Pomohol vám Inofolic?
ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem
Inofolic je vitamin skupiny B
iny nazov Inozitol.
http://koloid.sk/eshop/vyrobky-natural-pharm/ba...
je to lepsia cena
Cavte babi aj ja berem 10 dni a nic mislite ze to pomaha
Repete..ponúkam na predaj Inofolic 14 ks. Ostal mi..no už ho nepotrebujem. Ktorá má záujem? 👶 😉
ja už beriem Inofolic cca. 4 mesiace s malou prestávkou, jediné čo sa stalo je, že sa mi posunul cely cyklus. Mala som pravidelný cyklus 26 a 5 dni MS. Teraz sa mi všetko posunulo o 2 dni 😒 doberiem ešte posledné balenie a skúsim asi niečo iné ...
A ako to pomaha nechapem
☹
Ja som brala Inofolic necele dva mesiace a podarilo sa nam.otehotniet po vyse pol roku snazenia sa takze Inofolic vrelo odporucam 🙂
Nie každej sa podarí s inofolicom. Mladej zdravej babe sa to podarí skoro. No niektorej nie. Ja som ho tiež skušala cca 5mesiacov a nič. Tak vam držím palce aby sa zadarilo.
Nemam ziadni problem ja us mam jedneho chlapca 6 rocneho ale od tej dobi nie
@tanietqaa Ahojte baby mne inofolic rovnako pomohol a aj ked mám pco čakám svoje prvé dieťaťko! kedže som si kupila najväčšie balenie pretože malé ma už omrzeli a prestávala som veriť, tak mi zostalo až 38 sáčkov a rada ich posuniem ďalej cena je 20 eur aj s poštou. Pre snažilky s PCO alebo cystami mám aj indol3c 60cps neotvorený , cená rovnaka . Babenky držím Vám veľmi palce 🙂
@michaella17 ahoj nevies ci sa moze ten indol aj pri clostile? lebo pravdepodobne o mesiac idem na clostil tak neviem ci sa moze kombinovat
Mne Inofolic upravil môj "učebnicový" 28-dňový cyklus na 35, ale sme v očakávaní, takže ak niekto potrebuje, ostalo mi z balenia. Určite sa dohodneme.
@andy57 ahoj to vobec neviem ale ked si o tom precitas su to iba vitaminy ktore su aj v zelenine ci ovoci takze si nemyslim zeby mal skodit..
@michaella17 hej už som čítala ďakujem aj tak
@majuska72 ahoj ja som ho brala mesiac 2x za den. Mam pcos a tak mi hovorili ze zo snazenie sa bude dlho trvat. 5 mesiacov sme sa snazili a po mesiaci brania inofolicu som ostala tehotna - som v 7. Tyzdni 💕 Moja doktorka mi pov. Ze mozem dakovat prave inofolicu 👏🏼👏🏼👏🏼 Odporucam vsetkym !
@zuzana94 presne moj pripad 👏🏼👏🏼👏🏼 Nieco na tom asi bude ;)
@livesmilelove Ďakujem za info! Ja som bola V pondelok U Dr. A nasadila mi inofolic combi. Tak som zvedavá či aj mne pomôže 🙂
myslíte, že je rozdiel medzi Inofolic combi tabletkami a Inofolic práškom??😕
Tak to ani ja neviem🙂
@majuska72 ten som presne ja brala takze ! Snazeniu zdar !! ;)

stacilo kupit infolic a uz je to tam, takze posuniem neotvoreny, kupovany v decembri kto by mal zaujem 🙂