icon

Snažilky s endometriózou

pink_lady
4. mar 2008

Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉

pacna
1. okt 2008

ahoj leni u nas tiež prši Beatke bolo večer akosi zle aj zvracala celu noc mrnčala tak som bohvieako vyspata neni 😝

lenand
1. okt 2008

tak to ani ja niesom vyspata lebo oliverko kašlal tak som v kuse stavala a davala mu čajík s medom aj teraz tu pobehujem a nutim ho pit čajik s medom tak dufam že to zaberie lebo on chcel ist do školky lebo tam ma gaštany čo si včera priniesol a je traz celí tyžden služba dava pozor na deti 🙂

pacna
1. okt 2008

tak sa rychlo vyliečte a ty si davaj pozor na seba 😀 😀 😀 😀

lenand
2. okt 2008

tak dnes super svieti slniečko oliverko dnes už išiel do školky v noci už nekašlikal tak išiel lebo on je celí týžden služba v školke tak nemohol chybat 🙂

pacna
3. okt 2008

ahoj babenky
csilka kde si?

leni to je super ze je Oliverkovi lepšie 🙂

lenand
3. okt 2008

oli už chdi do školky ale pre istotu mu davam ešte sirup od kašlu dnes tu celí den prší no hroza
csilla ty kedy začinaš stimulovat 😵

csilla76
3. okt 2008

Ahoooooooooooooooojte 🙂 no davno som tu nebola 😅 prepacte ale cely tyzden som chodila na brigadu tak som dosla domov az vecer a moc casu na net nebolo 😅 dufam ze sa vase deticky maju dobre 😉 🙂
leni v novembri by som chcela,tento mesiac si idem po injekcie. 😉
pacna tak ako dala si do sackov jablka? 😉

pacna
3. okt 2008

idem len nato lebo dnes ešte doniesla svokra jablka aj hrusky tak urobim ešte nutelu a nastruham. 🙂

lenand
4. okt 2008

to je super tak na vianoce už budete mat babetko v brušku a budeš si davat aj lepidielko ako dicinka 😵

csilla76
4. okt 2008

Ahojteeeeeee baby 🙂 ok pacna tak mas robotku ako vidim s jablkami i hruskami 🙂 ja chcem z duli este dzemik a kompot 🙂
leni uvidime co povie doki,min.rok som chcela lepidielko ale doki mi to neodporucal asi myslel ze su silne embryjka a nepotrebujem to,no predsa sa neuchytili,verim ze teraz to uz bude s uspesnym koncom.nas najvacsi dar by bolo na vianoce keby ze mi doki oznami ze som tehulka 🙂 😵 🙂

lenand
4. okt 2008

uvidíš budu to najkrajšie vianoce 😵 🙂 😉

csilla76
4. okt 2008

dakujem leni verim ze to tak bude 😵 a zopar virusikov mozes poslat do pred zasoby 🙂 😀

lenand
4. okt 2008

tak posielam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 tTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

csilla76
4. okt 2008

juj super tak si nachytam dakujeeeeem leni 😵 😵 😵

lenand
4. okt 2008

mi s oliverkom sami doma tak trošku upratujem v skrini mužik išiel pozriet či už niesu hribiky v lese ale tak trošku aj poprcha u nas tak ani nejdeme vonku a nevim čo mam navarit tak musim niečo vymisliet 🙂

csilla76
4. okt 2008

tak dobre navar,idem aj ja a vyvesat pradlo na balkon-aspon tam nezmokne 😉

lenand
4. okt 2008

tak u nas leje ako z krhle strašne olik spinka už mam navarene zapečene cestovyny s brokolicou a ked sa olik zobudi tak mu spravím lievance 🙂 to počasie ma zlosti 😠

csilla76
4. okt 2008

aj ja uz mam porobene 🙂 asi este pojdem luskat orechy 🙂 susedia zabijali tak nam doniesli plnenu kapustu,polievocku a upecenu klobasku a jaternicku so zem.kasou....takze zajtra nemusim varit tolko toho mame 🙂 nejaky kolacik aj ja zajtra spravim 😀 😝

lenand
5. okt 2008

ty sa mas že nemusiš varit ale plnenu kapustu inač milujem ale teraz ju nemusím smrdí mi kapusta tak idem varit 😝

csilla76
5. okt 2008

ahojky 🙂 no teraz preto ze si tehu tak iste vone a chute nemusis 😉 este dokoncim upratko v obyvacke a potom idem piect piskotovy zavin s marhulovym a malinovym alebo jahodovym dzemikom,muzik ma na to velmi chut 😀 vecer sa chystame k nasim 🙂

pacna
6. okt 2008

ahojte kocky u nas dnes rano bol mrazik 😅

v sobotu sme boli pri sestrinej Tamarke na hostinu 🙂

leni a inač ako okrem tych voni?

csilla76
6. okt 2008

Ahojte 🙂 pacna super hostina iste ste si vychutnali,aj slniecko prialo takze pohodicka,este nech bude pekne 🙂
ja idem do obchodu a potom do zahradky pozbierat popadajuce jablka 😉

pacna
6. okt 2008

csilka mali sme sobotu nabitu najprv sme boli u nasich muž tam opravoval obklad na wc a my so svagrinkou sme boli malej cosi kupt a potom domov cosi uvarit a potom tam.
ja akurat som zapla pracku a cakam kedy pride sestra s synovcami, chce ist na nakup tak ich tu budem mat nachvilu 🙂

pacna
6. okt 2008

ozaj csilka trosku nerozumiem tomu "lepidielku" akosi sa nevyznam v takych terminoch 😅

lenand
6. okt 2008

čavte kočky dnes pohodička len rano mi tak trošku bolo zle a ma napinalo a konečne svieti slniečko po vykende 🙂

csilla76
6. okt 2008

pacna lepidielko-znamena lepidlo na embrya(no nie je to doslova lepidlo aspon doki to tak vysvetloval)dava sa to zenam pri ivf aby sa lepsie ujali-uchytili embryjka 🙂 ja prave dokoncujem ranajky a idem do zahradky a potom do prace 🙂 leni ahooj 🙂

pacna
8. okt 2008

ahojte kočky ako sa vam dari?
u nas nič moc nedari sa nam snaha o mimi a Dominika je akasi nachladnuta. 😕 počasie je nanič.

csilka nevieš či sa mi prijme kupovany cesnak?

csilla76
9. okt 2008

ahojte 🙂
pacna myslis ako vysadit?neviem ale opytam sa svokry,ok ona asi bude vediet 😉 prajem vam skore uzdravenie
ja idem onedlho ku mojmu gyndosovi na preventivku,pred ivf-kom,pre istotu aby vsetko bolo ok 😉 objednala som sa telefonicky,na 10:15 tak ma hned aj zavola 😉 nemusim cakat 😉

pacna
9. okt 2008

ahoj držim palce csilka 🙂

mne sa dnes zas snival kraaaaaaaaaaaaaasny sen: že som porodila chlapčeka ale bol trosku postihnuty 😔

včera bolo nadherne dufam že aj dnes bude tak. 😉

pacna
15. okt 2008

ahoj babenky ako sa mavate?

ja nič moc trošku mame problemy ☹