Použitie tampónov u mladých dievčat: Riziká a skúsenosti
Ahojte, trápim sa s tým už dlhodobejšie. Keď som ja bola mladá, mama mi nechcela dovoliť používať tampóny, lebo z hľadiska viery sa bála, že prídem fyzicky o panenstvo (čo sa považovalo za veľmi dôležité) a nebudem počas svadobnej noci krvácať. V tom čase som sa nechala strachom opantať a naozaj som tampóny nepoužívala, počas svadobnej noci som krvácala, prvý tampón som skúšala až neskòr po pôrode. Trápi ma ale, ako vychovávať v tomto svoju dcéru. Tie, ktoré ste používali tampóny od mlada, krvácali ste pri svojom prvom styku? Viem, že je to trochu blba otázka, ale rada by som poznala odpoveď. Ďakujem
@minenkak Krestaň jak polovica kresťaňov 🤣🤣 v prvej lavici a najväčší hriešnici, ale abstinencia sexu ich všetkých pred peklom zachráni.
Neviem ako vy ostatne, ale ja tieto bludy uz nedavam. Mne uz skratuje procesor. Zlata zila z tangacov.... 🙄
Snad by mi este niekto mohol prezradit, kde sa na tieto bludy chodi, pretoze poznam stovky krestanov, vacsina rozumni ludia, s ktorymi sa da aj debatovat bez toho aby sa hned ohnom pekelnym vyhrazali antickym atletom alebo aj mne... Toto je prirodny ukaz, toto sa ani narodit nemohlo, to sa len tak zrazu vyskytlo...
@medda_beda ja si veľmi dobre pamätám a som s tým spokojná
@viestta to nie je vyhrážanie.... Ja som len povedala ze je to nezdravé a ze to ani gynekológovia neodporúčajú.... A to už je mimo kresťanstva akože je pravda, že chodiť s nohavičkami bez zakrytého zadku a potom sa niekde prezliekat a ukazovať riť je nepekné, ale je to PRIORITNE nezdravé
@tetapetra tak nie iba zlatá žila, proste to lekári neodporúčajú... A príde ti normálne akože chodiť s nejakou tenkou čiarou v zadku co ti ani nezakryje riť a keď sa niekde prezliekas tak akože všetkým vytŕčas riť? Akože okej, nie je to slušné, ale teraz odhliadnuc od kresťanstva tak je to fakt nezdravé

@tetapetra nepovedala by som 🤭😁👍