Krvácanie po pôrode pri veľkej potrebe

2. máj 2024

Ahojte je to normálne 2 dni po pôrode? Už som len ružovkasto špinila a dnes aj po zavedení čipku strašne tvrda stolica a tlačeniu som sa nevyhla. Stalo sa vám to niektorej? Som provorodička a neviem čo čakať. Vyzerá, že to vyteka z pošvy priamo, som veľmi zašita ale stehy vyzeraju byť v poriadku. Vďaka

andrea901
2. máj 2024

Pravdepodobne to budu hemoroidy, zial, celkom bezna vec po porode... Mala som to aj ja. Mne pomahalo sa zakazdym umyt a natriet s gelom z dubovej kory.

masinka
2. máj 2024

Si dva dni po porode, to budu este ocistky, kludne mozes krvacat este dalsich par tyzdnov ( alebo aj pocas celeho sestonedelia).

pribinak
2. máj 2024

Veď si v nemocnici, je tam lekar.

autor
2. máj 2024

Ďakujem baby, lekari mi robia vizity pravidelne, no sice na ranu pozeraju “od dveri” a povedia že všetko fajn, takže hovorim, že stehy by to asi byť nemali. Doktorka sa dnes vyjadrila, že stehy su dostatočne silne na to, aby pukli pri veľkej potrebe, že nemam mať stres…

slnecnica82
2. máj 2024

Pýtaj si niečo na zmäkčenie stolice, nie rovno cipky

ankare
2. máj 2024

Keď to vyteká z posvy, nemôžu to byť dáke vnútorné stehy?

anjelicek26
2. máj 2024

Ale ved krvacat po porode je normalne aj 6 tyzdnov, kym sa maternica a rana po placente v nej komplet stiahne a zahoji. Ja tej otazke asi nerozumiem.

ankare
2. máj 2024

@anjelicek26 veď toto, ja som krvacala aj dlhsie.

lucia13022023
2. máj 2024

Ja som kevacala prvé 2-3 dní extrémne, potom už len spinila a to celych 6 týždňov. Čiže podľa mňa to nie je z toho ze si vykonávala potrebu, podľa mňa normálna bežná vec v 600nedeli

bolarazjedna
3. máj 2024

Ja tomu tiež nerozumiem.... Si 2 dni po pôrode a už si len spinila?? Však to si ani nestihla krvácať... Rana po placenta sa hojí dlho, niekto krváca týždeň, niekto 6tyzdnov, ale po 2 dňoch ze už si len spinila, to nechápem.... Je to úplne normálne, že krváca z pošvy. Môže sa stať, že nasledujúce týždne budeš raz viac, raz menej krvácať, není pravidlo, že stále menej, ako pri menzese.
Ak to není z pošvy, ale z konecnika, tak to môže byť kľudne z hemoroidov a tiež sa môže objaviť aj týždne po pôrode...

jaskolka
3. máj 2024

Veď krvácanie z pošvy je po pôrode úplne normálne. Nemusí to byť vždy rovnsko intenzívne, ale 2 dni po pôrode by bolo skôr neobvyklé, keby ze úplne už prestaneš krvácať.

gelifil
3. máj 2024

@andrea901 ona krvaca z posvy

nevenka
3. máj 2024

Ja som krvacala - tieklo zo mna ako z vola hadam cele 2 tyzdne, a v podstate 6 tyzdnov daco zo mna slo.
2 dni po porode, ved to je normalne...Mne kolkokrat vytieklo po sprche aj na zem, kym som si stihla dat vlozku 🙃