Mala som hnedý výtok v 6 týždni a potratila som
Ahojte dievcata, pred tromi dnami som sem pisala a prosila vas o radu, co robit ked mi zacal slaby hnedy vytok v 6 tt. Kedze to bolo prve tehotenstvo, nemala som pocit ze je to nieco velmi vazne. Dnes lezim bohuzial po kyretazi v nemocnici. Potratila som. Preto kazda jedna ktora sa s takymto problemom stretnete, utekajte ozaj hned na pohotovost aby ste tu malu fazulku zachranili. Dufam, ze este najdem sily na dalsie babätko a ze nebudem musiet zazit uz nic podobne. A dakujem vsetkym mamickam, ktore ma tu nakopli aby som vyhladala hned lekara.
hnedy vytok nie vzdy znamena potrat, je to bezna vec na zaciatku tehotenstva a je to cele len na prirode ako sa plod uchyti v maternici.ja som mala takyto vytok v 9tt pri prvom dietati a v 5tt pri druhom dietati a obe tehotenstva pokracovali.mam kamaratku ktora s hnedym vytokom potratila, stava sa to, su to velmi skore tyzdne.a suhlasim s tym ze v takomto skorom stadiu nie je co robit, lekari plod nezachrania, je to len v rukach Bozich a ci si v nemocnici alebo nie, nezavisi...pri prvom som bola v nemocnici cca tyzden...pri druhom som to odmietla, lebo ako mi lekar povedal, nic by so mnou nerobili, len MG tabletky by mi dali, max infuzie

@buba08 ja som mala teraz 35