icon

Prvá menštruácia po interrupcii: Čo očakávať?

29. júl 2024

Ahojte,

som 29. den po zakroku a uz dva dni mam velke bolesti podbrusia ako na menstruaciu, ale horsie, po kyretazi som bola niekolko krat na kontrole a bolo to v poriadku, momentalne je moja gynekologick ana dovolenke, dost sa bojim prvej menstruacie, citim sa zle fyzicky, akokeby sa mi nevedela rozbehnut a citim sa dole opuchnuto, mali ste silnu prvu menstruaciu po kyrete? Prisla po mesiaci? Dakujem

Strana
z2
niqua
30. júl 2024

SNV

autor
30. júl 2024

@niqua dakujem

niqua
30. júl 2024

Dajte vediet ako ste dopadla...drzim palce

autor
30. júl 2024

@niqua pôjdem po práci na pohotovosť, dosť sa to už nedá vydržať, nemôžem ani na wc pomaly

autor
30. júl 2024

a ďakujem

autor
30. júl 2024

@niqua vacsia cysta s tekutinou, mam prist po menstruacii a dostala som atb, mala som trochu zvysene crp

katarinaschober
30. júl 2024

Tak dobre ze ti zistili pricinu

autor
30. júl 2024

@katarinaschober ano zistil, vobec som netusila, ze mam taku velku cystu, v zivote som nic take nemala, dufam, ze zmizne po menstruacii, nemam chut na dalsiu narkozu

niqua
31. júl 2024

Prosim Vas....ak chcete, napiste mi sukromnu spravu prosim...ale len ak chcete..mam na vas ndjake otazky...dakujem...a som rada ze sa zistila pricina...drzte sa

kajka2022
31. júl 2024

Zdravie je prvoradé

priscilla07
31. júl 2024

@zuzanockamt prepáč že som si dovolila napísať komentár. Na budúce si vypytam od Vás povolenie.

priscilla07
31. júl 2024

@zuzanockamt nesudim, píšem ak si si nevšimla

Strana
z2