icon

Môžem mať mykózu, keď bol moč v poriadku?

ika11123
21. júl 2022

Dlhšiu dobu som mala mykozu výtok už nemám ostalo iba svrbenie niekedy rezanie včera mi prišli výsledky od odborného brali mi 4 ampulky krvy a moč mali mi zistiť candidu a či nemám náhodou cukrovku moc bol dobrý až na baktérie ale doktor povedal že to mohlo byť aj tým že som nedala stredný prúd alebo pred odberom som nemala sprchu a krv bola v poriadku Moja otázka znie môžem mať mykozu kvasinky keď moč bol v poriadku?ale to svrbenie má štve včera som bola v bazéne ani nie 10 min a rezalo má pri chôdzi vodu máme dobrú pravidelne kontrolujeme cez papieriky len možno trošku menej chlóru 🙄

Strana
z2
ika11123
autor
21. júl 2022

@taktotedanie nie som jediná žena na svete čo ju nevie vyliečiť gynekológ...čítala som tu xxx fór keď im nevedelia pomôcť skúšali to čo ja milujem keď mi tu ide niekto písať čo si týmto vôbec neprešiel pekný večer

drzaopica
21. júl 2022

@ika11123 nerozumiem preco sa rozculujes?
Po liecbe ATB sa Ti narusila flora v crevach, posve, jazyk?Mykozu lieci gynekolog mozes si kupit 5 cipkov a liekov v lekarni on Ti da macmiror myslim, ze tak sa vola a mas za par dni pokoj.Tiez som mala v lete casto mykozu.Hladaj noveho gynekologa a imunologa.Aj neliecena alergia vie sposobit taketo problemy.
Obvodna s tym nic nema.Krv, moc a candida su nezavisle od seba.Svrbenie, biely tvarohovity vytok nemusi byt.. je candida.

drzaopica
21. júl 2022

A s mykozou sa do bazena nechodi.Okrem toho treba mat co najviac bavlnene nohavicky, vylucit sladkosti, neprehanat s hygienou, avivazou, stres...
Canesten krem, rosalgin vyplach a vlozit liek od gynekologa, alebo rsz som mala oralne tabletky.
Treba aj zistit ph ake mas.Zajtra je piatok tak chod ku gynekologovi.

monillia
21. júl 2022

@drzaopica presne ako píšeš + preliecit partnera

taktotedanie
21. júl 2022

No ani vseobecny na to nema odbornost.. to nehovorim o tom, ze nemoze ani vypisovat vsetky lieky,ktore by aj mozno pre vas boli vhodne pretoze niektore maju preskripcne obmedzenie len na urcitu specializaciu..
A myslim, ze nazory ktore tu odzneli teda vychadzaju zo skusenosti..
Ja sa uz vyse 15 rokov nekupem v bazene aj ked by sme ho mali doma, nikdy neviete co sa tam mnozi, kupe sa tam viac ludi, kupaliska a plavarne ani nehovorim..
@ika11123

ika11123
autor
21. júl 2022

@monillia nemám priateľa

ika11123
autor
21. júl 2022

@drzaopica tak ja tam zajtra skočím znova aj keď mám normálne strach čo mi povie...ja nemám fakt na výber pri zmene gynekológa bývam na dedine a vo väčšom meste zas robí iba on k nám chodieva iba v piatky ...Som už mesiac na prísnej diéte Canesten a rosalgin u mňa nezaberá..... myslím že gynekológ mi už aj tak nepomôže veď on mi už toľko čipkoch za ten rok predpísal .... naposledy mi povedal že to mám v črevách po tých všetkých antibiotikách ....preto som šla ku odbornému aby mi urobil odbery a potvrdil Candidu

drzaopica
21. júl 2022

@ika11123 moze byt, ale aj ta candida v crevach sa bude liecit.Kvoli comu si brala vela ATB?
Jazyk nemas biely?

drzaopica
21. júl 2022

Este je dobry SIBO dychaci test zisti si co to je
A imunolog potrebujes sa dostat do normalu

ika11123
autor
21. júl 2022

@drzaopica jazyk mám ok kontroloval ho odborný....viem čo je SIBO dlhodobo som sa liečila a brala antibiotiká viem že ty čo majú sibo majú aj candidu

ika11123
autor
22. júl 2022

Prišli dnes výsledky Candida v stolici sa nepotvrdila

Strana
z2