icon

Neustále zápaly v pošve

sorca24
28. sep 2014

Už niekoľko rokov mám neustále zápaly v pošve, pričom výsledky z kultivácií mám vždy negatívne. Ked mi dá gynekolog nejaké čapíky, napr.Polygynax, zápal ustupi alebo len čiastočne, vyskúšala som toho už kopec a nič mi nepomáha, bola som aj u imunologičky ale imunitu mám ok, až na to, že pred 2 rokmi mi dianostikovali celiakiu,čo je autoimuune ochorenie. Tie zápaly sa mi prejavuju pálením v pošve a bolestivým stykom, mám to zvnutra opuchnute, kedysi som mávala aj silný biely výtok ale na to mi pomáhal výplach so sodou bikarbonou - čitala som na nete, že existuje laktobaciloza a takto sa to lieči a mne to fakt pomáhalo,hoci moj gynekolog tuto diagnozu odmieta a stále by ma len napchával laktobacilmi ktoré mi robia ale zle - pri ich vaginálnej aplikácii ma to začne páliť ešte viac a začne mi nekutočne silný výtok, že som celá od neho "zagebraná". Teraz mi ale tie výplachy nepomáhaju a gynekolog netuši z čoho ten zápal mám, kedže kultivácie su stále negatívne, ja rozmýšlam či nemám daku alergiu na toaletne papiere, vložky a tak.......už by som chcela aj dieťa ale na to treba aj sex a ked ma to stále bolí, tak nemám nan ani chuť ☹ Nemá niekto skusenosti s podobným problémom?

Strana
z3
lukasko12
4. mar 2020

Baby ja neviem ale citim sa divne chudnem a je mi nejako blbo neviem oci ma zacinaju boliet krize nie ale brucho ma zacina pobolievat chystam sa ku gynekologicke len sa modlim aby to nebol zas zapal a tehotenstvo sa tiez necitim a to

olli122
Autor odpoveď zmazal
olli122
22. mar 2020

DÔLEŽITÉ!!!!!!! Baby ja som mala zapaly 5 rokov v kuse stále dookola. Vystriedala som 5 gynekologov jeden z nich bol súkromný a nepomohol mi. Našťastie moja posledná gynekologicke mi spravila testy na UREOPLAZMU MYKOPLAZMU A CHLAMYDIE. Výsledok- pozitívna urea ktorá mi robila neskutočné problémy. Sprostý test stál asi iba 10 e...chápete!!! Gynekologovia pred tým si mňa robili blázna že tam chodím každu chvíľu že to neni možné ako keby som si to už vymyslela a dali mi kadejake antb. Ktoré mi ani nepomáhali a všemožne canesteny...atď. Baby viem ako sa cítite nenechajte sa odbyt!!!! Aj mne hovorili že to je 5 rokov mykoza ...A aha ;) už som zdravá našťastie a lieky na toto ma stali asi 3 eura (antb) držím palceky:* :*♡

kacena85
25. mar 2020

@olli122 cize to nebol gynek.problem ale mocovy?lebo u mna to bolo asi tak isto akonahle som poriesila mocove probkemy,pijem hlavne caj z petrz.vnate tak mi aj toto ustupilo.plus berem dophilus probio zenske kazdy den a nosim denne anion.vlozky aby som nemala vlhke spodne pradlo

sunny3
25. mar 2020

Odporúčam food detective test-zisťuje intoleranciu potravín, mne to veľmi pomohlo, prvé tri mesiace som naozaj vylúčila, všetko čo mi škodilo.

olli122
25. mar 2020

@kacena85 práve že bola to neliečená ureoplazma ktorá spôsoboval zapaly...ktorá v tehotenstve môže spôsobiť potrat alebo problém s otehotnenim

levierka
6. nov 2020

@25daniela ako si uzivala wobenxym,kolko tabliet?

25daniela
6. nov 2020

@levierka mne to odporúčal gynekológ, a aj dávkovanie mi dal. Bolo to už dávnejšie tak nepamätám.

radicova12345
29. dec 2020

@marita27 ahoj chcem sa opýtať ohľadom toho. Colostrum kde sa to dá kúpiť. A načo všetko slúži. Ďakujem

marita27
30. dec 2020

@radicova12345 ahoj, prosím ta napis mi IP. Už tu skoro nechodím.. IP nájdem skôr 😉

domcek77
27. jan 2024

@sorca24 ahoj, uplne mam rovnaky problem, aj opuchnem , uz som absolvovala vsetko mozne a nic, nikdy mykozu som nemala len bohuzial bakterie v mocov.cestach a teraz sa prestahovali do posvy. Co na palenie?

Strana
z3