icon

Pomohol vám Inofolic?

milujemkamilka
30. aug 2014

ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem

v3v3rica
11. jan 2017

stacilo kupit infolic a uz je to tam, takze posuniem neotvoreny, kupovany v decembri kto by mal zaujem 🙂

lubodrgan
13. jan 2017

Inofolic je vitamin skupiny B
iny nazov Inozitol.
http://koloid.sk/eshop/vyrobky-natural-pharm/ba...
je to lepsia cena

ibron
16. jan 2017

Cavte babi aj ja berem 10 dni a nic mislite ze to pomaha

tanietqaa
18. jan 2017

@v3v3rica dobry den, po com predavate zvysny Inofolic?

v3v3rica
18. jan 2017

@tanietqaa zdravim, uz som ho posunula

ja31
19. jan 2017

Repete..ponúkam na predaj Inofolic 14 ks. Ostal mi..no už ho nepotrebujem. Ktorá má záujem? 👶 😉

martinkaq
20. jan 2017

ja už beriem Inofolic cca. 4 mesiace s malou prestávkou, jediné čo sa stalo je, že sa mi posunul cely cyklus. Mala som pravidelný cyklus 26 a 5 dni MS. Teraz sa mi všetko posunulo o 2 dni 😒 doberiem ešte posledné balenie a skúsim asi niečo iné ...

berginkan
20. jan 2017

@martinkaq no on moze upravit cyklus. a ved dva dni to je nic, to je v podode 😉 kazdopadne su to len vitaminy, ziadny extra zazrak

martinkaq
20. jan 2017

@berginkan ja som mala pravidelný cyklus všetko šlapalo ako hodinky ...

ibron
22. jan 2017

A ako to pomaha nechapem

zuzana94
22. jan 2017

Ja som brala Inofolic necele dva mesiace a podarilo sa nam.otehotniet po vyse pol roku snazenia sa takze Inofolic vrelo odporucam 🙂

butterfly333
22. jan 2017

Nie každej sa podarí s inofolicom. Mladej zdravej babe sa to podarí skoro. No niektorej nie. Ja som ho tiež skušala cca 5mesiacov a nič. Tak vam držím palce aby sa zadarilo.

berginkan
23. jan 2017

@martinkaq ved pisem, ze moze upravit - to znamena, ze aj posunut.
@ibron malo by sa to brat minimalne mesiac. a podla toho ci si zdrava atd. ako uz butterfly pisala vyssie, je to skor pre baby, ktore su zdrave a nemaju ziadne problemy.

ibron
25. jan 2017

Nemam ziadni problem ja us mam jedneho chlapca 6 rocneho ale od tej dobi nie

mishi147
25. jan 2017

@martinkaq ten cyklus sa pri uzivani aj mne rozhadzal

michaella17
27. jan 2017

@tanietqaa Ahojte baby mne inofolic rovnako pomohol a aj ked mám pco čakám svoje prvé dieťaťko! kedže som si kupila najväčšie balenie pretože malé ma už omrzeli a prestávala som veriť, tak mi zostalo až 38 sáčkov a rada ich posuniem ďalej cena je 20 eur aj s poštou. Pre snažilky s PCO alebo cystami mám aj indol3c 60cps neotvorený , cená rovnaka . Babenky držím Vám veľmi palce 🙂

andy57
27. jan 2017

@michaella17 ahoj nevies ci sa moze ten indol aj pri clostile? lebo pravdepodobne o mesiac idem na clostil tak neviem ci sa moze kombinovat

gabs31
27. jan 2017

Mne Inofolic upravil môj "učebnicový" 28-dňový cyklus na 35, ale sme v očakávaní, takže ak niekto potrebuje, ostalo mi z balenia. Určite sa dohodneme.

majuska72
27. jan 2017

@gabs31 Ahoj A aký inofolic si brala? Obyčajný či combi? A ako dlho kým si otehotnela? Ďakujem 🙂

michaella17
27. jan 2017

@andy57 ahoj to vobec neviem ale ked si o tom precitas su to iba vitaminy ktore su aj v zelenine ci ovoci takze si nemyslim zeby mal skodit..

andy57
27. jan 2017

@michaella17 hej už som čítala ďakujem aj tak

livesmilelove
28. jan 2017

@majuska72 ahoj ja som ho brala mesiac 2x za den. Mam pcos a tak mi hovorili ze zo snazenie sa bude dlho trvat. 5 mesiacov sme sa snazili a po mesiaci brania inofolicu som ostala tehotna - som v 7. Tyzdni 💕 Moja doktorka mi pov. Ze mozem dakovat prave inofolicu 👏🏼👏🏼👏🏼 Odporucam vsetkym !

livesmilelove
28. jan 2017

@zuzana94 presne moj pripad 👏🏼👏🏼👏🏼 Nieco na tom asi bude ;)

majuska72
28. jan 2017

@livesmilelove Ďakujem za info! Ja som bola V pondelok U Dr. A nasadila mi inofolic combi. Tak som zvedavá či aj mne pomôže 🙂

martinkaq
28. jan 2017

myslíte, že je rozdiel medzi Inofolic combi tabletkami a Inofolic práškom??😕

ibron
28. jan 2017

@martinkaq a ktore su lepsie tabletki ci praski

martinkaq
28. jan 2017

@ibron ja mám prášky 🙂 ale ak sú tabletky lepšie tak vyskúšam tie, ja neviem baby , ktoré užívate tabletky?? Čo je lepšie ?

ibron
28. jan 2017

Tak to ani ja neviem🙂

berginkan
28. jan 2017

@martinkaq pozri si zlozenie. V akom su stave je jedno 😉 ale ja si myslim, ze vitaminy osobitne su lepsie a lacnejsie. Toto je cisty marketing 🙈

livesmilelove
29. jan 2017

@majuska72 ten som presne ja brala takze ! Snazeniu zdar !! ;)