icon

Hnedý výtok po Utrogestane: Mám ísť na pohotovosť?

Dnes o 10:19

Ahojte dievcata, mam stres a paniku. Jedno dieta mam, druhe som min rok potratila (8+0 od zac hnedy vytok oneskoreny rast) Teraz taka situacia od ovulacie som brala progestenale ustne , potom som zistila ze som tehotna 11 dpo ale bola som v prahe a dali mi vaginalny progesteron besins 200 mg vecer. 5+5 kontrola u doktora, embryo 5 mm, srdce bilo ,doktor mi predpisal utrogestan vaginalny vecer 200 mg. Dnes 6+4 rano slaby hnedy vytok..otazka mam rychlo ist na pohotovost? je to po utrogestane?problem iny?normalne moj psychicky stav chvilu mam pocit ze mi normalne zo sekundy na sekundu zmizli priznaky potom zas su...neviem co robit..stres a panika

catherinah
Dnes o 10:29

Zvys davku utrogestanu. Z neho urcite nekrvacas, prave naopak.

autor
Dnes o 10:29
@catherinah

@catherinah aka davka sa berie?

catherinah
Dnes o 10:31

Nie som lekár, ale ja som brala rano, naobed a vecer po 200 mg. Tiez spinenie na začiatku tehotenstva. Pomohlo. Je to progesteron na udrzanie plodu.

katka329
Dnes o 10:33

@anonym_autor klude napísať správu

autor
Dnes o 10:40
@anonym_autor

@catherinah aka davka sa berie?

@anonym_autor v popise som pisala 200 mg pred spanim vecer
@an

autor
Dnes o 10:40
@katka329

@anonym_autor klude napísať správu

@katka329 mate skusenost?

anonym_d8d020
Dnes o 10:43
@anonym_autor

@katka329 mate skusenost?

@anonym_autor na pohotovosti neurobia žiadny zázrak. Buď, alebo.
Nechaj to na prírodu.

anonym_54ceb4
Dnes o 11:08
@catherinah

@catherinah nemoze si len tak zvysit davku bez určenia lekara 🫣🫣

@anonym_autor ja by som na pohotovosť isla, ale proste, čo sa ma stat stane sa, no držím silno palce

anonym_32992f
Dnes o 12:43
@anonym_d8d020

@anonym_autor na pohotovosti neurobia žiadny zázrak. Buď, alebo.
Nechaj to na prírodu.

@anonym_d8d020 som presne toho názoru. mám vlastnú skúsenosť, a nie moc dobrú. tiež sa netrhajú akoby išlo o život.

anonym_32992f
Dnes o 12:44

autorka, určite nie na pohotovosť. stačí zajtra ku svojmu lekárovi, popr. zavolať že čo s tým. Na pohotovosti nečakaj žiadny zázrak. Tam to berú dosť ľahko. Si len v 6tt, veľa sa s tým robiť nedá.

michaela329
Dnes o 12:57

Ten hnedý výtok je staršia krv, mozno z prasknutej vlasocnice. Deje sa to celkom často a obvykle to nemusí znamenať nič zlé, mala som to v oboch tehotenstvách. Ja som brala 200mg večer a po vytoku mi len pre istotu zvýšil môj Dr. progesterón na ráno a aj večer. Plus ascorutin a pokoj, kým to neprejde. Na pohotovosti s tým nemajú moc čo robiť.