Môžem ísť dva týždne po kyretáži do wellnessu?
Nemam ziadne problémy ....manzel dostal narýchlo 2hodinovi ...bola tu nejaká na kúpalisku a v pohode ...
dakujem za info ......
Ja osobne by som nešla..do prvej ms sme nemali sex,iba sprcha ani som sa nekupala ..vysoké riziko infekcie
@sevcikovaa urcite nie, neviem ci Ti nedali take lajstro k tomu kyretu, myslim poucenie. Tam som mala ja, ze sa 6 tyzdnov mam zdrzat kupelov celkovo a hlavne takychto verejnych. Je to ako pri kazdej Gyn operacii tie pokyny. Zase na srandu kralikov to neni. Pretoze nikdy nevies aka je tam zrovna kvalita vody, mozes mat zrovna smolu a mas zasah na krcku v podstate.
podla mna je to teda dost skoro a asi aj ak sa spytas, tak ti zakaze. ja si pamatam, ze kamoska musela prelozit dovolenku kvoli tomu, lebo by sa nemohla kupat
Urcite nie. Som lekarka. Keby to bolo nejake superciste alpske jazero Dalo by sa privriet ocko, Ale bazen je vysoke riziko infekcie ktora krckom moze prejst do zapalu maternice
Určite nie. Kvôli infekcii ani kúpať sa nemáš, iba sprchovat, žiadny sex, normálne akoby šestonedelie máš. Welness ani náhodou
@sevcikovaa mne bolo povedane,ze po kyrete sa mam spravat ako v 6 nedeli,ziaden sex,kupanie,wellnes.urcite by som nesla

Po kyrete ideš na kontrolu k dr jeho sa spytaj