icon

Operácia myómu. Ako prebiehala, podarilo sa vám bábo?

lussi2223
11. nov 2010

ahojte dievcata ,chcem sa spytat tych z vas ktorym pri operacii myomu nechali maternicu -ako to prebiehalo? ako dlho ste boli PN , a po akom case ste mohli mat babo ci sa to vlastne aj podarilo

Strana
z3
miamius93
24. máj 2018

@kalltera Mala som , hrozil mi predcasny porod ,musela som cca dva mesiace iba lezat doma tehotenstvo som mala hrozne posledne mesiace a maly sa vypytal sa svet o tri tyzdne skor vsetci sa cudovali ze som donosilw s takym myomom.Narastol mi dost ked som otehotnela mal 3cm a ked som isla rodit mal 10cm a pri porode mi nasli druhy 5cm.teraz idem na liecbu na vysusenie tabletkami chcela by som este jedno za par rokov ak sa podari .drzim ti palce aby si otehotnela a vynosila zdrave babo

kalltera
24. máj 2018

Dakujem Ti,len mam z toho dost obavu, kedze uz teraz ma 10cm.ja som mala tiez tu 3mesacnu liecbu a nepomoholo mi to vobec a tak som verila,ze sa stane zazrak🙈no uvidime co bude.kazdopadne Ti dakujem moc za odpovede a drzim palce.nad operaciou nezvazujes?aj Ti robia nejake komlikacie teraz?

miamius93
25. máj 2018

@kalltera a aku liecbu si mala?vysusenie tymi tabletkami? Vies co ja som tak strasne chcela ze sa nedarilo vobec ked som sa nato vykaslala tak vtedy sa to podarilo.nechcem operaciu lebo mam myom tak umiestneny ze by musela ist maternica von a chcem este jedno babo a az potom si ich dam von .Teraz uz ani nie nerobia problemi beriem aj antikoncepciu tak mavam pravidelny menzes inak mi robili problemy s menzesom ze mi chodil ako chcel

kalltera
25. máj 2018

Ano mala som tu esmyu na 3mesiace a nepomohlo mi to ani o 1mm. Nebojis sa otehotniet ked mas jeden 10cm a jeden 5cm ?co nato tvoj lekar?ja sa tak bojim moj ma 10cm a to keby rastie pocas tehotenstva tak neviem co by bolo🙈Ty si odkial?ja idem na konzultaciu k dr.Bielikovi,neviem ci si o nom pocula?

miamius93
28. máj 2018

@kalltera oni sa mi zmensili po porode jeden na 4cm a ten druhy 4,5cm vies co ani nie ked som donosila s jednym myomom tak aj s druhym musim .ano pocula bola som u nho na konzultaci v bb ale uz pracuje inde ten mi kazal otehotniet ze nemusi mi ho vyberat ze bol dobre ulozeny .Ja,som.z nitry a ty?

kalltera
28. máj 2018

Hej uz nieje v BB, idem k nemu do Martina.ja sa bojim,ze ked uz teraz ma 10cm a to som este ani neni tehotna aby nerarastol aj na 20cm🙈.ja som z Banoviec nad Bebravou

nelynka2311
4. aug 2020

@lussi2223 aj ja by som sa rada pridala tiež ma to čaká a strašne sa bojím 😓😓

kalltera
5. aug 2020

@nelynka2311 co Ta caka operacia?

nelynka2311
6. aug 2020

@kalltera áno strašne sa bojím už 17.8

kalltera
6. aug 2020

@nelynka2311 aky velky myom mas?mas uz aj deticky?

nelynka2311
6. aug 2020

@kalltera mám 10/15 veľký nemám detičky 😓ale vraj som ten lepší prípad neprídem o maternicu aspoň 1 dieťatko chcem

kalltera
6. aug 2020

@nelynka2311 ja som mala 10cm,nesla som na operaciu,pred tyzdnom som porodila,myom stale taky isty,tak Ti drzim palce a nechcela si najskor babo a potom operaciu?

nelynka2311
7. aug 2020

@kalltera ďakujem chcela by som len som z toho taká vystresovaná že ani neverím že sa mi podarí a zas sa bojím či to nenarastie

kalltera
7. aug 2020

@nelynka2311 tak musis verit,aj mne odporucali najskor operaciu a nesla som a pekne som otehotnela aj s 10cm myomom a mam zdravu dceru aj s myomom.ja som isla pred otehotnenim na konzultaciu k Mudr.Bielikovi(neviem ci si o nom pocula)a on ako odbornik tiez povedal,ze najskor dieta az potom operacia

nelynka2311
8. aug 2020

@kalltera nepoznám odkiaľ je pán doktor aj mne odporúčali otehotnieť ale nepodarilo sa a už nevládzem čakať 3 mesiace čakám na operáciu som už z toho zničená ale jedna kamoška mi hovorila že po operácii po 4 med.otehotnela tak snáď

kalltera
8. aug 2020

@nelynka2311 tak drzim palce nech sa to mas cim skor za sebou a rychlo sa Vam podari babatinko😊

nelynka2311
8. aug 2020

@kalltera ďakujem si zlatá ❤️

nelynka2311
29. sep 2020

Aj ja som po operácii miomov aj vy ste mali také napäté brucho?? už je tomu mesiac niečo

Strana
z3