icon

Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone

janine6623
4. apr 2011

Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.

jljz911
7. jún 2011

@zeta123 Ked si mysliš že ti klostilbelgyt pomože tak to skus ved ked ostaneš tehu priberieš tomu sa nevyhneš...ja som ho brala dva mesiace a pribrala som necitila som sa dobre a prestala som ho brat a pila som čaje na prečistenie organizmu

zeta123
7. jún 2011

Vela si pribrala? co ti bolo, ze si sa necítila dobre? brala si aj dufík resp. beries? dakujem, ze si mi odpísala 🙂

ninka.b1
8. jún 2011

Ahojte baby a mate niektora skusenosti aj so silnejšimi liekmy? Mne dnes dok povedala, že mi to nezabera a že mi bude musieť dať niečo silnejšie :( ale nechapem tomu čo alebo prečo to nezabera?!

zeta123
9. jún 2011

ahoj, ja nemám ziadnu skusenost s týmito hormonálnymi tabletkami... a pravdupovediac trochu mám aj obavy začať brať aj clostilbegit. ty si brala clostil?

pancuska
9. jún 2011

@zeta123 ahoj.....ja som clostyl brala 2 mesiace a nepribrala som! potom mi dal dr pauzu vraj sa to dlho uzivat nema a tak na tu chvilku to myslim ze mozes risknut za to nic nedas a ked chces babinko tak nie je na co cakat 😉 neboj sa 🙂

zeta123
10. jún 2011

@pancuska ...ahoj...dakujem ti za dobru radu...len to je môj naj naj problém, ze priberiem aj od vody ☹ ....ale asi más pravdu...budem musieť to risknúť skôr či neskôr. mám už 28, nemám načo čakať.a ty? ako dlho skúšate?

pancuska
11. jún 2011

@zeta123 ahoj....musime mysliet pozitivne .... neboj sa aj ja som za posledne 2 roky co sa skusame bribrala 10kg,mam z toho komplexi lebo neobleciem polku veci ale co uz.....tlacim do seba same vitaminy a podobne ale hlavne nech sme zdrave 🙂 my sa snazime uz 2 roky a zatial sa mi podarilo otehotniet len mimomaternicovo,tento mesiac budu 2 mesiace co som po laparke a tak uz pojdeme zasa na to..... neboj sa,aj moja kamaratka otehotnela po clostyle,len to je zvlastne ze az po jeho vysadeny,cize po 2 mesiacoch brania clostylu mala prestavku s branim clostyluu a som jej hovorila ze nech aj tak skusaju a vyslo im to!! aj nam ale bohuzial nie tam kde sa to malo uhniezdit!!! moje biologicke hodiny tykaju 🙂 mam uz 30r 😎

zeta123
17. jún 2011

@pancuska no..ja som myslela pozitívne ...ale zase nic ☹ asi naozaj budem musieť skúsiť clostyl. snažím sa tieto neúspechy brať zatiaľ v klude ale strácam trpezlivosť....ty to ako vznášaš?

pancuska
17. jún 2011

@zeta123 inak je velmi mozne az pravdepodobne ze mas viac muzskych hormonov a tak v tom pripade clostyl urcite pomoze,tak to bolo aj mojom pripade!.....mne teraz po laparke rapluje menzes a tak myslim ze tiez to nie je nic moc a tak zatial to necham tak a este vydrzim a ak aj dalsi menzes bude skori tak behnem ku gyn nech ma pozrie!.....no ale urcite ho neber dlho! neuskodi ti ak ho budes brat 2 mesiace ale viac by som ho nebrala!ak nepomoze po 2 mesiacoch podla mna treba hladat ine riesenie......aspon tak mi povedal moj gyn.....a menzes mas pravidelne po kolkych dnoch?

zeta123
19. jún 2011

@pancuska no...asi budes mat pravdu s tými muzskymi hormonmi. ked som prestala brat antikoncepcné tabletky, zacali mi vlasy vypadávat...vtedy som mala zvýsený testosteron. odvtedy som uz síce bola na vysetrení a hormony som mala v norme...a bola som aj v Lubochni na endokrinologickom vysetrení. stítnu žlazu má v poriadku. menzes má pravidelne od vtedy ako beriem duphaston. predtým mi meškal aj tri mesiace.duphaston beriem tak že: na 15 den potom ako menzes dostanem 10 dní beriem ráno aj vecer a na 2-3 den mi príde menzes, cize na 27-28 den. ty más ako menzes?

pancuska
21. jún 2011

@zeta123 ja mavam teraz menzes vselijako ale to je kvoli tej laparke urcite!prvy som mala na 28den a teraz druhy som mala na 25 den......ved uvidim zatial sa o to pokusime sami bez tabletiek a hormonov a potom ked tak pojdem za dr,ale verim ze za nim pojdem uz len oznamit ze som tehu!neboj sa vyriesi sa to preco sa vam nedari.....a manzel (priatel) bol na spermiograme?

