icon

Použitie tampónov u mladých dievčat: Riziká a skúsenosti

24. mar 2024

Ahojte, trápim sa s tým už dlhodobejšie. Keď som ja bola mladá, mama mi nechcela dovoliť používať tampóny, lebo z hľadiska viery sa bála, že prídem fyzicky o panenstvo (čo sa považovalo za veľmi dôležité) a nebudem počas svadobnej noci krvácať. V tom čase som sa nechala strachom opantať a naozaj som tampóny nepoužívala, počas svadobnej noci som krvácala, prvý tampón som skúšala až neskòr po pôrode. Trápi ma ale, ako vychovávať v tomto svoju dcéru. Tie, ktoré ste používali tampóny od mlada, krvácali ste pri svojom prvom styku? Viem, že je to trochu blba otázka, ale rada by som poznala odpoveď. Ďakujem

julca777
12. aug 2024

@viestta dobre, tak si užívaj to svoje a potom to zistíš. Som zvedavá co povieš potom. A ja viem, v čom súťažili, ale hovorím, že to robili nahí....

viestta
12. aug 2024

@julca777 ty sa to urcite nedozvies, pretoze my dve sa okrem debat na MK my nikde nestretneme. Darmo ma budes hladat
(Ozaj, kedy postihne bozi trest Finsko? Ved aj oni sa saunuju nahi. Dokonca zeny aj muzi spolu, s detmi.)

julca777
12. aug 2024

@viestta neboj sa aj na nich príde rada.... A stretneme sa po smrti, len neviem ešte kde. Lebo ty ak neuveríš budeš v pekle.... Ale to neznamená, že ja idem rovno do neba, takže tiež nemám vyhraté. Treba sa ďalej snažiť

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ako aj saunovanie je hriech a ty vieš aké je saunovanie zdravé

julca777
12. aug 2024

@minenkak saunovanie nie je hriech, ale nahé áno. Rovnako ako nahé masážne...

julca777
12. aug 2024

@julca777 *masáže

viestta
12. aug 2024

@minenkak este sme neprebrali jogu. Ta je tiez hriech, ako sme sa nedavno dosvedeli. Mam pocit, ze zoznam toho co nie je hriech by bol kratsi, lebo tym siedmym, ktore su vseobecne zname kazdu chvilu pribudne nejaky dalsi. Uz su tam aj masaze.🙄Nuz neviem ako sa da masirovat cez teplakovu bundu, ale zas nemusism vediet vsetko. V konecnom dosledku bude hriech aj porod, lebo tam je chachana rozcapena a odhalena v celej svojej krase vsetkym zucestnenym. Aj operacie, ved pri nich je pacient tiez nahy. Aj dojcenie, lebo tam su ceciky odhalene...

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ty si fakt úplne hlúpa

julca777
12. aug 2024

@minenkak len preto, že máš iný názor mi nemusíš nadávať...

julca777
12. aug 2024

@viestta masážne nie sú hriech, ale nahá masáž hej

julca777
12. aug 2024

@viestta tak to sú iné veci ten pôrod a dojčenie. A ide o to, aby sme neboli pri masáži úplne nahí.... Samozrejme, že sa nemôže masírovať cez nejaké oblečenie...

tetapetra
12. aug 2024

@julca777 tak chudáci olympionici v olympii behali holí,ti vadí. Ale že pele šuká s barskym je ok lebo toto tvojej viere vyhovuje 🤣. To nie je viera. Ty si troll

viestta
12. aug 2024

@julca777 nuz vsetkych masazach, ktore som doteraz absolvovala som bola vyzlecena do pol pasa, na niektorych dokonca do nohaviciek a lezala som na masaznom stole. Pri masazi krku som sedela, tiez vyzlecena do pol tela. A masirovali ma aj chlapi aj zeny. A teraz sa hlboko zamyslam ci za tuto nehanebnost postihne trest mna, maserov, maserky alebo vsetkych zucastnenych zaradom. Na thajskej masazi som mala len nohavicky, ale tam je uz dopredu jasne, ze do pekla pojdeme aj ja aj maserka, lebo ani jedna nevyznavame to jedine spravne nabozenstvo. Alebo tych par cm latky na nohavickach uz zabezpecilo beztrestnost? Povazuju sa aj tangace za bostatocnu zabezpeku beztrestnosti?
Teda ak nejake bozie tresty a peklo vobec existuju...

medda_beda
12. aug 2024

@julca777 Takého fanatického kresťaňa som ešte v živote nevidela.Ty si ver v to, že za kažďú hovadinu pôjdeš do pekla, ja si budem veriť, že Boh taký idiot ako cirkev nie je a bude posudzovať človeka ako celok a hlavne nie trestať za úprimnú lásku a k tomu plodeniu detí len toľko.Prečítaj si to sama po sebe lebo ty už nemáš poňatia komu čo odpovedáš a píšeš nezmysel za nezmyslom.Ty sama si napísala, že si mala sex len kvôli deťom.
Len tak mimochodom: dohodnite sa láskavo či dinosaury existovali alebo nie len vďaka výroku na náboženstve, že nikdy neexistovali môj manžel s náboženstvom skončil už v škole.

