icon

Pomoc s podráždením v rozkroku pre mužov počas horúčav?

nepodarok
23. jún 2026

Jáj ludé mám jenno velké trápení, pomúžte mi. Keď sú títo obrovské teplá (inokedy sa to nestává) sa mi zaparí od tepla v rozkroku a úplne to mam do červena vyštípané, bolí to, a musím chodiť ako invalid, aby ma to menej bolelo. Mam manuálnu prácu, musím vela chodiť, rýchlo sa hýbať, nahánať sa kvôli výkonu, a budova je prehriata, takže darmo vetrajú, to skoro nič neni. Ti za jednu šichtu som sa tak zničil, tak čo tie istatné. Však to skončím na PN-ke to sa ani zahojiť nestihne. A počasie nevieme ovplyvniť, takže 3 mesiace budú horúcavy, jak to vyriešim? Výpoveď dať nemôžem lebo z niečoho musím žiť. Všade sa robí na výkon, a všade je teplo. Pred teplom sa nedá uniknút lebo velké priemyselné haly sa vychladiť nedajú, a to ešte kumuluje teplo, je tam dusno. Takže nedá sa tomu vyhnúť. Jedine že našetriť si a vždy na začiatku leta dať výpoveď, a v jeseni niekam nastúpiť. Proste niečo ako siesta ze v najväčších horúčavách byť nezamestnaný. Existujú na to krémy alebo volačo? Ženy taký problém nemajú lebo tam majú dostatočnú medzeru od stehna k stebu že sa o nič netrú, ale muži tam majú to, takže trie z každej strany.

Strana
z2
arek00
23. jún 2026

Poradil niekto aby schudol???

anonym_1f524f
23. jún 2026

@nepodarok Ahoj unbeholfen. Som rád, že si späť.

anonym_191a66
23. jún 2026
@nepodarok

@anonym_191a66 viem ktorý ja ho mám na podpazušie. To akože funguje aj v rozkroku?

@nepodarok nepotis sa ked sa natries, hlavne zahyby.Mojmu pomohlo prave to.

ivanakal
24. jún 2026

Krem na gule on Angry Beards

lenja1
25. jún 2026

Ja som zvyknutý po každej malej potrebe sa oplachnut ale ja to robím cely rok nie len v lete. Jasne len keď som doma 😂. Skús lepsie spodné prádlo. Alebo ak máš nadváhu tak začni s tým.

nepodarok
autor
25. jún 2026

v sportisime (síce objednal som to čo mi poradili) ale keď som šiel do predajne v nádeji že to bude aj tam, som videl funkčné boxerky. Ja som ani nevedel že existujú pre športovcov ešte aj spodné prádla. Ja nemám vôbec prehlad v týchto veciach lebo sa mi ešte nikdy také nestalo, tak logicky ma to nemalo prečo zaujímať.

Strana
z2