icon

Som nymfomanka alebo mám len zvýšené libido?

mataa52
7. dec 2024

Ahojte ani neviem ako začať. Od 16 rokov som sexualne aktivna teraz mám 30 rokov. Mala som priateľa ktoreho som podvádzala s viacerymi mužmi vo vekovej kategorii od 30 do
40 rokov. Byvalí nikdy nato neprišiel že som ho podvádzala. dôvod rozchodu bol že nedokažem mať vážny vztah.Rozišli sme sa keď som mala 21 rokov Ale pravda je taká že dôvod rozchodu boli moje výčitky že ho podvádzam. No to som mu nepovedala. Bola som sama istý čas. mala som sexualne vztahy. Ako som zostala sama otec umrel mama začala chodiť do rakuska tak sa u mňa objavili depresie. Presťahovala som sa k sestre myslela som že tam moje sexualne vztahy skončia no bol to omyl. Znova som tam spoznala muža ktory mal 40 rokov a sex s nim bol užastny. Depresie prestali. Našla som si expriateľa ktoreho som raz podviedla s tym 40 ročnym mužom. S exom som 5 rokov byvala rozišli sme sa kvôli tomu že som dostala depresie a zakazoval mi chodiť často k našim dommov.

Strana
z2
ina2405
8. dec 2024

@mataa52 v 17 nemáš čo spávať s bratrancom tvojej mamy, chudinka hotová🥴 kks vy ste rodinka úžasných.

slovakboy
8. dec 2024

@mataa52 to že nie si nymfomanka ti tu už napísali. Pýtaš sa teda že či si nevážiš samú seba. Asi v tom niečo bude. Píšeš, že si sivá myš. Ako to myslíš? Len je to porovnanie s extrovertkou a exhibicionistkou? Potom je sivá myš každá druhá. Alebo sa cítiš ako bezvýznamná? Lebo to môže byť jeden z dôvodov. Pocit bezvýznamnosti. Tí chlapi ti dajú nakrátko pocítiť svoju hodnotu akurát že potom zistuješ, že ju stále nemáš. Našla si si iba zlý spôsob hľadania svojej hodnoty a sebapotvrdenia. A to by mohla byť aj tvoja cesta: nájdi si iný spôsob svojho sebapotvrdenia a sebahodnoty. Uvedom si to vo svojej mysli myslením a predstavami. Neodsudzuj sa za doterajší život nikomu si neublížila nikoho si neokradla nikomu nie si nič dlžná. Len sebe. Ty zistuješ že ublizuješ sebe a svojej dušičke a to ťa trápi. Preto máš potom depresie. Zameraj sa viac na seba a nie na muziv ktorí furt niečo chcú. Spýtaj sa samej seba čo ty potrebuješ? Čo by ti urobilo radosť? Zabudni na minulosť a myšlienky na ňu zastavuj. Nemá význam sa tým zapodievať. Môže sa stať že zajtra ťa nejaký muž osloví a ty budeš mať chuť mu vyhovieť. Možno podľahneš. Nevadí. Nejde to hneď zmeniť. Daj si ale taký záväzok, že povieš tieto slová: nie. Nechcem. Proste nauč sa povedať nie. Jemu aj sebe. Vyslov to nahlas a vážne. Muži čo ťa poznajú to budú brat tak že ty povieš nie ale v skutočnosti chceš. Ešte ich to vydráždi. Môže sa to stať a neviň sa za to. Prvý pokus sa nemusí vôbec podariť. Nabudúce to bude lepšie. Aby sa ti to darilo mala by si si nájsť náhradu za ich sebapotvrdenie a mala by si nájsť niekoho a niečo, čo ti pomôže si uvedomiť svoju hodnotu a to takou krasnou a čistou silou, že tvoji muži a tvoj život doterajší budú zrazu v tvojej mysli ako niečo malé. Nevýznamné. Nie tvoj život ako taký ale tvoja promiskuita bude ako niečo čo nestoji ani za zmienku. Otvoria sa ti oči a zistíš, že doteraz si sa zaoberala hlúposťami zbytočne a teraz ma zrazu tvoj život novú energiu novú krásnu motiváciu teší ťa a ty si vážiš samu seba v tejto novej situácii. Čo by to tak mohlo byť? Myslím tá nová vec. Pouvažuj v predstavách najprv.

