icon

Meškajúca menštruácia. Nie tehotenstvo, ale ovulácia

lahhel
26. feb 2010

Ahojte, chcem sa spytat, či sa niektorej z vas stalo niečo podobne...Meškala mi menštruácia, tehotenský test som si nerobila (aby som sa zbytocne netrapila 😢 ). Bola som dnes u gynekologa, ci nahodou nie som tehotna (to by bol asi skôr zazrak 😅,ale ja verím na zázraky a stále dúfam,že raz sa nám miminko podarí ) a na moje velke prekvapenie, som sa dozvedela, ze tehotna nie som, ale som tesne pred ovulkou...sliznica krasna 7mm, na pravom vaječniku jeden dominantny folikul cca 18 mm...Som mierne v šoku a neviem čo si mam o tom mysliet. Je niečo takéto vlastne možné, aby namiesto očakávanej menštruácie prišla ovulácia?????
Chcem vas preto poprosit o radu, resp. či je tu niekto, komu sa stalo niečo podobne a ako to nakoniec dopadlo..dakujem...

Strana
z2
kveta
26. feb 2010

Ahoj, prvé čo ma napadlo, je, že možné to je...
A druhé, čo ma napadlo, je, že možno si mala a ešte máš malú cystičku na vaječníku, ktorá vyzerá ako zrejúci folikul /pred tým mohla byť väčšia a teraz sa zmenšila na túto veľkosť/ a preto Ti mešká menzes, lebo cysty na vaječníku opožďujú a rušia menštruácie..

soldi
26. feb 2010

lahhel: vysvetlenie je jednoduche, posunula sa Ti ovulka, mozno kvoli chorobe, alebo stresu, ktovie.
no a ked si tesne pred ovu tak supi dupi bezte snazilkovat a nie na koniku vysedavat 😉

tatranka111
26. feb 2010

ahoj lahhel a toto sa ti stalo prvý krat? lebo unás v PCO je toto bežné..........a určite to možné je nemeriaš si BT?

ulicnica
28. feb 2010

možné to je určite, lebo aj ja som mala ovuláciu na nejaký 27 deň a to som ju zachytila aj ovu testami a aj bazálnou teplotou, menzes samozrejme prišiel až o 16 dní - presne ako mávam poovulačnú fázu. Potom som brala Duphaston na úpravu cyklu, začala som po vysadení ovulovať na 14 deň, potom na 16 deň a už som sa zase posunula cez 20 a asi sa to bude posúvať ďalej. Takže určite to je možné

lahhel
autor
28. feb 2010

Ahojte babulky, dakujem vam velmi pekne, urcite ste mi pomohli a trošku ma upokojili, lebo mne sa to nikdy nestalo..ja som mala mrchu presnu ako hodinky, aj ovulku, lebo som chodila poctivo na folikumetriu..teraz neviem, preco sa mi to takto posunulo...Ale asi to nebola ani ovulka, nakolko dnes mi prisla normalna mrcha, tak neviem preco bola aj sliznica taka vysoka, ked pred mrchou byva nizka....Objednam sa dokimu na kontrolu okolo 10 DC, ci tam je ovulka alebo nie a uvidime...ale este raz dakujem za rady 🙂

lauritka
28. feb 2010

omyl, pred mrchou je narastena 😉 po mrche, ked odkrvaca , je nizka.

lahhel
autor
28. feb 2010

Aha, tak dakujem lauritka, takze v podstate by to malo byt oukej, akurat mi par dni meskala mrcha 🙂

lauritka
28. feb 2010

ano ej to ok 🙂 posunula sa ti proste ovulka, a preto aj mrcha kvazi "meskala" 😉

minerwa
17. júl 2011

Ahojte Babulky, už druhý mesiac som nedostala menštruáciu.
AMávala som ju pravidelnú od 14 tich rokov dalo by sa povedať, že na deň presne.
Bola som u gynekologa, tehotná nie som. Mám hlavu v smútku neviem čo sa deje.....

