icon

Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone

janine6623
4. apr 2011

Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.

strihalka
30. jún 2011

@pancuska dakuejm si zlata

pancuska
1. júl 2011

@strihalka no som sa jej pytala len ona mala problem len so stitnou a na to brala lieky aj pocas tehu,niektore sa vraj mozu brat aj cez tehu....ze ako nahle jej dr dal spravne lieky na stitnu mala v norme aj ovulku,lebo inak ju skoro ani nemala!! 😉

zeta123
1. júl 2011

@strihalka ahoj..ja ti neviem poradit...ale drzím palce ako kazdej na tejto stránke, ktorá túži mať bábo..tak veľmi ako ja 🙂

zeta123
1. júl 2011

@pancuska mozno by si mala tu vodu vyskusat, co ked pomôze?... 😉 . inak ja som z rimavskej soboty

strihalka
1. júl 2011

@zeta123 no ovu se zda dorazila.....cekam na potvrzeni teploty🙂)a ty, jak dlouho se snazite?

zeta123
1. júl 2011

@strihalka no mi skusame iba rok...zatial som nebrala nic iné len duphaston...bojím sa, ze priberem.a vy ako dlho skusate?

strihalka
1. júl 2011

@zeta123 no my iba dva mesice🙂)
uz mam nasazeny duphaston, pardolel na na zvyseny prolaktin a l-thyroxin na stitnou zlazu:(

zeta123
2. júl 2011

@strihalka tak dufam, ze sa Vám podarí 🙂

pancuska
3. júl 2011

nebojte sa dievcence RAZ sa nam to urcite podari!!!! 😉

betty1983
7. júl 2011

Ahojte všetci! Som tu prvý krát a dohnalo má k tomu to, čo každú z Vás - snaha otehotnieť. Mám 10 ročného syna, ku ktorému som prišla ani neviem ako 🙂) a teraz sa s manželom snažíme rok a pol o druhé dieťa, a bohužiaľ nejde to tak ľahko ako som si myslela. Už 5 mesiacov beriem Duphaston, prvý cyklus Clostilbegytu už mám za sebou samozrejme bez výsledku, hormonálne testy mám v poriadku, spermiogram máme ukážkový, ultrazvuk nepotvrdil prítomnosť žiadnych cyst, v čom je problém nechápem. Manžel v septembri odchádza na pol roka preč, myslela som si že dovtedy otehotniem ale nie.
Už ma napadlo to, že mám veľmi kyslé prostredie v pošve, ktoré zabíja manželove spermie lenže doktor mi nechcel urobiť test na flóru s tým, že spermie keď sa dostanú do pošvy hneď utekajú z kyslého prostredia do krčka maternice, kde je prostredie zásadité 🙂 takže tak......
Ja si myslím že rok a pol to už je dosť dlhá doba na to, aby to človek nechával len tak na náhodu. Ďalšie extra vyšetrenia, že kde môže byť problém nikto mi nerobil.....takže čakáme 😖
..........no a samozrejme dnes prišiel menzes takže som veľmi "potešená" 😠

pancuska
15. júl 2011

@betty1983 ahoj....no neviem ci si citala aj clanky predchadzajuce a ja zasa neviem ci som tam nieco pisala o clostyle ale to chcem napisat ze mne zabral az po dvoch cykloch a aj to ked som ho uz nebrala!vela bab mi uz radilo brat kyselinu listovu alebo femibion800,pit vselijake caje a tak skusam vsetko mozne no zatial sa mi podarilo po 2 rokoch len mimomaternicove tehu a tym padom som prisla o jeden vajickovod....a tak vidim ze je nas viac a viac co ma problem otehotniet bez rozdielu ci uz zena mala dieta alebo nie ale preco?.....aj ja by som rada vedela!!! a tak ti drzim palce a pevne nervy!!! raz sa dufam dockame!! 😎

erika3011
15. júl 2011

Ahojte baby chcem sa spýtať je nutné po braní clostilbelgytu ísť na nejakú kontrolu či injekciu k dr? raz počujem tak raz tak.... 😒

ninka.b1
18. júl 2011

Ahojte baby! Tak sa vam idem pochvaliť ☹ mňa dr posunula ďalej, už neužívam duphaston ale utrogestan, len teraz neviem či je to dobre, alebo zle .... Manžel mal isť teraz piatok na spermiogram, ale keďže ovu podľa testov dorazila až dnes, (podľa dr mala byť piatok 😒 ) tak ten spermiogram musíme o 2t. odložiť..... Som s toho v miernych rozpakoch, veď ja som duphaston užívala „iba“ 3 cyklus a už mam silnejšie a vy tu niektoré píšete že ho užívate aj dlhšie 😖 Tak je to podla vas dobre alebo zle?????? ☹

ninka.b1
18. júl 2011

@erika3011 ja som po clostile chodila na folikulometriu medzi 9-15 dňom či mi narástol folikul. Injekciu mi nedavala ale baby pišu že im dr daval aby im praskol folikul a mali ovu.....

