icon

Použitie tampónov u mladých dievčat: Riziká a skúsenosti

24. mar 2024

Ahojte, trápim sa s tým už dlhodobejšie. Keď som ja bola mladá, mama mi nechcela dovoliť používať tampóny, lebo z hľadiska viery sa bála, že prídem fyzicky o panenstvo (čo sa považovalo za veľmi dôležité) a nebudem počas svadobnej noci krvácať. V tom čase som sa nechala strachom opantať a naozaj som tampóny nepoužívala, počas svadobnej noci som krvácala, prvý tampón som skúšala až neskòr po pôrode. Trápi ma ale, ako vychovávať v tomto svoju dcéru. Tie, ktoré ste používali tampóny od mlada, krvácali ste pri svojom prvom styku? Viem, že je to trochu blba otázka, ale rada by som poznala odpoveď. Ďakujem

julca777
12. aug 2024

@tetapetra nepovedala by som 🤭😁👍

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ale a takto sa chová kresťan k iným????

minenkak
12. aug 2024

@julca777 teda ja sa dávam masírovať úplne nahá

medda_beda
12. aug 2024

@minenkak Krestaň jak polovica kresťaňov 🤣🤣 v prvej lavici a najväčší hriešnici, ale abstinencia sexu ich všetkých pred peklom zachráni.

bessie12
12. aug 2024

@minenkak áno. To sú tí tzv. "praví " kresťania 🙈🤦‍♀️

viestta
12. aug 2024

Neviem ako vy ostatne, ale ja tieto bludy uz nedavam. Mne uz skratuje procesor. Zlata zila z tangacov.... 🙄
Snad by mi este niekto mohol prezradit, kde sa na tieto bludy chodi, pretoze poznam stovky krestanov, vacsina rozumni ludia, s ktorymi sa da aj debatovat bez toho aby sa hned ohnom pekelnym vyhrazali antickym atletom alebo aj mne... Toto je prirodny ukaz, toto sa ani narodit nemohlo, to sa len tak zrazu vyskytlo...

julca777
12. aug 2024

@medda_beda ja si veľmi dobre pamätám a som s tým spokojná

julca777
12. aug 2024

@tetapetra však to tak potom neviem kto ti pride v pohode. Ak by vyhral Korčok tak sme všetci skočili....

minenkak
12. aug 2024

@viestta ja tiež nechápem,môj muž len krúti hlavou a sa ma pýta ,či naozaj a nechápe ako môže byť niekto tak blbý a písať takéto bludy

julca777
12. aug 2024

@viestta to nie je vyhrážanie.... Ja som len povedala ze je to nezdravé a ze to ani gynekológovia neodporúčajú.... A to už je mimo kresťanstva akože je pravda, že chodiť s nohavičkami bez zakrytého zadku a potom sa niekde prezliekat a ukazovať riť je nepekné, ale je to PRIORITNE nezdravé

julca777
12. aug 2024

@minenkak tak to ste potom blbí obaja

viestta
12. aug 2024

@minenkak co ti poviem, nestacim sa cudovat. Co koment, to perla ducha. Ale uz aj slovnik pritvrdila

julca777
12. aug 2024

@minenkak no povedz ako. Nútim vás do niečoho? Nie, nadávam vám? Nedavala som až dovtedy, kým ste mi nezačali písať, že troll alebo ze som blbá, hlúpa, sprostá... Trocha sa kontrolujte

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ale na teba nemáme,keby blbost nadnasala, už si daaaavno v nebi

julca777
12. aug 2024

@viestta áno, lebo už aj ty s ostatnými ste prekročili čiaru. Ja som napísala na túto diskusiu 1 moment a spustili ste z toho poriadnu diskusiu, ktorá sa ani netykala toho nadpisu diskusie

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ale veď si pravda nie je nadávka

julca777
12. aug 2024

@minenkak myslím si, že v tom by si ma o dosť veľa predbehla....

minenkak
12. aug 2024

@viestta je chová sa ako pravý kresťan ,keď už nevie ako ďalej

julca777
12. aug 2024

@minenkak tak to čo som ti vymenovala sú nadávky. Ak už nevieš ani co sú nadávky tak to si na dosť nízkej úrovni

julca777
12. aug 2024

@minenkak ale viem, o tomto sa dá veľa diskutovať. Ale vidím, to už psychicky nedávate 🤭

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ja ťa nepotrebujem predbiehať,ja ťa nemám ani na dosah

julca777
12. aug 2024

@minenkak fuuu tak o tom pochybujem

minenkak
12. aug 2024

@viestta sa chová

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ty o niečom pochybujes??Ty čo vieš, čo je pravda pravd

julca777
12. aug 2024

@minenkak ale sú isté veci, ktoré človek vie. Takže prestaň sa hrať na najlepšiu a nadávať tu. Ak nemáš povedať niečo múdre, tak buď ticho. ja ťa do ničoho NENÚTIM

julca777
12. aug 2024

@minenkak viem... Pravda je to, čo som tu za celé tie dni napísala

minenkak
12. aug 2024

@julca777 presne, my to už psychický nedávame ,toto nikoho hlava už neberie, čo píšeš

minenkak
12. aug 2024

@julca777 ja sa hrám na najlepšiu, veď ja hriešnica čo má rada holé telo a sex

minenkak
12. aug 2024

@julca777 a prečo ty niesi ticho, veď tri dni píšeš bludy, ktoré ti boli vyvrátené a ideš stále

julca777
12. aug 2024

@tetapetra tak nie iba zlatá žila, proste to lekári neodporúčajú... A príde ti normálne akože chodiť s nejakou tenkou čiarou v zadku co ti ani nezakryje riť a keď sa niekde prezliekas tak akože všetkým vytŕčas riť? Akože okej, nie je to slušné, ale teraz odhliadnuc od kresťanstva tak je to fakt nezdravé

minenkak
12. aug 2024

@julca777 a bez nohavičiek, je tiež hriech