icon

Snažilky s endometriózou

pink_lady
4. mar 2008

Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉

renka1801
29. mar 2008

Ahoj Csillka , no podľa toho z akej stránky sa na to pozriem. Ale nemala by som sa sťažovať, ved môže byť aj horšie.

lianka7
29. mar 2008

renka a ty si odkial???

csilla76
29. mar 2008

no ved tak sa hovori ze moze byt aj horsie 😉 ale vzdy treba dufat....a inac po zdravotnej stranke ako?

renka1801
29. mar 2008

Lianka Kysuce, Čadca.Csilka no bola som minulý týžden na kontrolu u gyn.A z krvi mi zase zistila zvýšene markery tak neviem musím isť na buduci týžden na kontrolu k primarovi čo ma laparkoval tak uvidím.S

pink_lady
autor
29. mar 2008

baby lucim sa idem do klastora 😔

renka1801
29. mar 2008

pinky nechod ved nie je koniec sveta.

renka1801
29. mar 2008

Ale prepáč ahoj Pinky, prečo chceš isť do kláštora?

csilla76
29. mar 2008

pink 😕 klastor?????? reni ake markery-konkretne co?nieco s endo???aj ja sa chystam v pondelok ku gyndosovi na preventivku a tiez sa ho popytat na imuno-geneticke vysetrenie a dohodnut odporucenie...

pink_lady
autor
29. mar 2008

renka - aspon tam nebudem mat starosti s chlapmi ☹ 😀

lenand
29. mar 2008

pink starosti s chlapmi ☹ zas nepocuva no no

renka1801
29. mar 2008

Ja neviem ked som mala endo tak mi to zistili teda predpokladali z tých zvýšených markerov tak ja neviem, presne ale po kontrole budem múdrejšia.Pinky ja som mala jednu znamu čo po strednej išla do klaštora chcela byť mníškou, a po určitých rokoch skladajú ten sľub a ona si to rozmyslela anestala sa mníškou, a teraz hovorí že teda neľutuje.No s tými chlapmi su teda starosti ale aj pekné starosti.

pink_lady
autor
29. mar 2008

lenand - zas zrusil vies 😀 este stastie ze som na neho necakala 😠 a vraj ze ja som blazon ci on je panacik aby neustale behal za mnou no ved bol za mnou dokopy 2 krat a naposledy pred dvoma tyzdnami a on sa chcel stretnut ja nechapem 🤐 🤐 🤐 😀 😀

mirip
29. mar 2008

s takým chlapom by som nestrácala čas ved nie je na svete jediný 😉

renka1801
29. mar 2008

Dievčatá ja sa lúčim, dnes som KO. Ahojte a príjemnú nedeľu.

pink_lady
autor
29. mar 2008

papa renka aj tebe peknu nedelu 😉

mirip
29. mar 2008

pink si skvelý ignorant 😅

csilla76
29. mar 2008

ahoj reni ked uz ides.pomaly sa aj ja zberam,idem kuk postu pre teba.... 😉

pink_lady
autor
29. mar 2008

mirip ked myslis? vies ja tu pracujem - prekladam horu clankov a ak mam cas mrknem na konika a ak mam pocit ze treba odpoviem pripadne daco napisem ak chcem 🙂

csilla76
30. mar 2008

ahojky kocky 🙂 pekne ranko 🙂 dnes u nas svieti slniecko tak asi bude pekne pocasko ako vcera 🙂 inac ma neskutocne boli hlava... 😒 idem varit tak pekny dnik 🙂

lenand
30. mar 2008

cavte kocky aj ja prajem pekny dnik svieti slniecko 🙂 tak dufam ze bude aj poobede 🙂

csilla76
30. mar 2008

lenand co nove?co porabate?mne sa este dovara obed,potom idem umyt schody a chcem vylozit muskaty do schodista ved su take peknucke uz aj kvitnu poniektore 🙂 jééj je tak krasne vonku 😀 tak prima aj 19 stupnov hlasili poobede... 🙂

sue13
30. mar 2008

Caute baby. 🙂 Baby mate pravdu, vonku je super ale co z toho ked musim trcat doma 😠 😠 😎
Ale pozitivne je ze uz nemam teplotu 😀 😀 asi uz antib. zaberaju 😀 😀 😀
Co dobre ste varili na obed? Mne dnes vari moja polovicka 😵 😝 😵

pink_lady
autor
30. mar 2008

Ahojte 😵
ja sa idem napapat akurat a potom bikovat 😵
Sue - ty sa mas ze ti vari polovicka, uzi si to 😉 😀 A rychlo sa vyliec, uz ti je aspon lepsie? 😅

sue13
30. mar 2008

Uz je mi lepsie... 🙂 Aj ja chcem ist von 😠 😠 😎 😎 😎 😎

csilla76
30. mar 2008

to ma tesi 😉 muzik ti co pripravil na obed? 🙂 idem sa zviezt s muzikom do prace a cestou dom sa stavime na kofolku 🙂

lianka7
30. mar 2008

Ahojte babulienky!
Jaaaj,ja som cely den stravila vonku...bolo tak prekraaasne-ani domov sa mi nechcelo ist!
Sue,som rada,ze ti je uz lepsie moja!Zajtra si este doma?

sue13
30. mar 2008

Lianka ahoj. Je mi uz lepsie 😉 . Ale ty sa pochval. Ako dopadla damska jazda???????? 😎 😎 😎 😎
Zajtra musim ist do robotky. 😒 Dufam ze to bude ok.

lianka7
30. mar 2008

Ahoj Sue!Damska jazda dopadla fajn,rychlo som bola doma 😀 😀 😀

lianka7
30. mar 2008

Napisem IP 😉

sue13
30. mar 2008

OK 😉