Použitie jednorazového aplikátora z tampónu viackrát?
Použili ste už ten jednorazový aplikator z tampónu viac x? Asi je to nehygienicke (aj po umyti) však? Ja vôbec neviem ako si ten tampón zaviesť bez toho 😔máte nejaké triky?
Fuj.. Isto nie.. Opakovane používať.. Tampax s aplikátorom 6e..musis si nájsť polohu, techniku..skusat..
Moja,17r dcéra na začiatku vykladala nohu na vaňu 😅
Nie, ved kazdy tampon obsahuje aplikator. Aspon tampax to tak mal
Preco nie? Ved mnohe lieciva maju aplikator na viacnasobne pouzitie. Ved to umyjes s mydlom pod horucou vodou. Mozes aj vydezinfikovat. Na rukach mozes mat viac bakterii ako na aplikatori.
Keď je raz niečo jednorazové, tak to tak má proste zostať. 😉
Aplikátor nepotrebuješ ja mám dojem, že mi to s ním išlo ešte horšie. Uvoľni sa, predkloň, pokrč kolená alebo ako ti to pôjde lepšie a skúšaj. Dôležité - tampón nesmeruje rovno hore ale do šikma, ku kostrči/dozadu.
A prečo by si nemohla ak to používaš iba ty? Len si neviem predstaviť, ako tam dáš nový tampón, ved je to už pootvorené, nie?
Ja neviem, keď sa môže menštruačný kalíšok používať viackrát, prečo toto nie? Samozrejme po vyčistení
ty moj kvet, tak teraz som tu uz videla asi vsetko.
nie je najvyssi cas zrusit anonymne zalozene diskusie ?
Ako to vlastne vyzera, to je z plastu? Preco by sa to nemohlo pouzit viac krat?
@belllinka nájdi si obrázok na googli, je to z plastu a ten koniec po zavedení ostane otvorený, podľa mňa to už potom nejde použiť znova.
@januska12323 ide to pouzit znova, je to plast.
@autorka pouzivala som viackrat, s tym, ze som ho umyla, vydezinfikovala a mala v takej malej uzatvaratelnej krabicke. Davala som si tam ale inu znacku tampona, lebo Tampax boli o nicom, podla mna.
A hoci som porodila 4 deti, tampon si tam narvat bezbolestne neviem, ked som sucha, ze nekrvacam ako z vola, tak je to umenie a trapenie pre mna stale, aplikator mi pomoze...🤷♀️. A mam asi aj kratke prsty, neviem si ho dat daleko, furt ho citim, a snazi sa mi vyliezt. S aplikatorom dobre. Nechapem, ale mozno som len nesikovna...🤣. A ak by niekyo namietal, ze vypadava preto, ze som po 4 porodoch, tak robilo sa mi to aj predtym 🤣.
Tie papierove samozrejme, nemozes pouzit viackrat...😆
Ja by som ho vyvarila alebo aspon zaliala vriacou vodou 🤷♀️
prosím o.rychlu pomoc, tampon po zavedení mam na spicke tesne za vchodom do vagíny. co mam robot,
prosím o.rychlu pomoc, tampon po zavedení mam na spicke tesne za vchodom do vagíny. co mam robot,
@susana0305 čo máš na jakej špičke? Nechápem
@susana0305 tak bud ho posunies hlbsie, ak ti vadi, ze je nizko, alebo ak uz ho tam mas dlhsie, tak potiahni za snurku a vyndaj ho von.
Co ine by si s nim chcela robit?
V dmke sú Jessa s aplikátorom...

Moja, normálne si prilož tampón ku pošve (vchod dnu) a ukazovákom alebo prostredníkom ho tam jemne zasuň, ak by si cítila odpor alebo protitlak tak pozmeň uhol.