Krvácanie z rany po sekcii

love418
2. máj 2024

Ahojte 21.4 som mala sekciu po pár dňoch čo nás pustili domov mi začalo krvácať z rany lekár vybral spinky a kázal potierat betadine a dal mi hneď aj antbiotika povedal že mám pod tým hematóm plus že tá jedna strana bola zle pospinkovana preto aj zápal.
Moja otázka prosím vás ženy tie ktoré ste to mali alebo niečo takéto ako dlho to trvalo ako dlho to krvácalo ? Ja bolesti nemám práve ale to krvácanie doma pár dňové dvojičky a som strašne slabá unavená mám strašný strach že ma znova budú šiť ako to bolo u vás ? Ďakujem každej za nejakú radu čo ste robili vy a ako to bolo u vás.

trgypadl
2. máj 2024

@love418 ahoj,z rany Ti stale nieco vyteka???bolesti,zatvrdnute miesto v okoli operacnej rany?teplotu nemas?neviem kedy si bola u dr,ale ak sa to nezlepsuje sla by som sa ukazat znova

love418
autor
2. máj 2024

@trgypadl bola som v utorok. Nie teploty nemám ani žiadne bolesti len z jedného kúsku vyteká krv dal antibiotiká a kázal natierať betadinom okrem tej malátnosti nemám problém. V utorok mám ďalšiu kontrolu

betulinka1
2. máj 2024

@love418 spinky? To sa este niekde tak sije? Ja som mala jednu nitku z vnutra a iba dva konce bolo vidiet. Potom to z jednej strany vytiahli a jazvu nie je vobec vidiet. Krv by ti urcite nemala vytekať. Vytekala ti aj v utorok, ked si mu to ukazovala?

janinah
2. máj 2024

Verím,že s detičkami ti doma niekto intenzívne pomáha.Slaba nie si kvôli komplikáciám v rané,je to z celkového stavu.Snaz sa oddychovať co najviac,kvalitná strava,doplnky železa napr.melasa.

butterflyeffect
2. máj 2024

Mala som sekciu ale kvoli MMT, ale rovnaku ako pri cisarskom, tiez mi to zle posipinkovali na jednej strane-najskor chcel znova otvorit a prespinkovat ale doktor mi nakoniec povytlacal krv z tej strany(vraj zrazeninu)-hrozna bolest ked to robil 🫣 spinky mi vyberali az po 10 dnoch lebo sa mi este rozchadzala rana. na tej strane kde som to mala zle pospinkovane sa mi aj tak otvarala po vybrati spiniek- mala som take z lekarne naplaste co sa davaju namiesto sitia(neviem ako sa to vola) a tym som si to lepila aby sa to nerozchadzalo-2x denne vycistila a zalepila zhruba tyzden na to uz som lepit nemusela rana sa zcelila ale mam na tej strane skaredsiu jazvu.
Unavu mas po zasahu do organizmu, potrva to chvilu, dufam ze manzel pomaha, prajem skore zotavenie a vela radosti s drobcami ❤️

love418
autor
2. máj 2024

@janinah áno našťastie manžel robí všetko čo môže len rada by som už aj ja bola samostatná. Ďakujem krásne