Problémy s vložkami Always - alternatívy
Ahojte už cca 8 rokov používam vlozly always ale posledné 2-3 mesiace mám takú skúsenosť ako keby sa mi tam dole zaparila a začervenala koža 🥺 dosť to boli a štípe pri pohybe ale aj celkovo. Dávam si sudokrem ale tak asi by trebalo zmeniť aj vložky. Viete mi poradiť nejaké vložky podobne always? Ďakujem
Ja používam naturella
Ja pouzivam vsetko od jessa z dm a su super vsetky vlozky aj tampony 🙂
mne toto robili alwaysky tiež ale len niektoré druhy napríklad tie fialovo ružové platinum mi to už nerobia.Volakedy som používala no teda aj používam sem tam na striedačku aj Naturella ale tie vôbec tak nesajú.Tie jedine vtedy ak nemávaš moc silnú ms.Ale je pravda že sú jemné a vôbec ťa nevyštípu
Pouzivam Bella Perfecta Slim Blue, su fajn, saju dobre, nechlpateju a nedeformuju sa, na silnejsiu MS su dobre podla mna, ale niekedy mam zapareninu tak ci tak, ale ja sa aj celkovo doat potim, tak aj preto. Na slabsie krvacanie mam rada Jessa Nature z DM. Na pokozku su super, ale za mna slabo saju a deformuju sa, ze sa mi odliepaju kridielka a niekedy aj cela vlozka, mozno aj podla tvaru nohaviciek to je...
Tie vlozky som mala raz a boli nechutne. To jak igelit keby si si tam lepila. Vyber si hocijake ine a budu lepsie.
Tie vlozky som mala raz a boli nechutne. To jak igelit keby si si tam lepila. Vyber si hocijake ine a budu lepsie.
@vanilkovazmrzka súhlasím, horšie snáď ani neexistujú :D
Nahrad ich tamponmi a netrap sa.
Nohavičky
Kedysi som ich používala. Ale už dávno som vymenila za tampóny. Už len kvôli tomu komfortu. Vyskúšaj buď iné vložky alebo skús tie tampóny. Uvidíš čo Ti sadne.
Menstruacne nohavicky
Always nemám rada, sú také umelé. Najradšej mám obyčajné Bella vložky za pár €. S nimi som nemala zatial žiadne zlé skúsenosti.
Ja už parfumované vložky nepoužívam vôbec. Úplne obyčajné najlacnejšie kľudne aj z jednoty, sú pre mňa omnoho lepšie. Žiadne zápaly, svrbenie, Výtoky atď.
Always najhorsie co moze byt. Vymenit za inu znacku,alebo menstruacne nohavicky
Ja pouzivam iba allways ale sensitiv a v pohode, ine su katastrofa a potom ms nohavicky od perties
Skús Naturella. Always už roky nepoužívam.
Ja som mala presne toto- kontaktna dermatitida, určite zmeniť vložky. Skúšala som kadejaké anionove a podobne eko tuti fruti. A skončila som pri Jessa z DM. A určite skús aj jemnejší gél na intímnu hygienu- bez parfémov. Ten mám tiež Jessa z DM .
Always sensitive
Ja som vyskúšala menštruačné nohavičky - mám Lindex a som spokojná.
Inak Naturella teda za mňa sajú minimálne. Tie mi po hodine pretiekli a always kľudne aj 4 hodiny vydržali
Ak always, tak jedine platinum. Tie klasické su otrasne, ppkozka vobec nedýcha.
Ja osobne iba naturella pre mňa sú super,
Always tiež ma z nich všetko svrbelo úplne zle som sa cítila
tampon, kalisok, mens. nohavicky. pouzivam roky kalisok / snuggs. klasicke vlozky by som uz asi nezniesla...
Always su umele alebo take gumenne, skus naturella... su jemnejsie a priedusne
Rovnaký problém som mala...ja odporúčam vložky Jessa z dm. Cena prijateľná, za mňa pohodlné, ani raz som s nimi nepretiekla - za to pri iných vložkách hej....majú neskutočne veľa druhov, veľkostí, absorbcie...Mne mega vyhovujú, odporúčam.

Jessa z dm