Pomohol vám Inofolic?
ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem
My sme troma lekarmi vyhlaseni za neplodny par.prve dieťa po umelom a teraz- ja 3 mesiace som uzivala inifolic a nic,nasadila som subezne manzelovi folandrol a do mesiaca som bola tehu.tak ja vam baby neviem,ci je to len farmaceut.vymysel,ale teraz ma uz ten nas vymysel 15 tyzdnov a 9 cm....
@silvinkabb kazdy mame samozrejme pravo vyberu. Je na nas, co si kto vyberie-🙂
@silvinkabb Presne tak, kazdy si moze vybrat, kazdy pripravok alebo vitamin ma aj nejaku inu alternativu, ale nie som alchymista, aby som si vsetko sama doma kombinovala. Ja by som ale neexperimentovala, proste som vsadila na to, čo uspelo u druhých a očividne zabralo aj u mňa..
a uprimne, vobec nelutujem tych par eur, co som do toho investovala 🙂
@alessia443 ved ok. Nie je to ziadne experimentovanie. Kyselinu listovu predsa beries furt a odporuca sa a inositol k tomu iba pridas. Nie vsetky maju skoro 100e na inofolic
@silvinkabb ahoj,da sa kupiť aj inositol zvlášť,stojí to lacnejšie,segra to teraz tak chce vyskúšať.ja ti poviem úprimne,viem,že sa to nemá,no ja som aby som ušetrila nebrala inofolic celý cyklus,len asi prvých 15-20 dní cyklu.a kupovala som ho tu,na MK,od báb,ktoré ho už "nepotrebovali",vyšlo to oveľa lacnejšie ako cez net,či lekárne...treba prejsť bazár,čas od času davaju inzeráty....🙂.všetkým veľa zdaru. 😉
da sa kupit na nete z polska za polovicu, staci pogooglit
Predám zvyšok Inofolic - 32 vrecúšok, co je vyše 1 a pol balenia. Cena 17 eur plus poštovné 🙂
posuvam 14 sackov inofolicu 8€+ poštovné, ja už nepotrebujem 🙂
Dobrý deň, ak má niekto záujem, mám na predaj neotvorený partnerský balíček Inofolic 20 vrecúšok + Folandrol 30 vrecúšok, exp 31.10.2016. My sme kúpili pre "istotu" lebo dcérku máme vďaka Inofolicu, ale teraz sme to ani nestihli využiť🙂pôvodná cena 24,60€, ponúkam za 19€ + poštovné
Ahojte 🙂 ja mam na predaj 3 baliky inofolicu + 10 sacikov. Začala som ho brať v decembri, iniciativne som si kupila 6 balikov a kedze uz cakame malicke, ďalej ho neberiem 🙂
Inak mam PCOs a endometriozu, tak verim, ze mi pomohol.
Datum expiracie vsetkych balikov je 05/2017. Ak mate zaujem, tak 1 balik za 10€ + posta. Ak by ste niekto chceli všetky 3 balenia, tak tych 10 ks pribalim zadarmo. Ak mate záujem, piste IP 😉
Inofolic je uz rezervovany 🙂
Ahojte mamičky a budúce mamičky, chcem sa spýtať, či ma môžu po inofolicu bolieť prsia. Ďakujem
ahojte a ma niekto skusenosti aj s femibionom 1
Myslíte,že by mi Inofolic mohol pomôcť,ak mám problém s nízkou sliznicou maternice?Som sedem mesiacov po vysadení antikoncepcie a mávam strašne slabučký menzes a pravdepodobne nedostatok estrogénu,preto asi sliznica nerastie....
No začala som s meraním teploty 2 a pol mesiaca dozadu a tie dva mesiace som ovulovala a teraz čakám na ovuláciu....už mala byť,ale zatiaľ nič.Mám ju ale stále dosť posunutú,až medzi 18.-22.dňom a tiež krátku luteálnu fázu,len 10 dní 😒 To je tak na hrane....nič moc,neviem či by postačovala na uhniezdenie vajíčka.Alchemilku pijem už dlho,aj červené vínko občas.....tú včeliu materskú kašičku som ešte neskúšala.
Povedal mi to môj gynekológ počas vyšetrenia a preto mám vraj aj veľmi slabú menštuáciu.Povedal,že kým nebudem krvácať silnejšie,tak to znamená,že sliznica stále nerastie.Ak ju mám takú nízku,tak šance na otehotnenie sú minimálne ☹
Ahojte mam na predaj partnersky balicek cely nechyba ani jedno vrecusko - Inofolic a folandrol ak by mal niekto zaujem 28 eut uz aj s postovnym. Ja som ho kupila za 30 eur.
.

@zuzca30 rovnake vitaminy ako su v nom si kupis za polovicnu cenu. a ucinok rovnaky. takze tak...