V pondelok by som chcela ísť k nemu na vyvolávačku.

Chcela by sa s pýtať či má niektorá z Vás nejakú takúto skúsenosť s vyvolávačkou? Do koľkých dní sa Vám potom dostavila menštruácia? Je možné sa potom hneď začať s manželom začať pokúšať o bábätko?

minerwa
17. júl 2011

Snažilky, ešte jedna otázka nemá niektorá skúsenosti s antibiotikami Rova- mycine? Brala ich niektorá z Vás?

Ja som ich dostala od doktora kvôli zápalu zubov.

Tieto antibiotiká som dobrala aje možné menštruácia neprišla práve kvôli tomu, ale je možné, by to ovplyvnilo už aj tento druhý cyklus ktorý mi mešká 7 dní už?

puklicqa
10. nov 2011

@kveta ja som mala 3 cysty z toho jedna mala 3,5 cm a menzes som mala na minutu presne.

zuzicka223
22. okt 2012

ahojte babaenky chcem sa opytat uz 5 dni mi meska mendzes a z manzelom sme to vcera skusili myslite ze mozem otehotniet dakujem za radu

betka123456789
9. dec 2013

Ahojte, stalo sa vám, že organizmus vynechal menštruaciu a v čase keď mám mať ovulaciu, tak prišla ovulacia? Menštruacia mi mešká 2 týždne.

smutneslniecko
26. feb 2015

Ahojte babenky mam taky problem ale nenadavajte mi hned mam 14 rokov a neviem co mam robit mala so sex ale davala som si pozor ale mala som takeho tusaka ci sa do mna nevystriekal, a mala som dostat krami a vobec nic uz mi meskaju najmenej 15 dni. Poradte mi nieco co mam robit aby som dostala menstruaciu alebo potratila nemozem si ho nechat zobrat lebo nasi su totalne na mizine a nechcem im robit dalsie starostí skusam horuci kupel, aj tonic, zihlavovy caj. Len cervene vino nie lebo mam proste iba 14. Mozu mi meskat aj zo stresu ?? Odpiste mi budem strasne rada

liligreg
26. feb 2015

@smutneslniecko kup test a zistis co a ako!!! alebo rovno sup k dr...necakaj, ze ti tu niekto poradi, ako si privolat potrat!!! si sisi, ze to musim napisat....

smutneslniecko
1. mar 2015

Robila som si tehotensky test a je negativny ale stale mi meskaju co mam robit

majkamajkasasa
1. mar 2015

@smutneslniecko tak myslim ze tehotna nie si ,ked ti meska menzes15 dni urcite by to test zachitil Urcite chod k lekarovi a popremyslaj ci na sex estenie je cas 🙂

smutneslniecko
1. mar 2015

Uz najmenej do 16 nic taketo skusat nebudem

steinarka
1. mar 2015

@smutneslniecko len sa ti mohla posunut ovulka.. kolko dnovy cyklus mavas?

kliara
1. mar 2015

Samozrejme, že je to možné, jednoducho sa ti posunul cyklus.

darcusa
27. jún 2015

ahoj koceny. Chcem Vas poprosit o radu. Neviem co si mam mysliet. Meska mi Mrcha uz cca 7 dni. V den ako som ju mala dostat som si pre istotu urobila test no vysoel negativny, robila som si test aj dnes po 7 dnoch. Vysiel velmi zaujimavo. Jedna ciarka je pekne viditelne ruzova a ta druha je svetlulilinka. Mrcha este stale neprisla a ka vobec nemam PMS. Vacsinou 2 az 3 dni pred Mrchou mam bolesti v podbrusku, bolestive prsniky, divne chute a teraz nic. Co si o tom myslite ??