Toto je môj posledný komentár, takže sa už ani neunúvaj odpísať.Ja na toto fakt nemám čas

julca777
12. aug 2024

@tetapetra prestaň akože.....aj tak sú aj on aj Fico medzi tými ostatnými najlepší. Nech si robí Pele co chce, to je jeho vec, rovnako ako každého.... Ale je prezident a tak ide o to, čo dáva ľuďom a ako sa k nim správa... Ak si myslíš, že je horší ako Korčok alebo Matovič tak si už teda riadne šibnutá...

tetapetra
12. aug 2024

@medda_beda toto napísala, že mala sex len aby počali dieťa?
@julca777 tak moja pekná, poznám presne jednu takú s takýmto názorom. Každému to stále vravela, už aj moja mama to vedela. A vieš čo? Dnes sa po 26r rozvádza. Prečo? No lebo nedáš ty, dá druhá. Zasexovat si tak 2x za 26r je hlavne pre chlapa fakt krutá obeta. A tak si našiel inú,dokonca mladšiu. A to by som o ňom v živote nepovedala

julca777
12. aug 2024

@medda_beda tak ja ti teda tiež napíšem posledný komentár, že je to všetko pravda, nie sú to výmysly. Som si vedomá všetkého, čo som napísala a som s tým spokojná a co sa týka toho sexu tak naposledy ti hovorím, že už je na každom z nás za akým účelom ho robí, ale sex je hriech pokiaľ nie je v manželstve a je stvorený na plodenie detí, ale je OK keď ho robíš aj za iným účelom, ale V MANŽELSTVE

tetapetra
12. aug 2024

@julca777 Pele nedáva nič a Fico už dupľom. Ten berie a hrabe pre seba.

julca777
12. aug 2024

@medda_beda a pokiaľ nemáš povedať niečo múdre tak radšej nehovor nič a to platí aj pre ostatných, čo tu píšete nevkusné a urážlivé komentáre....

julca777
12. aug 2024

@tetapetra proste je lepši ako napríklad Matovič alebo Korčok.... Však kľudne mi povedz, za ktorých si ty, ja ťa za to nezabijem 🤭

julca777
12. aug 2024

@tetapetra tak mi to máme takto a sme spolu už dlho, takže každý hentaký muž, ktorý chce stále len sex tak nie je moc dobrý

tetapetra
12. aug 2024

@julca777 Matovič je šašo toho nemali pustiť na miesto premiéra a ministra. Korcok sa nestihol ukázať, ale Pele áno,hneď ako skončili parlamentné voľby a pridal sa k ficovi.a dankovi.

minenkak
12. aug 2024

@julca777 a ty čo furt vypisuješ ,keď píšeš len bludy

tetapetra
12. aug 2024

@julca777 sa smejem až sa za brucho chytám, veď aj tvojho to prejde. Ten o ktorom píšem má už 47 a stalo sa. Aka si stará,taká si hlúpa.

medda_beda
12. aug 2024

@tetapetra Ja som tam pridala fotku toho čo písala keď si nepamätá.Ale jej už odpovedať nebudem.Nazvala nás, že sme všetci sprostí a ja už nemám nervy na človeka ktorý verí na rozprávky.

julca777
12. aug 2024

@viestta ja som myslela konkrétne tie tantricke nahé masáže, tangace nie sú zdravé pre telo, vzniká z toho aj zlatá žila a tak, a proste sú nezdravé. Ale tak na každej masáži máš bud len plavky alebo nohavičky... To nie je hriech

julca777
12. aug 2024

@minenkak nepíšem, tak drž hubu, akože sory, ale už som to musela takto napísať

julca777
12. aug 2024

@medda_beda a ja sa už nemám chuť pozerať na človeka, ktoremu je jedno, že ide do pekla

tetapetra
12. aug 2024

@julca777 ty vališ, zlatá žila z tangačov 🤦🏻‍♀️😄

minenkak
12. aug 2024

@julca777 nenadavam ti píšem pravdu,si hlúpa,nemáš ani poňatia čo je normálne,zdravve a pravda.Teda ja poznám strašne veľa kresťanov, fararov , starí rodičia z oboch strán boli silne veriaci,ale nikto sa nikdy takto nechoval a nedaj Boh, nevravel nikdy ,že oni vedia a majú pravdu