icon

Partner ide na spermiogram. Čo nás čaká?

disney7777
20. máj 2015

už skoro 2 roky nemožem otehotniet napchavali ma tabletkami a konečne teraz posielaju draheho na testy dajte mi rady čo nas čaka dakuujem

katika55
20. máj 2015

... môj bol tiež, dvakrát, keď sme sa snažili o druhé bábo a ak si dobre pamätám, tak 2 -3 dni sme nesmeli mať pohlavný styk pred "spermiogramom". 😉

simon32
20. máj 2015

Tak isto ako katika55

ivca88
20. máj 2015

To iste .... mali sme mat sex ..a potom 2-3 dni nic 😉
Ale inak ja som strasne plakala z vysledkov ... muz mal mnozstvo super 79 mil .... pohyblivost 52% ...avsak patologia viac nez 96% ....
Cize mozno oplodnia schopnych bolo 790 000 ... a to je fakt málo.. ked s 15 milionmi ide pár do CAR ...

A o mesiac a pol na to som otehotnela prirodzene 😉 a pritom neuzival ziaden fonadol .... iba vitaminy C..E...D 😉 a aj to urcite nic nezmohli za tak kratky cas 😀
Takze neboj.. vsetko sa dá 🙂
My sme len odsledovali ovulaciu ..a potom 4 krat poistili za dva dni 😀

5rasto
20. máj 2015

Nemá sa čoho báť, ja som tam bol tiež 🙂

marinablue
20. máj 2015

5rasto, ale ty si asi dopadol dobre ked mas 4 deti 🙂 Teda aspon podla paralelnej diskusie tu na konovi.

iviiike
21. máj 2015

Na spermiohrame sme boli aj my, uz viac nez rok sa nam nedari, zistili mu nekeozoospermiu 2x a odporucili mu folandrol. Tak dufam, ze to daco pomohlo.

e_z
22. máj 2015

Všetko o spermiograme, aj ako prebieha nájdeš v našej encyklopédii Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/spermiogram/