icon

Šestonedelie a nepríjemný zápach

23. aug 2021

Ahojte,som 8 dni po porode.Vsimla som si ze ked krvacam,normalne to smrdi.Hygienu dodrziavam na 120%,cikam iba v sprche.Moze to byt nejaky zapal alebo je to normalne ked citim ten neprijemny zapach.Ako ste to mali Vy?Dakujem

jaskolka
•
23. aug 2021

Tak určite by to nemalo nejako extrémne zapáchat, možno by som zašla pre istotu na gyndu, skus zavolať svojmu doktorovi.

zdenka11081983
•
23. aug 2021

Bola si šitá? Mne takto hnili stehy a zapachali... Musela som na antibiotíka.

anjelicek26
•
23. aug 2021

Cistenie po porode skutocne moze trcochu pachnut (proste inak ako menstruacia) a je to stale OK pokial nemas bolesti, horucku, krce, tak netreba k lekarovi... to by boli priznaky zapalu... ono si predstav, ze v maternici mas velku ranu po odluceni placenty, ta sa len postupne hoji, preto to tak dlho krvaca a aj pachne, lebo je to v podstate vlhke prostredie, hoji sa to pomaly..ak chces podporit rychlejsie hojenie, tak vela vela vitaminu C a zelezo si davaj, pomoze to.

autor
•
23. aug 2021

@zdenka11081983 ano bola som sita,a mala si aj ine priznaky?horucku alebo nieco ine?

autor
•
23. aug 2021

@anjelicek26 oki dakujem,skusim vitaminy teda😊

zdenka11081983
•
23. aug 2021

Nie, ja som si zobrala zrkadielko odspodu, a videla som uz hnis, kopu hnisu.. A stehy ktoré sa mali vstrebať mo vraj moje telo ich neprijalo tak tak... Som ich len na vlozke nachadzala. Smrdelo to. A tak sa mi to aj zle pozrastalo..

autor
•
23. aug 2021

@zdenka11081983 a isla si ku gynekologovi?On ako ta vysetril nebolelo? Velmi sa toho bojim lebo neviem este ani poriadne sadnut…ani chodit… a ked si predstavim ze ma vysetri…je mi z toho zle🥺😩

zdenka11081983
•
23. aug 2021

Sla som hned. Ja ked som si pritlacila trosku prstom, tak vytiekla kopa hnisu. Chodila som kazdy den, tam mi to čistil a poatupne vyberal stehy... Ten steh ked mi obcas vypadol to bol zapach..