Použitý kondóm a možná cukrovka
Dobrý večer ,
Možno bláznivá otázka , ale tak predsa. Často sa nám s manželom stáva , že po sexuálnom styku necháme použitý kondóm na zemi. Potom vždy ráno sú tam nahromadené mravce a vôbec nevieme odkiaľ. Máme podozrenie kvôli tomu na cukrovku manžela. Dnes sme skúsili zmerať s glukomerom a mal hodnotu 7,5. Myslíte si , že to fakt môže znamenať cukrovku ?
@dskjhfdlkdjhl to je blbost ako mraky... Mozno nevies, ale mravce su povodom z Egypta a su teplomilne. V zime sa stahuju do ludskych obydli, lebo pri trvalej teplote pod 10°C neoreziju. Casto maju v stenach vytvorene cele kolonie. Zjavne vo vasom paneláku nie, lrbo to by si videla, ze by si mohla mat aj sterilne upratane a liezli by tam. Staci sa orestahovat na dedinu a zarucene pridu 😉 ja vecer vyumyvam celu linku a rano su tam a hladaju, aj ked tam ziadne zbytky nie su. Ked sme byvali v meste, mohla som aj jedlo nechat na linke a neboli, takze tvoj koment celkom od veci 🤷
Odporúčam s týmto zájsť za lekárom. Vezmite zo sebou aj plný prezervatív zo včerajšieho večera a niekoľko mravcov (pozor, nech je tam samec aj samička, hoci samec sa ťažko zháňa, posnažte sa). Lekár, čo vyrieši záhadu mravcov v kondóme, v súvislosti s produkciou inzulínu, si zaslúži minimálne stĺpček v Lancete.
@lindusss2016 Byvam v rodinnom dome a ziadne mravce, pritom na zahrade ich mame. Mravce som zazila len na intraku vdaka bordelarke spolubyvajucej, ale stacilo dokladne upratat (cez vikend, ked spolubyvajuca odisla domov) a mravce zmizli.
@abcdefgahc A vyrobcovia Raidu nebudou mit co zrat...
@abcdefgahc och pomooc 😩
zmeraj aj tebe cukor lebo veď na kondóme je aj tvoj sekrét, možno práve ten chutí mravcom 🙈
@modrykolibrik no cukor sa spravne meria pred jedlom a dve hodiny po jedle
@lindusss2016 ja potvrdzujem, v Petrzalke je vybudovane sídlisko Slnečnice. Hneď ako tie novostavby boli skolaudované, ľudia boli zamoreni mravcami. Kamarátka sa z tadiaľ odsťahovala kvôli tomu, lebo riešili všetko možné, od postrekov, aj spoločných priestorov a nič nezaberalo. Bola extrémne cistotna, preto jej to aj vadilo a nevedela tam zostat, ale oni mali tento problem celorocne. My tiež mame problem, ako keby chodili cez stupačky a každý rok musím kúpiť pasticky a rýchlo sa ich našťastie zbavíme, ale prídu presne ako píšeš v zime, tak už viem prečo.
A ako deti sme tiež mali prechodnu detskú izbu, chodili sme spat o osmej. Rodičia normálne fungovali, vecer v obyvacke pozerali televizor a potom chodili spat do spálne cez našu detsku. Otec bol kariérista, ako nás uspal, casto na 2-3 hodiny ešte vybehol do roboty pisat publikácie, lebo vtedy boli počítače veľmi drahe, takze musel pisat v praci a vracal sa o polnoci a tiež išiel cez našu detsku, nikdy nás nezobudil. Ja by som sa bala, že rano to zabudnem spratať a deti to najdu.
@dskjhfdlkdjhl vase mravce si asi ustrikovali svetriky, ale vsetkym ostatnym je zima 🤷 Staci si precitat nieco o zivote mravcov, mravec urcite nie je znamkou bordelarstva. Jasne, ze ak im nechas jedlo, tak ho neodmietnu. za poslednu dobu sme sa stahovali 2 x. V meste v panelaku sme ziadnych nemali, na dedine v dome ano. Styl upratovania nemenim 😉
@lindusss2016 Tak mozno je najvyssi cas zmenit styl upratovania😉
@biibiana no ranny a vecerny je prakticky identicky, cez noc neklesne... ale nenasla som k tomu na nete nic mudreho 😅
Dievčatá, ale fakt si predstavte ako ráno zbierate ostrieľaný kondóm zo zeme a na ňom mravenisko. 😂ako ja mam silný žalúdok a zvládnem čokoľvek ale toto je iny hrot😂
@rebekamarcusko zazila som situaciu, ze som isla do suflika pre chlieb a na nom mravce. Zabudli sme odlozit prekrojeny citron do chladnicky, do rana sa na nom krmili stovky mravcov. Vtedy sme mali faraony v celom panelaku. To bol hnus ale nebola to nasa vina, vyriesilo sa to az po tretej celoplosnej dezinsekcii, my sme sa mohli aj potrhat, tie mrochrty sa presierali vsade, aj do naparovacej zehlicky sa nasrali, aj do prasku na pranie. Ale zbierat rano kondom zo zeme, aj keby na nom mravce neboli, tak to je uz uplne iny level humusacstva a tie mravce s tym nemaju vobec nic, oni sa len sli nakrmit tam kde sa potrava nasla.
@viestta no ved jasne,najväčšia nechutenstvo je určite ten kondóm,mravce sú čerešnička na torte😂 my sme bývali predtým v paneláku a bol tam veľký problém s mravcami. Ja vybudovaný byť a mravce každý deň v kuchyni,spalni všade.uz som bola zúfalá a nakoniec to mal cely panelák a museli sme volať deratizácia. To boli také tie červené mravce. Neprijemne fakt. Ale kondóm je iný level uz
@dskjhfdlkdjhl dakujem za radu, ale takto mi to vyhovuje 😃 ja rozhodne nie som otrok domacnosti, ani zienka domaca, zijem a uzivam si, ako ked som mala sladkych 20 😊 to vsak neznamena, ze sa mi valaju pouzite kondomy po podlahe 😃 ale este raz pre pomalsich zopakujem. V jednom byte sme mravce nemali, v dome mame. Styl upratovania sa nezmenil, cize to znamena, ze som v byte neupratovala o nic viac ako v dome, tak preco tam neboli? Staci si o nich nieco nastudovat a pochopis. Mne nevadia, zijeme v prirode a s prirodou a sterilita u nas priestor nedostava, volime zivot 🌳🌻🐝🐞🐜
@abcdefgahc Bohovske sú tie komentáre dievčatá,už dávno som sa tak dobre nenesmiala😂😂😂

@anjelicek26 Inak hodnota cukru v krvi na lacno moze byt rozna a to zalezi od toho co si jedla na veceru 🙂 Je uz na to aj vela dostupných studii. Skus si zmerat rano, ked si mala na veceru pizzu, a na dalsi den si daj na veceru napr.grecky jogurt bez tuku s trochou cerealneho peciva. Budes prekvapena 🙂 To len tak mimo temu..ta ma pobavila ..a vlastne som sa ani nesmiala.. Aj nase deti v noci spia, ako asi vacsina deti 😀 Ale hygiena rodicov ich nikdy nezobudila 🤷♀️