icon

Neprítomnosť menštruácie po vysadení antikoncepcie

sosana18
8. nov 2015

Ahojte mate nejake skusenosti, brala som HAK necely rok, potom som ju vysadila a nedostala som menzes, po 3 mesiacoch mi pichol lekar vyvolavacku, po nej som to dostala, ale dalej zasa nic, lekar mi po dalsich 3 mesiacoch pichol znova vyvolavacku a zasa ta ista pesnicka, tak mi spravil hromonalny profil a vsetko bolo v poriadku, tak povedal ze to nechame nech sa to same nastartuje...preslo uz pol roka a mala som len jeden menzes a nic ine, prosto to neide, uz neviem co mam robit, alchemilka nepomaha, vino tiez nie...mate s tym nejake skusenosti? Ako mam stimulovat organizmus aby sa prebudil a ja som mala znova cyklus? S priatelom sa onedlho berieme a chceli by sme babo a takto to asi nepojde....

nutrimas
8. nov 2015

@sosana18 Jednym z ucinnych prirodnych pomocnikov je pupalka, ucinna vo forme oleja. Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer. Pomaha harmonizovat hladinu hormonov a zaroven pri roznych zenskych problemoch.

Podobne ucinky ma aj ajurvedska bylinka Shatawari

jankazav
8. nov 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Ahoj, tiež môžem odporučiť šatavari (shatawari), pomôže každej žene s úpravou cyklu a obnovou pravidelnej menštruácie

tinka881
9. nov 2015

Gyn nech ti predpise duphaston, to je na pravidelnu menstruaciu

jankazav
9. nov 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Očividne mi niekto zmazal link z predošlej správy, takže upresním, že Šatavari kapsuly od Organic India 🙂

katy200
10. nov 2015

Ahojte chcem sa opýtať mám 22 rokov a ešte som nedostala menzes ,bola som aj u gynekologičky a ta mi povedala že musím počkať máte niekto s týmto skúsenosť. Ďakujem .

sosana18
autor
10. nov 2015

Tie kapsule, alebo olej sa daju zohnat v lekarni?? alebo ich kupujete na nete??

jankazav
10. nov 2015

@sosana18 Na internete, v lekárni sa nedá. Poslala som ti správu 🙂

nutrimas
10. nov 2015

@sosana18 http://www.nutrimas.sk/Pupalkovy-olej-100-250ml...
Shatawari vo forme caju alebo ajurvedskej kavy s cakankou + shatawari: https://www.modrykonik.sk/market/ine/l39p41/aju...
https://www.modrykonik.sk/market/ine/wdxt/sataw...
Pripadne nakuknite na nas eshop, tam je to prehladnejsie.

sosana18
autor
10. nov 2015

Dakujem, vyskusam to 🙂

1234lubka
10. nov 2015

@sosana18 ako si pila ru alchemilku? ja som mala otrasne cykli, dvojmesacne...alchemilka skratilana 30dnove...pila.som porciovanu v sackoch co sa robia do 0,5l vody...jednu dva pohare denne do 15dc....

sosana18
autor
13. nov 2015

ja som ju pila 2 mesiace, mala som ju z lekarne tiez v sackoch porciovanu a pila som ju 2x denne a kedze som nemala ziaden cyklus, tak som ju pila v podstate cele 2 mesiace bez prestavky, kedze som nevidela ziadnu zmenu, tak som s tym prestala...

januska41
28. jan 2018

@jankazav mozeme užívat satavari ak beriem duphaston?