Môžem navštíviť gynekológa skôr ako po roku?
Je nutné ísť presne pi roku napr bola som v marci.
Môžem ísť o rok už vo februári?
Vo výsledku som mala..nenadorove zmeny..vystupnovane reaktivne zmeny
Podľa dr je to ok..
Mne vzdy sestricka hovori, ze nemozem ist skor ako po roku. Vzdy pozera kedy som bola rok predtym a podla toho mi navrhne termin, vzdy az po roku.
Ak mas tazkosti, na vysetrenie samozrejme mozes ist. Na PP skor ako o rok nie, kvoli poistovni. Ak by ta chceli vidiet a skontrolovat skor, tak by ti to na minulej prehliadke povedali.
@stanulienkat nie písala dr za rok..ale v marci už nezáleží na dní bola som 12.3..môžem ísť napr 4.3.
Ja keď som bola v marci, keď aj 4.3. napríklad, tak na PP idem až nasledujúci mesiac, v tom marci už nie. Vždy objedná až ten nasledujúci.
V takom pripade sa ide kazdych 6 mes, ak to horsie vyjde kazde 3 mes. Ja to tak mam, 6 mes, mala som endometrioznu cystu s agresivnym rastom. Cize davaju bacha. Kedze to rastlo 4cm za dva tyzdne
Moja doktorka mi dala termin az po roku, aj na tych dnoch v ramci mesiaca zalezalo. Takze ked som bola minuly rok 3.5. tak tento rok ma mohla objednat 4.5. a neskor
Najskôr môžeš ísť až 13.3.
@kiki68 To by jej oznámili,že má ísť skôr.
@zuzanockamt dobre dikes.. Maju tam taky objednavaci systém že som nevedela..
Mne vždy povedia (aj zubárka, gynda) že ďalšia najskôr o rok a jeden deň (takže ak si bola 12.3., tak môžeš ísť 13.3.).
Samozrejme, môžeš aj skôr, ale to ti potom nemôže do systému vykázať ako preventívnu. U niektorých aj platíš, ak ideš skôr ako o rok. Ale samozrejme, ak je to urgentné alebo potrebuješ, môžeš ísť, len tí to nezapíše ako preventívnu a budeš musieť ísť znova.
@zuzanockamt To je fakt
Ak si bola 15.3.2024 tak mozes ist bud 15.3.2025 najskor
Skor to nemoze lekat vykazat ako preventivnu prehliadku
Pozn- tie nenadorove zmeny- len diagnoza pre poistovnu a urcite vykony, ktore robila dr pocas prevent prehlidky

Nie, až po roku, kvôli poisťovni.