kiki68
29. jún 2015

@darcusa no ze si tehotna 😉 ak si otehotnela s posunutou ovulaciou a nevedela si o tom, co tazko clovek iba tak vie posudit, tak si otehotnela niekedy blizsie k tomu datumu menstruacie, ked si testovala I krat,tak test to este nemusel zachytit, teraz si testovala II. krat a uz mas ciarku. Pockaj este tyzden a ak ciarka bude vyraznejsia,tak sa mozes odlifrovat k dokimu na kontrolu. A tehotenske priznaky mat nemusis, moje dve kamosky ich nemali vobec, teraz idu jedna po druhej rodit. Jedna este dostala aj menzes a druha si myslela,ze jej to meska od stresu. Nie kazdy sa v tehu citi zle a blve kade chodi.

darcusa
30. jún 2015

Kiki aj ja mam pocit ze najskor som tehotna. Dalsi test si nemam v plane robit, uz som sa rovno objednala ku dokimu. Snad sa dozviem pozitivnu spravu 🙂.. a hlavne velmi pekne dakujem za tvoju odpoved ;).

darcusa
30. jún 2015

Kiki aj ja mam pocit ze najskor som tehotna. Dalsi test si nemam v plane robit, uz som sa rovno objednala ku dokimu. Snad sa dozviem pozitivnu spravu 🙂.. a hlavne velmi pekne dakujem za tvoju odpoved ;).

lady_t
24. júl 2015

Ahoj baby. Mám menšie problémy so svojimi dňami. Od 11 ich mám a stále inak chodili.. Niekedy nič aj 3 mesiace potom aj mesiac krvácania non stop. Niekedy 2 dňové a o týždeň zase. No hrôza.... Začala som to riešiť s gynekologičkou. Dala mi hormonálne lieky po ktorých mi majú prísť krámy aby sa mi upravil cyklus. Prvý mesiac prišli. A teraz nie. Už týždeň meškajú. Bolí ma v podbrušku ako mávam pred krámamy a 3 deň stále nič. Mám len žltý hustý výtok. Počas brania liekov som bola na antibiotikách. Mala som angínu. Mohlo to narušiť príchod krám? Vstyk som mala, no bol chránený a ani sa neurobil do mňa.... Čo mám robiť?

kupa
21. apr 2016

Baby ja by som chcela pomôcť s mojim problémom...mavam mrchu pravidelne ale pri poslednej ovulacii som začala špiniť a troska krvácať...k lekárke som sa nedostala a zároveň bol aj víkend, trvalo to asi 4-5 dni...nic ma nebolelo a bola som v pohode, teraz som čakala na mrchu a nic...uz asi 6 dni mešká tak som si dnes spravila test a je negatívny...môže to byť tým že som počas poslednej ovulácie mala menší problém a teraz sa mi to všetko posunulo? K lekárke idem az buduci tyzden tak sa chcem poradit a nestresovat sa...

janula12345
21. apr 2016

@kupa a nerobila si si test ked si krvacala v case ovu? Mozno sa ti iba posunul menzes. Ked mas test negat; tak vyckaj na menzes. Inak - ja som takto potratila. Zacala som krvacat po menzese cca v case ovu.. ale kedze som mala test - skusila a bol pozitivny. Lekarka potvrdila... 4 dni som krvacala a potom aj hcg kleslo na nulu. A menzes sa samozrejme posunul. Vyckaj. Netreba stresovat

matko111
24. apr 2016

Ahojte baby 🙂
Mám taký problém som 4 mesiace po pôrode a meska my menzes bojim sa č nie som tehotná ...... Keď som mala menzes mynuly mesiac tak som mala asi 3 tyzdne. Potom my skončilo a nwm či to nejako ovplyvňuje že my meska alebo sa mam báť lebo este druhe bábätko nechceme. .....

drobcek2510
8. júl 2017

Ahoj dievčata
mam taky problem menzes som mala mat oficialne 2.7 ale 26.6 som mala zrazeninu a odvtedy spinim utorok som mala po utreni krv na papieri aj stredu a viac nic len spinenie uz 2 tt trpim silnymi migrenami a furt sa mi toci hlava je mi na odpadnutie prosim neviete co sa to deje s mojim telom dakujem

Strana
z2