Neprestávajúca menštruácia
Potrebujem poradit.
Aktualne som mimo Slovenska a neviem si dat rady.
V marci mi robili kyret kvoli neprestavajucej menstruacii. Vysledky boli v poriadku. Teraz mam druhu MS po kyrete. Uz mi bezi 23-ty den, zacala velmi silniet (nocna vlozka mi pretecie za hodinu) a stale mam velke zrazeniny. (Ta pred kyretom bola oproti tejto slabota) Som v totalnej prdeli, kde nikto poriadne nehovori po anglicky, a ked poviem, ze mam 23-ty den ms, tak nechapu a pozeraju na mna ako na blazna.
Vybrala som aj Duphaston na zastavenie, ale nezabral. Na Slovensko pridem az v nedelu v noci a to ma caka 1700 km soferovania s krpcom.
Mate s tym nejake skusenosti, rady?
Toto je urgentny prijem kramare bratislava. 0259542899 samozrejme treba tam dat predvolbu.
Ja by som cestovala cim skor.
@fialka_5 v kazdom state je pohotovost, toto moze byt aj vnutorne krvacanie. Neviem kde si, ale mne sa este nikde na svete nestalo, aby niektory lekar nepochopil po anglicky co mu poviem. Pripadne nie je tam niekto z sk kto hovori ich rec, neviem aku a siel by s tebou? Napis kde si a urcite sa najde niekto kto je nablizku z sk
@fialka_5 okamzite by som sedela v nemocnici v čakarni...ak ti vlozka pretečie za hodinu tak niekde je problém a mozno velky...alebo nemozeš prist na SK skor?
Toto je velmi nebezpecne!
A tych km ktore mas pred sebou a este aj s dietatkom...
Neblazni!
Mozno od veci ale vcera v Simmeringu zomrela 33 rocna zena len preto ze nedavala dost pozor a podcenila vaznost rizika.zrazila ju elektricka.na mieste bolo po nej.jej 3-rocne dieta tersz bojuje vtazkych zraneniach o zivot...
Viem ze priklad z ineho cesta.poukazujem na nedbanlivost!!
Presne ako ti radia.povedz kde si a my mozno niekoho tam pozname alebo zozenieme.svet je maly...
@fialka_5 sa mi nechce veriť, že tam kde si nieje pohotovosť alebo lekárska starostlivosť pre takéto prípady a , že šoférovať 1700 km s dieťaťom? to ťa muž pustí? sedela by som na pohotovosti a celý deň ak by bolo treba...😨
google translate a na pohotovost. vzdy sa da nejak dohodnut, aj kostrbato prelozene pomoze, aby vedeli co ti je. a toto by som na konovi ani neriesila. to ma naozaj vidiet doktor. ci si niekde na sibiri alebo kde? tolko tajnosti. mozno sa medzi mamickami najde taka, co jazyk v tej krajine ovlada a pomohla by s tlmocenim
V žiadnom prípade by som na tvojom mieste nesoferovala. Strácam veľa krvi môžeš za volantom omdlieť a do nedele ďaleko. Neskutočne množstva krvi strácas. A este 1.700 km??? Ako vážne? Musíš nájsť iné riešenie. Zavolaj do nejakej nemocnice povedz aký mas problém aj keby mala byt 300 km. Vzdialená. Pošlú niekoho. Ale dúfam, ze to pisem uz zbytočne a nejak si to uz vyriešila resp. riešiš.
No chod okamzite k lekarovi nech ti nieco da Fraxiparin alebo nieco podobne lebo velmi zoslabnes, znama takto krvacala a nechcem strasit ale bola to rakovina a este z toho zbytocne psychicky zoslabla to nie je sranda. Urcite by som neriesila peniaze v takom pripade aspon nevyhnutne vysetrenie v zahranici.
Ahoj prepac ale to krvacas naozj velmi dlho a velmi silno..aby ti za hodinu pretiekla nocna vlozka? Preboha ved to je velmi vela..neviem kde sa nachadzas ale urcite vyhladaj doktora a rychlo a ziadne cestovanie taku dialku moze sa ti nieco stat a este s dietatom neriskuj prosim ta
@srobka Fraxiparin je na riedenie krvi... A zas s rakovinou ju strašiť nemusíš..
@misinka0611 som ani nevedela ze som to odoslala. Veru, fraxiparin na riedenie. Ale mozno ked ma tie zrazeniny. Ale kazdopadne smer dr.
fraxiparin určite nie,neraďte,ak ste laici....súrne potrebuješ aspoň injekciu proti krvácaniu,to by mali mať aj v tom zapadákove kde si teraz....a akonáhle prejjdeš pár km kdesi k civilizácii,tak bež na pohotovosť...s injekciami resp. tabletkami proti krvacaniu domov dojdeš...u nás je to napr. Dicynone,Pamba,Kvit....a vyštartuj na tú cestu čím skôr
U lekara som bola este v zahranici. Nasla som pohotovost a lekar hovoril ako tak po anglicky. Dal mi lieky. Bez vysetrenia, len sme sa rozpravali. Ani sono ( mali ho, krasne nove ani Kramare take nemaju. Zvysok vyzeral horsie ako Kramare) Injekciu mi nedal ziadnu. Dnes mi lekarka povedala, ze lieky ktore mi predpisal su na ztiahnutie maternice, vhodne po porode. Takze mi nezabrali. Aktualne cakam na vysledky z krvi uz na Slovensku.

Zavolala by som na slovensku pohotovost. Nechcem strasit, nie som doktor. ale aby si nevykrvacala...