icon

Otehotneli ste pri váhe nad 100 kg?

hnedoocko0909
17. mar 2015

... zaujímalo by ma to, lebo nepatrím medzi štíhle a mama ma straší, že kým neschudnem, neotehotniem. .... dakujem tým, co sa naozaj vyjadria k teme

Strana
z8
petra7777
19. nov 2015

@twiggi_veggie Už nemám silu, ani chuť sa tu naťahovať ☹ Napísala som len môj pohľad na danú problematiku a virtuálne ma zabili....skoro všetky, čo majú viac kíl ako ja ☹ A ďakujem za milé slová 🙂

libka1
20. nov 2015

@twiggi_veggie tak ty si to zaklincovala 😀 😀 😀

stella333
20. nov 2015

Nemozem si pomoct, ale pride mi, ze cim jednoduchsi clovek, tym viac zamerany na vzhlad a predvadzanie sa.

twiggi_veggie
20. nov 2015

@stella333 vzhlad je casto ukazkou zdravia. Zdravy clovek nema 100 kg. Myslim ze naozaj inteligentny clovek si dokaze uvedomit, co je pre nho zdrave a co nie, dokaze si odopriet, to co jeho telu skodi, a naopak dokaze sa prekonat a zasportovat si aby mal silne telo, pluca a zdravy kardiovaskularny system. Myslim ze tu netreba spominat, co vsetko obezita a nedostatok pohybu sposobuje. Takze si myslim ze naozaj inteligentny clovek si vie zhodnitit pre a proti a na zaklade toho sa rozhodne ktorou cestou sa vyda. A clovek ktory povie "mam 100 kg a som s tym v pohode" klame. Moze byt psychicky v pohode, vyrovnany s tym, ale jeho telo musi zakonite trpiet. Do je biologia to neodrbes :D

stardust
20. nov 2015

@stella333 to vies, ked je obsah na ****, obal predava 😀 😲 😎 😉

sofiadurovic
20. nov 2015

bože jedna skončila a druhá začala ☹ ☹ ale táto slečna má na to aspon vek tu sa neni až tak čomu čudovať ☹ ☹

stella333
20. nov 2015

@twiggi_veggie To vies, ja mam napr. kila naviac a dost, ale sportujem, nefajcim, nejem chipsy, sladkosti, pijem len cistu vodu, nejem slaninu, udeniny, pastety, biele pecivo atd. No mozme prebrat kazdeho zivot a vsade najdes co by sa dalo pre zdravie este zlepsit. Su chudy ludia s cholesterolom a upchatymi cievami, chudi fajciari so znicenymi plucami atd. Zdravie nie je len o vahe ale stravovanie a zivotny styl ovplyvnuje zdravie. Zas su to len predsudky voci tucnym ludom.

twiggi_veggie
20. nov 2015

@stella333 ano, suhlasim ze stihly clovek neznamena automaticky zdravy, ale to nic nemeni na tom ze obezita je sama o sebe diagnoza, a ze je vrcholne nezdrava. A nejdem hodnitit tvoj jedalnicek, nakolko ho nepoznam, ale akonahle ma clovek vacsi vydaj ako prijem tak nemoze priberat. Takze potom toho pohybu nie je asi dost. (taktiez nadvaha nie je obezita) A ano zdravie nie je len o vahe ale obezny clovek nemoze byt zdravy. A hovor mi co chces ale neuverim tomu ze 100 kg clovek moze byt zdravy (pokial sa nejedna o naozaj velkych-svalnatych chlapov), takze by som to opravila ze 100 kg zena nemoze byt zdrava. Zena by sa v prvom rade mala zaujimat o svoje zdravie a az potom chciet dieta, nakolko otehotniet pri vahe nad 100kg je vrcholne nezodpovedne. Pretoze tu nejde len o to vynosit to dieta ale sa o nho aj postarat, viest ho k zdravemu zivotnemu stylu, sportovat s nim.. a to sa so 100kg neda.

libka1
20. nov 2015

@stardust a ty si to tiez zaklincovala 😀 😀

stella333
20. nov 2015

@twiggi_veggie Myslis, ze 100kg zena nemoze lyzovat, korculovat, bicyklovat, plavat, chodit na tury, tak tomu ver, ze moze, aj deti to naucit.
Podla teby by kazda buduca matka mala prejst testom, ci bude viest dieta k zdravemu zivotnemu stylu, nefajci, nepije alkohol atd. alebo to selektujes len na zeny s hmotnostou nad 100kg? Ach jaj.

lubkacibulka
20. nov 2015

@stella333 Nerieš... patent na rozum a pohyb dávajú iba ženám do 60 kíl 🙂 Vo všetkom máš pravdu, a tie, ktoré máme deti Ti určite dáme všetky zapravdu.. Niekedy človek potrebuje v živote niečo prejsť, odžiť a pochopí viac...

Strana
z8