Intímny problém v 14. rokoch
Dobrý deň prosím vás mám 14 rokov a niečo mi trci asi z vagíny neviem čo to je nemala som to tam prosím viete mi niekto pomôcť som z toho v strese moc
Najvyšší čas aby isli deti do školy. Radšej 2-3 dni teploty, ako aby z nich rástli takéto tupela
mozno cysta....chod gynekologicke povie ti viac...snad to neni maternica....prepac musela som nie neboj nebude to maternica.
ja si tu chodim citat vzdy ku obedu a taketo debilne temy su uplne trapne a na facku!
@ja2122 Môže ísť o rast vonkajších pyskov ohanbia. Pravý môže mať inú veľkosť ako ľavý.
@ja2122 Môže ísť o vonkajšie alebo vnútorné. Je to bežný jav, podobne ako to, že prsia u žien nemusia mať rovnakú veľkosť, jeden z nich pôsobí plnší a podobne aj u chlapcov, mužov dokáže byť jeden semenník inej veľkosti, ako jeho pár. Nezbadala si to, keďže stále rastieš a Tvoje telo sa vyvíja. Urážky a osočovanie sa postupne vekom a rozumom naučíš prehliadať. Rozumný človek neuráža ani iných a ani sám sa neurazí. Pekný deň Ti prajem. 🙂
@ja2122 Napísala som Ti súkromnú správu. Ak je to v strede, nebudú to ani vonkajšie a ani vnútorné pysky.

Nech ti tam pozrie mamka a potom gynekolog.