Kedy je najlepšie otehotnieť po potrate?
Ahojte snažilky, napíšte mi prosím Vás tie Vaše skúsenosti, ktoré ste prekonali buď spontánny potrat, prípadne interupciu, že kedy ste znova otehotneli. Ja by som chcela už čo najskôr a čítala som názory, že sa môže po 6 mesiacoch, ale že už aj po 3 mesiacoch. Ďakujem. Ste zlaté
baby snažiť sa už po prvej ms od kyretu alebo nie? mám dilemu, srdce chce, rozum hovorí, počkaj ☹
baby, ste tu niektorá, ktorá mala mimomaternicové tehotenstvo? Ak ste, kedy ste sa mohli snažiť o dalšie mimi?
Chcem sa spytat ci moze nedostatocne zotavena maternica po kyrete zapricinit nespravny vyvoj babatka a ovplyvnit jeho zdravie? Optimalne je pockat minimalne tie 3 mesiace ale ako mam vediet,ze uz je moje telo pripravene?
@mirush01 no to by aj mňa zaujímalo ☹ človek veľmi chce, ale sa aj bojí, poznám baby čo otehotneli po prvej ms po kyrete a majú zdravé bábo a ženy čo otehotneli po pol roku znova potratili, takže je to individuálne asi, každá sme iná a je to už asi len v rukách Božích, že ako to dopadne...
ahojte...teraz som objavila tuto temu, uprimne sa priznam ze sa mi to nechce cele citat, tak by som vas chcela poprosit o nazor🙂 v septembri som bola na kyretazi, kedze mi v 11tom tyzdni zomrelo babo... myslite ze v januari (po 3cykloch) je skoro skusit dalsie? ja nechcem cakat dlho a uz aj toto je utrpenie...
@zuzkat1 ja som totiž po zápale maternice, ale je to už v poriadku,,antibio zabrali. Teraz čakám na 2 MS a potom idem hned k lekárke na kontrolu, či je všetko ok. Bola som aj na hematologickom a genetickom vyšetrení či je všetko ok. tak krvičku mám v poriadku, už len čakám na genetiku, ktorá bude až v januári. Koncom dec. a začiatkom jan. si už nebudeme dávať pozor, pretože môžem a nemusím otehotnieť. Moja mamka 6 týždňov po pôrode otehotnela so sestrou,,jedna známa po 2MS otehotnela a narodilo sa zdravé bábo. ked sa to má zopakovať MA, tak sa tomu nevyhneš,,teba veriť, že všetko bude ok. My sme čakali naše prvé, a veeeľlmi sme sa naňho tešili. Po 2-3 cykloch by ste sa už mohli snažiť.
@katty27 jaj tak drzim palce nech uz mas dobre vysledky... ja som nemala ziane komplikacie po kyrete ak neratam to ze hadam ako jedina na svete som vobec nekrvacala..len v den kyretu a potom uz nic... davali mi po tyzdni vyvolavacku a ani po nej nic a o dalsi tyzden zas vyvolavacka a tiez nic...ale maternica sa napodiv pekne stiahla... a uz mam po 2 cykloch...este jeden ale chcem pockat...
@rachel36a no to ma mrzi... ale teraz to uz isto vyjde... drzim palce....no u mna to bolo prvykrat a dufam aj naposledy...ja som povedala ze ak sa to stane zas tak uz koncim so snazenim.... mam kamosky ktorym sa to stalo a dalsie dieta uz bolo v pohode, aj normalne robili kym nesli na matersku tak dufam ze aj ja tak budem...len ony cakali pol roka 😖 a to ja nechcem...tie 3 cykly - teda u mna 4 mesiace lebo ja mam cyklus aj 40dni... je podla mna dost-dufam 😅

@zuszana jj, dnes mi zacinaju plodne dni, ovulka by mala byt v pondelok...tak verim, ze pri kazdodennom milovani nam to vyjde tento mesiac 🙂