icon

Nádor na vaječníku: Aké sú šance na vyliečenie?

paradnica23
3. feb 2025

Dobrý deň, mojej mamine dnes zistili nádor na vaječníku v stredu podstupuje operáciu. Mám velke obavy co sa jej týka, neviem ani ako to bude prebiehat ani v akom stadiu je ani nic. Prosimvas je nejaka sanca ze sa z toho vytiahne ? ako to prebieha ? Viem že to bude finančne náročné, rozhodla som sa kvoli tomu ukončiť VŠ a hladam si prácu aby som zvládla ťahať domácnosť a po prípade liečbu.

Strana
z2
guudy
3. feb 2025

@diaszoky ty asi naozaj necitas pozorne, autorkina mama este nevie, ci ma cystu alebo nador. Tak ako jej maju pomoct skusenosti inych ludi ‘s takymi ochoreniami’?

diaszoky
3. feb 2025

@guudy ved neskor nech sa poradi nie hned. Chcela som iba pomoct

paradnica23
autor
3. feb 2025

@diaszoky ja si myslím že aj tu je vela ludi s takym ochorením. Nepotrebujem žiadne zatial zbytočné doplnky stravy ani nič. Vsetko kupime ked to bude potrebné po pripade poslúchnem zeny tu co im pomahalo ci pomaha a co budeme potrebovat

diaszoky
3. feb 2025

@paradnica23 ok ako chces prepac ze som sa vobec ozvala

paradnica23
autor
3. feb 2025

@diaszoky nie akoze nic v zlom, ale v tomto stadiu kedy nevieme vlastne este skoro nic je pre mna porada zbytočná

diaszoky
3. feb 2025

@paradnica23 chapem

aaadkaaa
3. feb 2025

Svokra mala rakovinu vajecnikov a ziadne horibilne sumy sme za liecbu neplatili. Zatial tu VS neukoncuj, uvidis co bude. Kazdopadne drzim palce. Ked budes chciet, kludne napis

Strana
z2