zeta123
24. jún 2011

@pancuska ano, bol. a výsledky má v poriadku....ja uz fakt neviem co mám robit..uz aj od dufíka som pribrala ☹

stella881
24. jún 2011

Ahojte dievcata potrebujem/prosim vas o radu.... Beriem duphaston od 16 do 26 dna cyklu...a neviem co mi v hlave preplo a pomylila som sa a zacala som ho na 10 den cyklu...dala som si uz 3davky(dni) mam to dobrat ako normalne alebo to mam hned vysadit??prosim poradte dakujem

pancuska
24. jún 2011

@zeta123 nebud smutna a ak ta potesi aj ja som pribrala 10kg a kazdy mi to hovori,lenze co mam robit ked priberam a ani za to nemozem?! len sa bojim aby to nebol problem so stitnou zlazou!! tebe ju vysetrovali? neviem ci som sa uz pytala!!?? 😉

zeta123
26. jún 2011

@pancuska no bola som aj na stítnu vysetrená a mám v poriadku. ja uz fakt neviem...idem sa zbláznit ked si neviem co obliect...ja som asi pred 8 rokmi schudla 15 kg.. az uz sa mi to vracia...a moje sebavedomie je uplne ... ☹ , vyzerá to tak..ze si musím. ty más vporiadku stítnu?

pancuska
26. jún 2011

@zeta123 no myslim ze ked nema zena ani rici ani cici tak to nie je ono!ja sa vraciam spat ku korculovaniu a uvidim,mozno prave pre ten stres zo samej seba sa nam nic nedari! ale ked moja kamaratka schudla 35kg teraz ma 60kg tak preco by sme to nedokazali mi?.....no je to stresmy urcite lebo furt nejaky mam! 😉

zeta123
26. jún 2011

@pancuska tak to urcite...aj ja mám stres v robote...potom doma...z toho ze sa nám nedarí...uz som si aj povedala, ked nie tak nie...a mozno, vtedy to príde 🙂 zatial zacnem cvicit..zumbovat 🙂 ..a ked budem spokojná sama so sebou, a budem viac vyrovnaná...tak.... 🙂 hmm..no nemám pravdu?

pancuska
26. jún 2011

@zeta123 presne tak,mudro hovoris!!! budem ti tu zumbu zavidiet lebo ja nemozem kvoli chrbtici!....teraz je vonku pekne hadam prideme na ine myslienky!!musime to nejak hadzat vsetko za hlavu! ked to dokazu iny tak aj my!!! 😉

zeta123
27. jún 2011

@stella881 ahij..no ja by som asi uz na tvojom mieste dobrala dufíka... a potom by som o mesiac uz brala tak ako sa má...podla mojho názoru...nie sa ti nestane, len dostanes menzes skôr

zeta123
27. jún 2011

@pancuska a co tak plávanie a kalenetika, to ti len pomôže aj chrbticu...

stella881
27. jún 2011

@zeta123 dakujem ved aj som tak spravila.....aj ja si myslim ze menzes akurat dostanem skor....dufam,ze sa mi to zas cele nerozhadze..

pancuska
27. jún 2011

@zeta123 no kalanetiku som neskusala ale plavanie milujem len by mohlo byt na okoli viac moznosti....Piestany kupelne mesto a nie je kde poriadne plavat!!! ale troska sa aj bojim aby som nedostala nejaku infekciu z vody....no zasa keby sa mam bat vsetkeho nemohla by som robit nic 😉

zeta123
27. jún 2011

@pancuska musís vyskusat kalenetiku 😉 piestany?pekné mesto, bola som tam asi dvakrát. tá voda v kupeloch ti nepomáha?

zeta123
27. jún 2011

@stella881 mne sa stáva ze zabudnem zobrat dufíka..ale co uz sme len ludia..zabudame...asi by som mala brat ginko...ked nezabudnem aj nato 😀

strihalka
29. jún 2011

Holky, poradte, mam nasazeny pardolel 1 tabletu vecer, rano beru na lehoullinkou hypotyreozu 1tabletu l-thyroxin, po ovulce chci nasadit predpisany duphaston...ale ovulka nikde.......jak ji muzu pomoci? http://www.fertilityfriend.com/home/353109

pancuska
30. jún 2011

@zeta123 no do kupelov nechodim ale pocula som ze vraj je velmi dobre pit tu vodu co tam tecie v kupeloch to si tam chodia capovat do flias no este som to neskusala 😉 a ty si odkial?

pancuska
30. jún 2011

@strihalka ahoj s tvojimi liekmi skusenosti nemam ale mne daval dr na ovulku clostyl lebo tiez sa jej nechcelo! 😉

strihalka
30. jún 2011

@pancuska ja to mam na zvyseny prolaktin a lehce snizenou funkci stitne zalzy a na funcki zluteho teslika duphaston🙂
taka mala chemicka-)

strihalka
30. jún 2011

JInak ovulka dorazila, vcera pozitivni test ae teplota tomu vuebc neodpovida

pancuska
30. jún 2011

@strihalka no podobny problem mala moja kamaratka ale nakoniec sa jej podarilo otehotniet aj s tabletkami na stitnu a pod.....len sa jej musim opytat podrobnosti a potom dam vediet 😉