Kontaktná ZOO počas menštruácie
Môžem ísť do voľného výbehu tigrov, levov a medveďov keď mám menštruáciu ? (Je to kontaktná zoo)
Dopočula som že vraj to na tie zvieratá môže vyvolať niečo agresívne alebo tak
Halooo, #modrykomik , kde siiii , tu máš, naservírované na podnose 🤣🤣🤣 nemáš zaco 🤣
Volny vybeh medvedov je v Tatrach,to viem😁Ale fakt by ma zaujimalo,kde pustaju levy a tigre v ruji k navstevnikom 😂
A ja že ma už nič neprekvapí..... A stále sa niečo nájde....
Možno ide do Afriky, len tam nie sú medvede..... Tak neviem
Ach ľudia vy ste niektorí tak vtipní ..napísala že ide do Kontaktnej Zoo čiže do LM 🙂 ...ale niektoré tu nevedia čítať s porozumením
nahodou k veci otazka, asi sa jedna o ZOO kontakt v LM. Mna minule "obtazoval" susedov pes vo vytahu, ked som mala menzes, takze k tigrom a medvedom by som radsej nesla :D
V LM sme boli ale neviem ci teraz este pustaju k tymto zvieratam. Kedysi sa dalo kym boli v starych priestoroch. Ale to aj tak pustali iba k mladatam. Aj ked aj mlada vie zautocit.
A ked sme boli pri tigroch niekde za Bratislavou tak tam upozornovali hlavne na male deti. Ze ani k plotu radsej neist velmi blizko.
V novych aj starych priestoroch kontaktnej zoo som hladkala MLADATA tigra, medveda aj leva.. k dospelym logicky nepustaju..
My sme pred pár rokmi boli v kontaktnej zoo v Mikuláši a pustili nás ku mladatam medveďa a dospelých aj k mladému levovi.
Mna vzdy otravuje náš pes, keď mam svoje dni....onuchava a tak....ale, boli sme.v LM iba pri medvedoch....a teda, nemajú tam žiadne upozornenie. Takže, keby bol.problem, bolo by tam

No počula som o prípade kedy žena išla na túru a mala svoje dni ,zacítil ju jeleň a rozpáral ju ale to mal akurát ruju tak neviem moc by som neriskovala 😃