icon

Máte krátky menštruačný cyklus?

16. feb 2023

Ahojte baby, ste tu niektore, ktore mate menstruaciu kazdych cca 24 dni? treba na to brat progesteron? Mam tazke PMS stavy a kratky cyklus, neviem ci skusis Duphaston, alebo radsej nebrat nic. Dr. vravi, ze mozem a nemusim to riesit, som v poriadku. Dieta uz neplanujeme

Strana
z2
janinamojka
16. feb 2023

Akurát mi vyhodilo aj kapsule pre zeny od tej istej značky.. tiez to vyzerá fajn

autor
16. feb 2023
majkaaa318
16. feb 2023

Pijem aj ešte aj alchemilkovy čaj, plus ten prog.krem. zatiaľ ťažko posúdiť, ale možno som menej nervoznejsia a podráždená (alebo sa snažím vedomejsie sa ovládať a nekricat po deťoch). A vlastne teraz som prvýkrát nepostrehla ovulaciu, ak bola, tak bez bolestí. Takže začínam o pár dní neskôr s tým krémom. Ale našla som ešte pár tabliet utrogestanu, čo mi zostalo z posledného tehu, tak ich asi skúsim minúť. Ten krém je proti nim určite slabší, no z dlhodobého hľadiska telu prirodzenejší.

autor
16. feb 2023

@majkaaa318 a rem prosim ta si odkial objednavala? ja mam doma dve krabicky Duphastonu, brnkem dr. lebo neviem ci sa ma brat 1, alebo 2

janinamojka
16. feb 2023

Tieto, čo boli spomenuté vyššie,tej istej značky ako aj krém.

autor
16. feb 2023

preto sa pytam lebo Wild Yam je vlastne rastlina, tento som nasla na internete https://sk.vitamin360.com/progesteron-z-divokeh... aj dalsie,ale uz stoja 40 eur

autor
16. feb 2023

asi sa nedaju pridavat odkazy, tak tento: PROGESTERÓN Z DIVOKÉHO JAČMEŇA- PROGESTERONE FROM WILD YAM BALANCING SKIN CREAM (85 G)
Značka: Now Foods

janinamojka
16. feb 2023

Jaj,to ma nenapadlo..🙂tak toto som myslela teda

janinamojka
16. feb 2023

Mi vymazu príspevok...ze reklama😝

janinamojka
16. feb 2023

Odkaz nechcelo ani mne dat...

salamistka
16. feb 2023

Tiež mám celý život menštruáciu každých 23 - 26 dní, ročne mám 16 krát 😔 ale nemám zatiaľ žiadne ťažkosti, ani PMS nejaké výrazné, nič som nikdy na to nebrala...počas teh.som brala Duphaston, prvé tehotenstvo skončilo missed ab., otehotnenie bez problémov.

zuz02
16. feb 2023

Ja mam tiez cykly od 40-tky cca kazdych 24 dní. Keď som ti riešila s Dr., tak mi povedal, že riešiť to budeme, keď sa mi cyklus skráti pod 21 dní. A to sa zatiaľ nedeje, takže neriešim to.

autor
16. feb 2023

@janinamojka dakujem stihla som to 😂 pozeram, ze aj Swansom ma tiez za dobru cenu

autor
16. feb 2023

@salamistka to je fajn, to potom nemusis riesit, ja zle spim, malo zeleza a PMS na obesenie 🤐

autor
16. feb 2023

@zuz02 ano oni hovoria ze vsetko nad 23 dni mesacne je v norme, mne povedal, ze ked chcem nech vyskusat Duphaston, ci sa mi ulavi aj na to zavodnovanie a PMS

river_song
16. feb 2023

Ja mam kratky, 23-25 dni max.. vždy som to tak mala, nikdy som na to nic nebrala a popravde to ani neriešila, kedze bol pravidelný.. mám 3 deti, všetky počaté bez problemov, tehotenstva tiez bez problemov..

majkaaa318
16. feb 2023

Krém mám teraz tento: L' Biotica Progestella prírodný progesterónový krém 50 g. Inak ten wild yam tablety aj iné doplnky sa oplatí objednať z iherbu. Aj tam majú ten Now Foods krém, ten som skúšala 2x ešte keď sa mi nedarilo otehotnieť, ale vtedy to nepomohlo. Tým ale nechcem od neho odradiť, Now Foods je dobrá značka, od nich mám inak veľa vitamínov aj doplnkov. Tiež ho plánujem vyskúšať znovu.

ailiba
16. feb 2023

Ja som tiez mala pred porodmi 24 dnovy cyklus. Teraz uz mam dlhsi. Nic neber, naco? U mna inak progesteron vobec nezaberal. Normalne som dostala ms, ked som nebola tehu.

dzulik_
16. feb 2023

Ja mám celý čas 22-24 dní, mala som už 3 rôzne gynekologičky, nikto neriešil, že to je zle, len poznamenali, že kratší cyklus. Otehotnela som vždy na prvý šup 🙂 len je to otravné, mohlo by to byť aspoň 28 dní 😀😀 čo už

autor
16. feb 2023

@dzulik_ no je, moj muz lamentuje, ze zase mam menzes, uteka to 😂

dzulik_
16. feb 2023

Aj môj 😀 to zase? 🤣

Strana
z2