icon

Problémy s vložkami Always - alternatívy

20. máj 2025

Ahojte už cca 8 rokov používam vlozly always ale posledné 2-3 mesiace mám takú skúsenosť ako keby sa mi tam dole zaparila a začervenala koža 🥺 dosť to boli a štípe pri pohybe ale aj celkovo. Dávam si sudokrem ale tak asi by trebalo zmeniť aj vložky. Viete mi poradiť nejaké vložky podobne always? Ďakujem

stellarstar
20. máj 2025

Jessa z dm

adeladulova
20. máj 2025

Ja používam naturella

viki99999
20. máj 2025

Ja pouzivam vsetko od jessa z dm a su super vsetky vlozky aj tampony 🙂

liusa82
20. máj 2025

mne toto robili alwaysky tiež ale len niektoré druhy napríklad tie fialovo ružové platinum mi to už nerobia.Volakedy som používala no teda aj používam sem tam na striedačku aj Naturella ale tie vôbec tak nesajú.Tie jedine vtedy ak nemávaš moc silnú ms.Ale je pravda že sú jemné a vôbec ťa nevyštípu

nevenka
20. máj 2025

Pouzivam Bella Perfecta Slim Blue, su fajn, saju dobre, nechlpateju a nedeformuju sa, na silnejsiu MS su dobre podla mna, ale niekedy mam zapareninu tak ci tak, ale ja sa aj celkovo doat potim, tak aj preto. Na slabsie krvacanie mam rada Jessa Nature z DM. Na pokozku su super, ale za mna slabo saju a deformuju sa, ze sa mi odliepaju kridielka a niekedy aj cela vlozka, mozno aj podla tvaru nohaviciek to je...

vanilkovazmrzka
20. máj 2025

Tie vlozky som mala raz a boli nechutne. To jak igelit keby si si tam lepila. Vyber si hocijake ine a budu lepsie.

kvietok1992
21. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Tie vlozky som mala raz a boli nechutne. To jak igelit keby si si tam lepila. Vyber si hocijake ine a budu lepsie.

@vanilkovazmrzka súhlasím, horšie snáď ani neexistujú :D

spongebob1
21. máj 2025

Nahrad ich tamponmi a netrap sa.

timea301196
21. máj 2025

Nohavičky

martinadomianova
21. máj 2025

Kedysi som ich používala. Ale už dávno som vymenila za tampóny. Už len kvôli tomu komfortu. Vyskúšaj buď iné vložky alebo skús tie tampóny. Uvidíš čo Ti sadne.

pljanka
23. máj 2025

Menstruacne nohavicky

slnko_a_hviezdy
24. máj 2025

Always nemám rada, sú také umelé. Najradšej mám obyčajné Bella vložky za pár €. S nimi som nemala zatial žiadne zlé skúsenosti.

dankabg
24. máj 2025

Ja už parfumované vložky nepoužívam vôbec. Úplne obyčajné najlacnejšie kľudne aj z jednoty, sú pre mňa omnoho lepšie. Žiadne zápaly, svrbenie, Výtoky atď.

mirpet
24. máj 2025

Always najhorsie co moze byt. Vymenit za inu znacku,alebo menstruacne nohavicky

zuzanastano11
24. máj 2025

Ja pouzivam iba allways ale sensitiv a v pohode, ine su katastrofa a potom ms nohavicky od perties

vandica
24. máj 2025

Skús Naturella. Always už roky nepoužívam.

ivana.natasha
24. máj 2025

Ja som mala presne toto- kontaktna dermatitida, určite zmeniť vložky. Skúšala som kadejaké anionove a podobne eko tuti fruti. A skončila som pri Jessa z DM. A určite skús aj jemnejší gél na intímnu hygienu- bez parfémov. Ten mám tiež Jessa z DM .

andymady
24. máj 2025

Always sensitive

pomaranc24
24. máj 2025

Ja som vyskúšala menštruačné nohavičky - mám Lindex a som spokojná.
Inak Naturella teda za mňa sajú minimálne. Tie mi po hodine pretiekli a always kľudne aj 4 hodiny vydržali

bzuco
26. máj 2025

Ak always, tak jedine platinum. Tie klasické su otrasne, ppkozka vobec nedýcha.

monika988
27. máj 2025

Ja osobne iba naturella pre mňa sú super,
Always tiež ma z nich všetko svrbelo úplne zle som sa cítila

princezna_bosorka
27. máj 2025

tampon, kalisok, mens. nohavicky. pouzivam roky kalisok / snuggs. klasicke vlozky by som uz asi nezniesla...

podkolienka951
28. máj 2025

Always su umele alebo take gumenne, skus naturella... su jemnejsie a priedusne

labky613
23. jún 2025

Rovnaký problém som mala...ja odporúčam vložky Jessa z dm. Cena prijateľná, za mňa pohodlné, ani raz som s nimi nepretiekla - za to pri iných vložkách hej....majú neskutočne veľa druhov, veľkostí, absorbcie...Mne mega vyhovujú, odporúčam.