Snažilky s endometriózou
Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... x-) Dufam ze mi nedate kosom 😉
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... x-) Dufam ze mi nedate kosom 😉

•
1. okt 2008ahoj leni u nas tiež prši Beatke bolo večer akosi zle aj zvracala celu noc mrnčala tak som bohvieako vyspata neni :-p
0
tak to ani ja niesom vyspata lebo oliverko kašlal tak som v kuse stavala a davala mu čajík s medom aj teraz tu pobehujem a nutim ho pit čajik s medom tak dufam že to zaberie lebo on chcel ist do školky lebo tam ma gaštany čo si včera priniesol a je traz celí tyžden služba dava pozor na deti 🙂
Ahoooooooooooooooojte 🙂 no davno som tu nebola :-N prepacte ale cely tyzden som chodila na brigadu tak som dosla domov az vecer a moc casu na net nebolo :-N dufam ze sa vase deticky maju dobre 😉 🙂
leni v novembri by som chcela,tento mesiac si idem po injekcie. 😉
pacna tak ako dala si do sackov jablka? 😉
leni v novembri by som chcela,tento mesiac si idem po injekcie. 😉
pacna tak ako dala si do sackov jablka? 😉
Ahojteeeeeee baby 🙂 ok pacna tak mas robotku ako vidim s jablkami i hruskami 🙂 ja chcem z duli este dzemik a kompot 🙂
leni uvidime co povie doki,min.rok som chcela lepidielko ale doki mi to neodporucal asi myslel ze su silne embryjka a nepotrebujem to,no predsa sa neuchytili,verim ze teraz to uz bude s uspesnym koncom.nas najvacsi dar by bolo na vianoce keby ze mi doki oznami ze som tehulka 🙂 x-) 🙂
leni uvidime co povie doki,min.rok som chcela lepidielko ale doki mi to neodporucal asi myslel ze su silne embryjka a nepotrebujem to,no predsa sa neuchytili,verim ze teraz to uz bude s uspesnym koncom.nas najvacsi dar by bolo na vianoce keby ze mi doki oznami ze som tehulka 🙂 x-) 🙂
tak posielam x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) tTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
csilka mali sme sobotu nabitu najprv sme boli u nasich muž tam opravoval obklad na wc a my so svagrinkou sme boli malej cosi kupt a potom domov cosi uvarit a potom tam.
ja akurat som zapla pracku a cakam kedy pride sestra s synovcami, chce ist na nakup tak ich tu budem mat nachvilu 🙂
ja akurat som zapla pracku a cakam kedy pride sestra s synovcami, chce ist na nakup tak ich tu budem mat nachvilu 🙂
ahojte 🙂
pacna myslis ako vysadit?neviem ale opytam sa svokry,ok ona asi bude vediet 😉 prajem vam skore uzdravenie
ja idem onedlho ku mojmu gyndosovi na preventivku,pred ivf-kom,pre istotu aby vsetko bolo ok 😉 objednala som sa telefonicky,na 10:15 tak ma hned aj zavola 😉 nemusim cakat 😉
pacna myslis ako vysadit?neviem ale opytam sa svokry,ok ona asi bude vediet 😉 prajem vam skore uzdravenie
ja idem onedlho ku mojmu gyndosovi na preventivku,pred ivf-kom,pre istotu aby vsetko bolo ok 😉 objednala som sa telefonicky,na 10:15 tak ma hned aj zavola 😉 nemusim cakat 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli