Každý mesiac mám menštruáciu v iný deň

martu33
25. aug 2017

Ahojte Potrebovala by som poradiť. Ide o to že každý mesiac mám menštruaciu v iný deň. Jeden mesiac mám 33 dňovy menštruačny cyklus potom 35 dňový a teraz som mala 45 dňový menštruačny cyklus. A chcem sa spytať či mám isť kôli tomu k doktorke alebo to neni problem. Ďakujem

mimzy123
25. aug 2017

ja by som sa na to minimalne spytala doktora, za to nic nedas. Mozes mat potom problem otehotniet.

janinah
25. aug 2017

ak nemenštruuješ prvý rok,tak to nie je normálne,treba to riešiť,ale zas nič akútne to nie je

bonovka
25. aug 2017

@martu33 ja som mala taky menzes odjakziva.spociatku mi to napravali hormonalnymi tabletkami na upravy cyklu,potom pomocou hak,ale hormonalne liecby som neznasala dobre..po vysadeni znovu cyklus rozhadzany..a vsetky deti sa zadarili na prvy sup.. 🙂 len som proste nikdy nemala pravidelny cyklus..ale moze to mat rozne priciny,tak nie je na skodu sa dat vysetrit a poradit sa s odbornikom..

martu33
autor
25. aug 2017

Ahojte žienky. Ďakujem Vám veľmi pekne. 🙂 No HAK som uživala do maja ale musela som prestať nakoľko som mala vysoký tlak.

pininka
26. aug 2017

@martu33 ja som mala to iste a doktorka mi sama povedala ze ked nebudem brat hormony tak to bude tak az do prechodu. Akonahle som prestala brat hned sa to vratilo. Mam aj dost cyst na vajecnikoch. Uz len preto by som na tvojom mieste isla na utz.

nightrover
26. aug 2017

@martu33 To nie je nic strasne, pokial mas menzes. Ked prestanes mat, mozes mat cysty vo vajecnikoch. Ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze kvoli tomu do seba zbytocne nedavaj hormony, ak naozaj nemusis. Je to svinstvo a radsej mat nie na 100% pravidelny cyklus, nez brat hento. Mojmu telu trvalo 2 roky, kym po vysadeni HAK nabehlo na pravidelny cyklus.

daduska_maminka
26. aug 2017

Kľudne sa na to spýtaj lekára nie je dobré mať rozhadzany menštruačný cyklus. Môže sa ti to raz odzrkadliť aj keď budeš chcieť otehotnieť. Skús anikoncepciu.

nightrover
26. aug 2017

@daduska_maminka No tak este len potom moze mat problemy otehotniet, tak ako ja. HAK len v krajnom pripade, su aj lepsie riesenia.

martu33
autor
26. aug 2017

Hak nechcem už. Stačilo mi. Ale keď som bola u doktorky naposledy kôli vysadeniu HAK tak vravela že skusime prirodnu liečbu tak uvidime. Ale preto som sa pytala či mam zajsť za doktorkou lebo neviem či je to normalne mať taký dlhy cyklus. Ale tak počkam a ak aj na buduci mesiac budem mať dlhy tak pôjdem. Ďakujem Vám za rady.

nightrover
26. aug 2017

@martu33 Je to normalne vzhladom na to, ze si len nedavno vysadila HAK a tvoje telo potrebuje cas, kym sa rozbehne poriadne. Z prirodnych produktov ti mozem odporucit tabletky Shatavari Himalaya - u nas ich nedostat, ale daju sa objednat cez ebay.

dai
26. aug 2017

@martu33 ja mam nepravidelny cyklus bez hak tiez cely zivot...mam pco, cyklus 50 - 70 dni... deti napriek tomu bez problemov viac menej hned😉