Prečo bolí sex po rokoch abstinencie?
Ahojte dievčatá. Píšem anonymne lebo sa hanbím. Najprv som písať ani nechcela ale strašne sa trápim. Ide o to, že som nemala sex cca 3 roky (nepýtajte sa prosím prečo, je to nepodstatné).
Zistila som ale, že po tých rokoch bez sexu mám úplne nepriechodnú vagínu ( neviem ako to opísať ináč). Objednala som si vibrátor. Najprv jeden, skúsila a zistila že nieje vhodný pre moju vagínu, tlačilo a bolelo ma to. Je to taký zahnutý duálny stimulátor typu womanizer. Tak som objednala klasický a som taká úzka alebo opuchnuta alebo neviem čo sa deje že ho proste nedostanem dnu. Strašne to bolí. Tak moja otázka znie, či je možné že sa mi vagína takto stiahla po toľkých rokoch bez sexu alebo mám za tým hľadal zdravotný problém? Prosím neposmievať sa a neoznačovať ma za trola. Som 32 ročná žena, ktorá je prvý krát takto bez sexu a neviem či je to normálne a v poriadku. Ale jedno viem a to, že ma to neskutočne trápi. Ďakujem
Ako písali vyššie. Pravdepodobne vaginizmus .
Každá to máme tam dole inak tvarované a inak hrubé, niektoré ani nevedeli kedy prišli o panenstvo lebo ich to vôbec nebolelo lebo to majú tenké a často prišli oň ešte pred sexom a niektoré to bolelo riadne a niektoré to majú napríklad také hrubé, že to musia riešiť prvýkrát operačne. Teda takej čo proste aj prvýkrát aj vždy by sa tam vopchal aj slon môže byť tvoj problém čudný a psychický, ale podľa mňa to psychicky nie je, ale máš to horšie anatomicky tam a preto máš teraz po rokoch problém.
mozes mat prolaps, ono ked sa to nepouziva, to tam zvykne atrofovat. pomozu cviky zamerane na panvove dno. ja ked som v jednom obdobi nemala sex 5 rokov a bola som na prehliadke, dostala som rovno otazku od gynekologa, kolko rokov som nemala styk, ze je to vidiet, ake to tam mam povolene 🙈
@falbala132 tak tomuto neverím... A čo žena ktorá nikdy nemala sex? Tá by to tam teda aké musela mať? Dlhodobo som žila bez sexu a pohoda potom. No neviem nedáva mi to logiku
Tak chlap s menším penisom bude ideálny🙂 nič v zlom ale tieto kadejaké hračky mne prídu osobne veľmi hrubé
Tak chlap s menším penisom bude ideálny🙂 nič v zlom ale tieto kadejaké hračky mne prídu osobne veľmi hrubé
@rozkvet1 malý penis mi nikdy nevyhovoval. Necítila som ho
Ja osobne som mala niečo podobne počas covidu, pribrala som, môj muž pribral jemu odišlo libido a nespávali sme nejaký čas. Potom keď sme to aj skúšali tak to vôbec nešlo a bolelo to. Za mňa choď nato postupne a vytrvale, cvič na panvove dno, behanie kardio sú dôležité lebo môžeš mať problém s prekrvením a tým prirodzeným roztahovaním. Celé sa ti to tam roztahuje keď si vzrušená a čo mne pomohlo bola vedomá meditácia, lebo som neustále bola v chronickom strese.

Ja neviem z čoho sama si písala že si ho nemala 3 roky a nepísala si prečo. Možno tam je “zakorenený problém”