icon

Prvá prehliadka u gynekológa

19. mar 2023

Ahojte, ženy. Prosím vás, neviete mi niektorá trocha bližšie objasniť ako prebieha taká prvá prehliadka u gynekológa? Alebo ako to bolo konkrétne u Vás? A či vôbec gynekológ vie zistiť či je daná žena pannou alebo už nie.. (Samozrejme ak mu to sama nepovie...) Pohlavný styk som ešte nemala, ale dosť ma to zaujíma.

anile12
•
19. mar 2023

Pokiaľ viem tak sa to pýta. Pretože až po pohlavnom styku môže urobiť, takú riadnu prehliadku
A prehliadka netrvá dlho, dá ti také zeliezka sú chladné je to také nepríjemné ale nič strašné. Prehmata, zoberie výter, pripadne cytoster. Nič strašné ani 5 minút.

viestta
•
19. mar 2023

Porozprava sa s tebou (zoberie anamnezu), vysetri. Odporucam zobrat si suknu bud na seba alebo do tasky, a tricko, pretoze mal by vysetrit nielen zo spodu ale aj prsniky. Tak nech sa citas aspon v ramci moznosti konfortne

elia9
•
20. mar 2023

Úplne presne si pamätám na moju prvú prehliadku.. spolužiačka ma strašila, aké to je nepríjemné a neviem čo všetko..išla som tam s malou dušičkou a namiesto očakávaného BU-BU-BU bolo všetko úplne super...prvé vyšetrenie bolo veľmi krátke, až som sa čudovala.. pár sekundová záležitosť, ani som nič necítila..