Je hnedý výtok v 8. týždni tehotenstva v poriadku?
Ahojte baby mala niektorá z vas slabo hnedy vytok v 8 týždni tehotenstva? Trva to už dlhšie neni ho veľa bola som u gynekológičky ta urobila ultrazvuk a povedala že všetko je v poriadku dala mi duphostan ale to spinenie pokračuje nemam bolesti... Je to moje prve tehotenstvo trosku som stoho vystrašená... Kontrolu mam o 12 dní... Niekde čítam že je to normálne a niekde nie za každú radu ďakujem
Moze byt a nemusi, moze robit problem aj nemusi. Skusenost inej zeny neovplyvni tu Tvoju. Drz sa.
Ja som mala hematom, to bolo okolo 9.-10.tt, asi 2 tyzdne som hnedo spinila, po Duphastone to prestalo, ked som dobrala 2 balenia a dalej nebol potrebny. Som v 23tt., teraz pre zmenu mam klebsiellu a Macmiror na to.
Nemas hematom?
U mňa bolo jedno v pohode a druhé nie. Pri jednom som špinila polovicu tehotenstva, pri druhom sa v nejakom 11. týždni všetko skončilo.
@dena424 ahoj... Ja som. Síce nemala hnedý výtok ( to je stara krv, ktorá sa vyplavuje) ale ciru červenú každých 6 dní ( 2 dní v kuse)... Okrem progesteronu co som. Brala som si nasadila aj ascorutin 3x1 tbl. pila citrónovú vodu a hlavne mala kludovy rezim... Vyložene nohy... Držím palce 👌🫶
Ja som mala hematom, to bolo okolo 9.-10.tt, asi 2 tyzdne som hnedo spinila, po Duphastone to prestalo, ked som dobrala 2 balenia a dalej nebol potrebny. Som v 23tt., teraz pre zmenu mam klebsiellu a Macmiror na to.
Nemas hematom?
@anonym_d4954a nemam aspoň mi to nepovedala iba urobila ultrazvuk skontrolovala srdiečko a dala lieky

@dena424 tak ako aj čítaš, je aj nie je, čo to znamená u teba to ti nepovie ani lekár, duphaston je fajn na udržanie tehotenstva, ale ci to pomôže, ťažko povedať no predovšetkym drzím palce