icon

Mám malé prsia a zvažujem plastickú operáciu

12. mar 2024

Nepíšte mi tu prosím vás ako mám šťastie, že ma nebolí chrbát, ďakujem.

V skratke, mám veľmi malé prsia (košíček A a aj to ledva), proste žehliaca doska. Odkedy mi začala puberta mi nenarástli. Mám 27 rokov a stále tým trpím. Na strednej škole sa mi za to smiali a odvtedy sa cez to neviem preniesť. Vždy som veľa cvičila, robila som profesionálne atletiku a aj teraz mám veľmi vyšportovanú postavu. Čím ďalej tým viac zvažujem plastickú operáciu. Partner sa ma od toho snaží "odhovoriť" (verím, že s dobrým úmyslom), že to má svoje riziká a že žena nemusí mať obrovské prsia aby bola žena. Myslela som si, že ma to po puberte prejde a nebudem to riešiť ale neprešlo. Trápim sa tým stále, cítim sa neatraktívna a proste nie ako žena.

Strana
z2
timea301196
15. mar 2024

Úprimne hneď by som si s tebou vymenila moje D...... ani by som neváhala

natasha1988
15. mar 2024

Mala som podobny problem, dala som si v 26 implantaty pod sval. Uz by som to nikdy nechcela zazit, rekonvalescencia po operacii bola priserna aj ked som ju mala bezproblemovu. Tri dni som ani lyzicku nedokazala drzat a najest sa, ani si sama sadnut, dvihnut sa z postele. Precitaj si o Breast implant illness (BII). Vsetci si skor teraz davaju implantaty vyberat, lebo po rokoch zistili ze je to pricina celkoveho zhorsenia zdravotneho stavu.

janulka1802
15. mar 2024

Tiež som si užila hlúpe posmešky v puberte. Napriek tomu som nikdy nemala núdzu o nápadníkov. Paradoxne, mne nikdy taká myšlienka na um nezišla. Mám B-ka. Neodsudzujem však ženy, ktoré si ich dajú. Keď majú komplexy, nech sa páči. Charizma ženy nespočíva vo veľkosti pŕs. Ja mám pár známych, čo si zo zdravotných dôvodov dali zmenšovať.

ankare
15. mar 2024

Určite máš iné prednosti, isto máš parádny zadok. Ten Ti zavidim ja, ktorá mám veľké prsia. Pozri,máš muža, ktorému sa pacis taká, aká si a to je dôležité. Držím palce!

Strana
z2