ze pri sestricke v inej miestnosti mam holata cakat... toboz ked mam sediet. a este ze tam rozcapuje dvere sestricka a pacientky sa navzajom vidia hole?? to je totalne mimo respektujuceho pristupu k pacientovi v dnesnej dobe a nechodila by som tam, nech by to bol hocijaky fungovany odbornik.
@bg92 nie hole, vsak majú sukňu. A ked niečo, tak si vypočujú tvoje problémy a co potrebuješ. To mi pripomína tu scénu v kamenaku s tým syfilisom🤣
A sukňu si obliekate?
@anonym_autor ku gynekológovi sa neholím a vždy si k nemu obliekam sukňu. Je to praktickejšie. Šaty si neobliekam, z dôvodu že by mi chcel skontrolovať prsníky, vtedy je lepšie sukňu a top.
samozrejme oholena. Ak je zima dam si nohavice a do tasky si vezmem suknu, ktoru si prezleciem v kabinke. Plus nosim so sebou aj mokre vreckovky a este v kabinke sa pre istotu utriem aj mokrou aj suchou. Mam zo seba lepsi pocit. Nasa gyn. ma v kabinke nachystany ak smetny kos, papuce a plast takze mozes si dat aj ten plast ak chces.
@mateson2004 vysvetli mi niekto teda , prečo aj v rokoch 80, 90tych, keď sa ženy neholili viaceré, prečo sa pred pôrodom museli v tej dobe holiť? Akosi tomu nerozumiem, vlastne je to aj dnes pri pôrodoch.
Že prečo nemôže byť huňa 🧐
@anonym_77d807 lebo aj psa okolia keď ho idú operovať aj hlavu ti oholiia keď ju idú zažívať...preto...nie kôli tomu že chcú aby si bola pri pôrode krásna...
@slavomira236 vraj najviac gynekológom vadia smradlave ponožky 😅
@ankare Presneee 🤣 ja mam vzdy pre istotu este uplne nove, ciste ponozky v taske 🤣
A sukňu si obliekate?
@anonym_autor ano, vacsinou suknu, alebo v chladnejsom obdobi : nohavice a dlhsi pulover ktory zakryva zadok, a v tom potom idem na vysetrenie . Doktor s tym nikdy nemal problem
@anonym_autor stále sa holím, aj k dr. , sukňu - podľa počasia, ale určite si ju natiahnem tam, pri vyzliekaní, dokonca si zoberiem aj vsuvky - také látkove protišmykový na nohy,
aj pred pôrodom som sa oholila 😉
@anonym_autor áno ☺️
A sukňu si obliekate?
@anonym_autor ked pridem ku gynekologovi, najprv cakam v cakarni s ostatnymi a ked ma sestricka zavola, idem sa do kabinky prezliect.
Musim mat suknu, alebo nohavicky, ked idem do ambulancie. Sukna je praktickejsia, nohavicky si pred vysetrenim musis vyzliekat. A saty su tiez neprakticke, lebo gynekolog mi vysetruje aj prsia a to by som pred nim stala naha.
To si robíš srandu? Preboha, a načo? Holí si snáď aj on svoje "pele" kvôli mne? Ja tam nejdem kvôli tomu aby ma posudzoval, ako vyzerám a ako vyzerá moja "julča", chodím tam kvôli zdraviu alebo zdravotnym problémom ak nejaké mam. Gynekológ nie je nejaká komisia ktorá hodnotí vzhľad a zdravotna prehliadka nie je casting na p*rn*film. Tvoja otázka je smiesna
To si robíš srandu? Preboha, a načo? Holí si snáď aj on svoje "pele" kvôli mne? Ja tam nejdem kvôli tomu aby ma posudzoval, ako vyzerám a ako vyzerá moja "julča", chodím tam kvôli zdraviu alebo zdravotnym problémom ak nejaké mam. Gynekológ nie je nejaká komisia ktorá hodnotí vzhľad a zdravotna prehliadka nie je casting na p*rn*film. Tvoja otázka je smiesna
@anonym_3fb8d8 nie, nie je ta otazka smiešna. Je úplne normalna. A prečo by sa on mal holiť? Ty mu kontrolujes penis? A ano, nie je tam na to aby hodnotil, ale ja ako žena by som sa od hanby prepadla keby tam idem s hustinou.
