Skúsenosti s Progesterone
Ahojte, baby nemáte niektorá z vás skúsenosti s Progesterone Ladeepharma 100mg? Pred rokom som bola operovaná na endometriózu, potom som pol roka užívala Visanne, ten zabral super. Ale ešte stále mám menšie problémy so silným krvácaním, takže mi lekár predpísal tento progesterone na 10 dní.
@lucina1100 ahoj mam na predaj cele nepouzite balenie..45 kapsul..progesteron od ladeepharma..zvysilo mi..tak uz ho nevyuzijem..expiracia je do 11/2020..povodna cena 18 eur,predam za 12 eur+postovne (podla tarif SP)
Ahoj, posuniem dalej pouzite balenie Progesterone LadeePharma 100mg 30ks (vybranych len 8tbl, ostalo 22tbl). Ked tak sprava.
@veriine Ahoj, ja by som si zobrala napisem ti IP.
@lucina1100 mam o ja ak je aktuálne 5e
@1slniecko66 pisem IP
@katerina21 dobry den este ho mate???
@milos32nika21 dobry vecer. Ano. Mam
@katerina21 mala vy som zaujem
@milos32nika21 ok mozme sa dohodnut.
Aj mne ostal zvyšný progesterone ladee pharma 25 tabliet,posuniem za poštovné.
@zuzik1985 ahoj ja si prosim ten progesterone , velmi by mi pomohol 😊
@lucina1100 povedzte si aké poštovné chcete a dám Vám do IP číslo účtu a pošlem 🙂
@zuzik1985 Dakujem , mne stačí najlacnejšie postovne za 0.45€ to je listom 😊
@lucina1100 Mne vyhadzuje na ich stránke v cenníku za list 50 centov :/ asi zvýšili poštovné :/ ak vyhovuje napíšem Vám do IP číslo účtu a v pondelok pošlem.
@zuzik1985 áno môže byt
@zuzik1985 mam zaujem
@milos32nika21 Mrzí ma to,ale už som sľúbila pani vyššie.
@zuzik1985 áno mne 😊
kocky, nema niekto na predaj agolutin?
Ahojte baby, nemate niektora zvysky progesteronu, ktore by ste darovali za postovne? velmi by mi to pomohlo🙂dakujem
Ahojte, rada by som sa s Vami poradila. Doktor mi kázal vkladať si progesterón. Vkladám od soboty , teda už 5 tabletiek mám za sebou. Vkladám večer pred spaním, potom už viac-menej len ležím. Včera aj dnes sa mi stalo, že okolo obeda som mala na nohavičkách kus bieleho, teda zvyšok z tej tabletky (ale rozpustený, len taká kašička akoby). Znamená to, že sa tabletka nevstrebala dobre.? Prosím, stávalo sa toto aj Vám? Ďakujem za odpoved
Ahojte, nemate zvyšný progesteron na darovanie? Velmi by mi pomohol🙏
@sweetdreams takto to má byt,čo bolo treba sa vstrebalo a zvyšok vytečie
@buba08 ďakujem 🙂 dnes som sa na to pýtala doktora a tiež povedal, že to nemám riešiť

@lucina1100 ahoj, ja mam jedno balenie, uplne nove, ak je stále záujem poprosím správu katerina21