Intímnejší problém v tehu
Ahojte babenky, potrebujem pomoct, poradiť. Prosim vas stal sa mi taky vred medzi nohami, dost bolestivy, uz som ho raz mala praskol mi a zmizol, lebze do dvoch tyzdnov ho mam späť a strasne ma boli niekdy mi zavadza aj ked mam oblecene nohavičky. A dnes mi s neho isla aj krv. Doktorovi somso o tom hovorila,len vtedy som ho akurat nemala a povedal, ze to by nemalo byt nejake vážne, ze to je reakcia ked sa holim tak chlp nerastie von ale dnu, neviem ci je to pravda,ci ako, ale dost to bolí. Mali ste to uz niektora prosum vas? Co to moze byt? Ďakujem vam za rady ;)
@kvitinka
No po prvotnom soku som sa aj ja rehotala 😀 ale ten nos bol ako soba Rudolfa, velky, cerveny a leskly 😀 co vsetko dokaze napachat jeden chlp
@smajlik123 áno,može sa stat,že pri holeni chlpok zarastie dnu,vtedy pomože ak ho pinzetou vytrhneš čo najskor,sice bolí,ale za den sa začne hojit a vymyzne uplne...poznám to tiež
Mne sa to stalo uz X krat, je to len z holenia, zarastajuci chlpok. Vytlacit, vydezinfikovat, nic strasne...
A ano, na takychto miestach to zvykne boliet jak hovado
@babydesire ahoj ja sedim na internom 🙂 a sa mi to vstrebalo, tak to zatial nemám ;) tak uvidime

@lindusss2016 prepac ale velmi sa smejem hehehe este ti smajlici 😂