icon

Použitie jednorazového aplikátora z tampónu viackrát?

14. jan 2025

Použili ste už ten jednorazový aplikator z tampónu viac x? Asi je to nehygienicke (aj po umyti) však? Ja vôbec neviem ako si ten tampón zaviesť bez toho 😔máte nejaké triky?

biibiana
14. jan 2025

Moja, normálne si prilož tampón ku pošve (vchod dnu) a ukazovákom alebo prostredníkom ho tam jemne zasuň, ak by si cítila odpor alebo protitlak tak pozmeň uhol.

mk22
14. jan 2025

Fuj.. Isto nie.. Opakovane používať.. Tampax s aplikátorom 6e..musis si nájsť polohu, techniku..skusat..
Moja,17r dcéra na začiatku vykladala nohu na vaňu 😅

biibiana
14. jan 2025

@biibiana Ešte by som doplnila, že ak to tam máš suché a ide to ťažko (ak nemáš vhodný tampón,ale taky určený pre aplikator) môžeš na špičku tampónu naniesť jemnú vrstvu napr.kokosoveho,olivového oleja.

kiki68
14. jan 2025

Nie, ved kazdy tampon obsahuje aplikator. Aspon tampax to tak mal

biibiana
14. jan 2025

@kiki68 Tak to určite platí len pri značke tampax. Pri ostatných aplikátor nemáš.

stanulienkat
14. jan 2025

Preco nie? Ved mnohe lieciva maju aplikator na viacnasobne pouzitie. Ved to umyjes s mydlom pod horucou vodou. Mozes aj vydezinfikovat. Na rukach mozes mat viac bakterii ako na aplikatori.

silvusias
14. jan 2025

Keď je raz niečo jednorazové, tak to tak má proste zostať. 😉

januska12323
14. jan 2025

Aplikátor nepotrebuješ ja mám dojem, že mi to s ním išlo ešte horšie. Uvoľni sa, predkloň, pokrč kolená alebo ako ti to pôjde lepšie a skúšaj. Dôležité - tampón nesmeruje rovno hore ale do šikma, ku kostrči/dozadu.

kavasmliekom
14. jan 2025

A prečo by si nemohla ak to používaš iba ty? Len si neviem predstaviť, ako tam dáš nový tampón, ved je to už pootvorené, nie?

aliziana
14. jan 2025

Ja neviem, keď sa môže menštruačný kalíšok používať viackrát, prečo toto nie? Samozrejme po vyčistení

nyusika
14. jan 2025

ty moj kvet, tak teraz som tu uz videla asi vsetko.
nie je najvyssi cas zrusit anonymne zalozene diskusie ?

kiki68
14. jan 2025

@biibiana myslim ze na sk iba tieto maju

belllinka
14. jan 2025

Ako to vlastne vyzera, to je z plastu? Preco by sa to nemohlo pouzit viac krat?

januska12323
14. jan 2025

@belllinka nájdi si obrázok na googli, je to z plastu a ten koniec po zavedení ostane otvorený, podľa mňa to už potom nejde použiť znova.

biibiana
14. jan 2025

@belllinka podla mna sa môže, normálne to treba len riadne umyť.

ayato
14. jan 2025

@aliziana lebo nám treba vytvárať veľa zbytočného plastu .....
Autorka máš aj opakovateľne použiteľný aplikátor, stojí síce viac ako balenie tampónov kde má každý tampón svoj aplikátor, ale planéta ti bude vďačná 🙃

nevenka
14. jan 2025

@januska12323 ide to pouzit znova, je to plast.

@autorka pouzivala som viackrat, s tym, ze som ho umyla, vydezinfikovala a mala v takej malej uzatvaratelnej krabicke. Davala som si tam ale inu znacku tampona, lebo Tampax boli o nicom, podla mna.

A hoci som porodila 4 deti, tampon si tam narvat bezbolestne neviem, ked som sucha, ze nekrvacam ako z vola, tak je to umenie a trapenie pre mna stale, aplikator mi pomoze...🤷‍♀️. A mam asi aj kratke prsty, neviem si ho dat daleko, furt ho citim, a snazi sa mi vyliezt. S aplikatorom dobre. Nechapem, ale mozno som len nesikovna...🤣. A ak by niekyo namietal, ze vypadava preto, ze som po 4 porodoch, tak robilo sa mi to aj predtym 🤣.
Tie papierove samozrejme, nemozes pouzit viackrat...😆

evcagabi
14. jan 2025

Ja by som ho vyvarila alebo aspon zaliala vriacou vodou 🤷‍♀️

susana0305
18. jún 2025

prosím o.rychlu pomoc, tampon po zavedení mam na spicke tesne za vchodom do vagíny. co mam robot,

pasomnica
18. jún 2025
@susana0305

prosím o.rychlu pomoc, tampon po zavedení mam na spicke tesne za vchodom do vagíny. co mam robot,

@susana0305 čo máš na jakej špičke? Nechápem

elanor
18. jún 2025
@susana0305

@susana0305 tak bud ho posunies hlbsie, ak ti vadi, ze je nizko, alebo ak uz ho tam mas dlhsie, tak potiahni za snurku a vyndaj ho von.
Co ine by si s nim chcela robit?

susana0305
Autor odpoveď zmazal
labky613
23. jún 2025

V dmke sú Jessa s aplikátorom...