adka_pajerska
29. júl 2011

Ahojte zienky,

potrebujem od Vas radu. Uz 2 mesiac beriem clostilbegyt od 2 dna menstruacia a duphaston od 11.dna po 25 den.Minuly som dostala menzes normalne ako ked som brala antikoncepciu, presne aj vtedz som dotala na 23 DC, Dnes uz je 27 Dc a stale nic. Velmi ma bolia prsia, obcas ma pichne v podbrusku a strasne ma pali spodok a bolieva ma dost zaludok, nie som si ista ci je to zaludok alebo brucho ale niekde v tej oblasti a vobec mi nechuti jest. Viete mi poradit, ci mozem bzt tehotna alebo su to priznaky niecoho ineho?S manzelom velmi tuzime po babatku.Prosim poradte mi.

zeta123
8. aug 2011

ahojte..chcela by som vám dať vedieť že som v tehu...vdaka dufíku a dovolenke v grécku🙂

aninka666
8. aug 2011

@zeta123 z celého srdiečka gratulujem a držím palčeky nech všetko dobre dopadne

zeta123
9. aug 2011

@aninka666 dakujem si zlatá 🙂

ninka.b1
15. aug 2011

@zeta123 gratulujem 🙂

zeta123
16. aug 2011

@ninka.b1 ahoj..dakujem ...tebe sa ako darí? spermiogram vám ako vyšiel?

ninka.b1
16. aug 2011

@zeta123 ahoj. no nedari 😒 spermiogram na 1čku a tehu stale nič, aj lieky mi dala silnejšie tak uvidim teraz skušam prvy cyklus utrogestan, hadam sa už zadari 🙂 Ale tešim sa stebou, poteši to ked vidim, že sa zadarilo aspoň druhym ! 😉

zeta123
17. aug 2011

@ninka.b1 🙂 nemáš náhodou príliš veľa stresu v robote?ja bohužiaľ mám...ale boli sme na 2 týždne na dovolenke v Grécku pri mori...kde som si perfektne oddýchla a domov sme prišli už traja 🙂 . to je môj recept 😉

ninka.b1
17. aug 2011

@zeta123 no stresu mam až moc ☹ Grecko je nadherne, my sme tam boli pred 3r a hned by som tam zase šla 🙂 na dovolenku pojdeme koncom septembra teda ak neostane tehu.. dnes som bola na folikulometrii a samozrejme že folik. nedorastol od pondelku sa zasekol na 16mm,tak si ma objednala ešte na pondelok, ale už tomu neverym 😒 tak my zviši davku clostilu a kolobeh a potom nebud v strese 😀
A kde ste boli v Grecku???? my na chalkidiki sarti 🙂

henrietad
Autor odpoveď zmazal
zeta123
18. aug 2011

@ninka.b1 mi sme boli na ostrove zakyntos...perfektná dovolenka 😎 stresu mám v robote aj ja dost...ale ja mám teraz robotu v p... 🙂pre mňa je prvoradé teraz bábo...unavená som...nič mi nechutí...ale stojí to zato. Asi by ti pomohlo nerozmýšľať toľko o tom prečo nie si...kedy už budeš ...atď.....a zrazu sa zobudíš nato, že mala som dnes ráno dostať menzes a nepríde to ani zajtra ani pozajtra 😀...keď to najmenej čakáš..budeš v tom.... 🙂 užívaj si každý moment so svojim partnerom...a príde to 😉 ja som si povedala...keď sa nám podarí..budem šťastná...ako aj som...a kebyže nie..tak nabudúce...inak si vystresovaná aj z toho a to určite nepomôže.Buď trpezlivá a hlavne kľudná 😀

zeta123
18. aug 2011

@henrietad ahoj...toľko ti viem povedať z vlastnej skúsenosti..keď som prvý cyklus brala duphaston...tiež namiesto vyvolávačky...tak po dobratí som si počkala na menzes 14 dní. potom mi menzes prichádzal už riadne na 28 dní..až kým som nezostala v tehu.tak si myslím že sa ti to upraví.

ninka.b1
18. aug 2011

@zeta123 juuuuj muselo tam byť krásne 😉 no ved je to tak, kdo dnes nežije v strese???? každy ma toho dosť! ale jasne ty musiš mať teraz klud a vegetiť 🙂 ako tento mesiac my to ani nevihovuje- chceli by sme tiež ešte neaku dovolenku, more vidieť 😀 tak nestresujem a ani nehysačim. včere mi aj dr hovorila- to chce trpezllivosť, ako trpezlivosť je iba roky utekaju 😒 tak som jej povedala, že do 30tky nebudem stresovať a ona že kolko mam? ja mam 27r tak si vydychla, myslela si že jej poviem 29,5r 😀 😀 😀 tak sme sa aj zasmiali! ale je to take unavne chodiť na tu folikulometr. ved ja tam chodim pondelok, streda, pondelok, streda 😖 a nakoniec mi zavali, že folikul nedorasta, ako poteši to, tlačim sa hormonami a oni ani nezapracuju 😀 svinuchy jedny 😝

henrietad
Autor odpoveď zmazal
zeta123
19. aug 2011

@ninka.b1 mala by si sa s tými tvojimi folikulmi veľmi vážne porozprávať 😀 a trochu sa im vyhrážať... 😀 síce ani neviem ako 😀 ....no ty ked máš 27 to ešte ma v pohodičke stihneš dobehnúť, nakoľko ja budem mať v novembri už 29 ☹ ....ale ak všetko dopadne dobre...tak do 30 som to stihla 😀 😀

zeta123
19. aug 2011

@henrietad takže..poviem príklad...dostala som menzes 1. júna...a od 15.-25. júna ráno a večer jedna tabletka a menzes prišiel 28. júna...asi tak 🙂