@anonym_3fb8d8 nie, nie je ta otazka smiešna. Je úplne normalna. A prečo by sa on mal holiť? Ty mu kontrolujes penis? A ano, nie je tam na to aby hodnotil, ale ja ako žena by som sa od hanby prepadla keby tam idem s hustinou.
@gerrwie_girl chlpy na ľudskom tele sú uplne prirodzená vec ,kto chce odstraňuje kto nie ,tak ich ma a je správne len to ako to dotyčný chce
@bg92 u mojho to niesu 3 kroky. Najprv sa ides vyzliect, a potom si posedis u sestricky. A cakas nez predchadzajuca pacientka skonci a z ordinacie vyjde.
NO neviem si predstavit sediet kolkokrat aj 15 minut u sestricky na stolicke s holou ritou, pri predstave, ze predtym tam sedala ina hola rit a po mne bude dalsia.
Okrem toho ta pacientka predomnou by isla so svojou holou ritou mne na ociach a ja so svojou holou zase na ociach dalsiej pocientke po mne, a aj ona by bola hola.
No dakujem pekne.
Takze kazda jedna zena k tomuto konkretnemu gyndosovi chodi v sukni ci v satach. Uz ako prides do kabinky bars v nahaviciach, pancuchach, skafandri to je jedno. V kabinke si kazda na seba hodi suknu alebo saty, ak ich uz nema pri prichode.
Ziadna nechce ukazovat holu gundzu ostatnym. Navyse ked stolicka na ktorej sedi pacientka na cakacke je hned oproti hlavnym dveram so cakarne, a tie sem tam sestricka rozcapi na plne, lebo ved pod chvilou niekto klope.
S holou ritou som si mohla dovolit ist u byvaleho gyndosa, lebo tam sa rovno z kabinky islo do ordinacie a na kozu. Vysetril, isla si sa do kabinky obliect a potom sadnut k nemu na kopec.
@elanor za mna toto je otrasne. moj byvaly gynekolog mal hned vedla kozy stolicku, za nou a kozou paravan a zeny sa vyzliekali hned pri koze a hop hore. sice ziadna prezliekacia kabinka, ale ani ziadna potreba chodit vzdy v sukni. ked to ma takto, mal by mat k dispozicii nejake erarne sukne co da zakazdym do cistisrne, alebo nieco jednorazove okolo tela. hrozne...
No dakujem pekne.
@elanor to aká historická gynda musí byť keď ideš najprv do kabínky potom k sestričke a až potom k Dr? Smutne :D
@gerrwie_girl chlpy na ľudskom tele sú uplne prirodzená vec ,kto chce odstraňuje kto nie ,tak ich ma a je správne len to ako to dotyčný chce
@minenkaa samozrejme, tak isto ako aj vlasy a všetko ochlpenie na tele ma svoju funkciu. Ale tak ako si ráno upravujem vlasy tak si to upravím aj dole ked to uz idem niekomu ukazovať 😀
@minenkaa samozrejme, tak isto ako aj vlasy a všetko ochlpenie na tele ma svoju funkciu. Ale tak ako si ráno upravujem vlasy tak si to upravím aj dole ked to uz idem niekomu ukazovať 😀
@gerrwie_girl choré,tvoje zmýšľanie je choré ,ja si napríklad vlasy len umývam a usušim,to iste staci spraviť aj s ochlpenim
@gerrwie_girl choré,tvoje zmýšľanie je choré ,ja si napríklad vlasy len umývam a usušim,to iste staci spraviť aj s ochlpenim
@minenkaa ze choré preboha 😀😀. No tak ja si napríklad vlasy aj cesem a potom si ich dam do vrkoca. Neviem si predstaviť ze by som som si ich len umyla a osusila a sla tak do prace 😀. Prosím ta nenazyvaj chorými ľuďmi, ktori sa o seba starajú 🙂. Lebo znie to dost cudne.
@minenkaa ze choré preboha 😀😀. No tak ja si napríklad vlasy aj cesem a potom si ich dam do vrkoca. Neviem si predstaviť ze by som som si ich len umyla a osusila a sla tak do prace 😀. Prosím ta nenazyvaj chorými ľuďmi, ktori sa o seba starajú 🙂. Lebo znie to dost cudne.
@gerrwie_girl a ty tu nepíš bludy,že keď si niekto neoholi chlpy ,že sa o seba nestará a je to cudne
Ja si vlasy necesem a ani nerobím vrkoč a nerobila som to ani keď sim mala dlhé vlasy