mataa52
autor
8. dec 2024

@ina2405 treba čitať s porozumenim. Ja som spavala s cudzim človekom ktory asi mal vztah s mojou mamou.

vikiki29
8. dec 2024

Tak tvoju laťku sebahodnoty nepodlezie hádam nikto. A že priťahuješ len takých mužov, ktorým ide len o sex? No uznaj sama, ak by si bola “normálna”, vyberieš si partnera, ktorý s tebou iniciuje sex pomaly už pred zoznámením? Asi nie…

ina2405
8. dec 2024

@mataa52 pardón, obidve ste spávali s tým istým chlapom. Rodinka úžasných.
Ty to teraz môžeš prelomiť a začať normálny život, ktorý ťa bude napĺňať, máš to všetko vo svojich rukách. Je úplne pochopiteľné, že máš depresie, kto by nemal?

mataa52
autor
8. dec 2024

@slovakboy ďakujem za odpoveď. Som šeda myš kvôli tomu že sa tak citim. Som introvertka, bez kamarátiek mám len rodinu a tych mužov čo mi pridávajú hodnotu ako si napisala. Mám nulové sebavedomie, neviem povedať nie, chýba mi asertivita. V škole sa smiali že tichá voda brehy myje. Ja viem že musim na zmene myslenia pracovať sama ale môže mi k tomu dopomôcť niejaky odborník? Dá sa promiskuita liečiť a teda aj menejcennosť? Chodim k psychoterapeutke ale s tymto problemom som sa jej nezdôverila

slovakboy
8. dec 2024

@mataa52 ak už chodíš k psychoterapeutka, toto jej povedz, nemôže ti potom účinne poradiť. To že si introvertka nie je žiadna vada. Prijmi sa taká aká si a zbav sa len vecí, ktoré ťa obťažujú. Introvert nie je nič zlé naopak. A Nehovor si už viac že si šedá myš. Nedávaj si nálepky. Nehaň sa. Naopak si o sebe hovor pozitívne veci a všímaj si všetko dobré aj teraz aj pred tým. Nestigmatizuj sa: ja som taká, hentaká. Zle volené slová sú ako zaklínadlá a môžu ti uškodiť. Rovnako dobré slová liečia ako dobré kúzlo.

adrianap83
8. dec 2024

@mataa52 och, tak toto by mala vidieť na Tebe aj ona sama, terapeutka. Povedz jej všetko toto, čo tu píšeš. Alebo hej to rovno daj prečítať.
A okamžite sa vzchop! Žiadny chlap Ti nedá hodnotu, robíš to len Ty sama. Zbytočne im dávaš moc nad Tebou. Na začiatok skús nejaké iné hobby, cvic, čítaj, uč sa jazyk, zamestnaj sa, jedno ako, aby si nemala chuť na tých amantov. Keď už, to vyries sama so sebou doma. A chod na testy na pohlavné choroby. Mrchy nespia a Tvojim chlapom to bolo a je jedno.

iwesska
8. dec 2024

Ako nechapem,chodis k terapeutke,ale to co ta trapi riesis so zenami na koni🤦‍♀️ Nie je to skoda penazi?

clementisa
26. dec 2024

Ak chceš mať vážny vzťah tak sa zameraj na vás dvoch ak si chceš užívať tak si užívaj jednoduchá vec normálna žena ak miluje svojho partnera tak neuhana iných chlapov prepáč ale určite by sa ti nepáčilo keby tvoj partner obhanal každú sukňu to čo robíš to je choré

julialeffer
11. jún 2025

Mam kamarata ktory ma nymfomaniu ako diagnozu, odmietol brat lieky lebo mu nerobili dobre tak teraz trpi podobne ako ty. Najdi si takeho a mas pokoj.

Strana
z2