Nádor na vaječníku: Aké sú šance na vyliečenie?
Dobrý deň, mojej mamine dnes zistili nádor na vaječníku v stredu podstupuje operáciu. Mám velke obavy co sa jej týka, neviem ani ako to bude prebiehat ani v akom stadiu je ani nic. Prosimvas je nejaka sanca ze sa z toho vytiahne ? ako to prebieha ? Viem že to bude finančne náročné, rozhodla som sa kvoli tomu ukončiť VŠ a hladam si prácu aby som zvládla ťahať domácnosť a po prípade liečbu.
@diaszoky ja si myslím že aj tu je vela ludi s takym ochorením. Nepotrebujem žiadne zatial zbytočné doplnky stravy ani nič. Vsetko kupime ked to bude potrebné po pripade poslúchnem zeny tu co im pomahalo ci pomaha a co budeme potrebovat
@paradnica23 ok ako chces prepac ze som sa vobec ozvala
@diaszoky nie akoze nic v zlom, ale v tomto stadiu kedy nevieme vlastne este skoro nic je pre mna porada zbytočná
@paradnica23 chapem
Svokra mala rakovinu vajecnikov a ziadne horibilne sumy sme za liecbu neplatili. Zatial tu VS neukoncuj, uvidis co bude. Kazdopadne drzim palce. Ked budes chciet, kludne napis

@diaszoky ty asi naozaj necitas pozorne, autorkina mama este nevie, ci ma cystu alebo nador. Tak ako jej maju pomoct skusenosti inych ludi ‘s takymi ochoreniami’?