Strach z pretečenia počas menštruácie
Ahojte, prvé dni mávam hrubé vložky ešte aj menštruačné nohavičky a leginove krátase pod riflami ale aj tak sa bojím že preteniem hlavne keď mám niekde dlhšie sedieť a potom sa postaviť. Už sa mi veľa krát stalo že som niekde hodinu sedela s po postavení úplný prud že som musela utekať len tak tak som to stihla. A teraz mám takú robotu že musím sedieť 2hodiny v kuse a bojím sa toho že po postavení preteciem. To je taký hrozný pocit že neviem ako sa mám vykritit aby to prestalo. Tamponov sa bojim takže to neprichádza do uvahy
@anonym_autor preco? Zavadzanie je trochu neprijemne, potom 3-5 rokov sväty pokoj, prvy mesiac trochu spinenie, kym sa to ustali... taketo krvacanie nie je ok a aj stracas vela zeleza kazdy mesiac, musis byt unavena. Ja sa uz modlim, nech prijde prechod cim skor... ale zatial to tak nevyzera, odkedy nekojim, cyklus ako hodinky 31 dni ani den viac ani den menej...
@anjelicek26 ono ani teliesko nezaberie u kazdeho, kamaratka krvacala slabo, ale v podstate vkuse vacsinu mesiaca. Takze na silne nepomohlo a este skomplikovalo aj ten zvysok mesiaca.
@anjelicek26 ono ani teliesko nezaberie u kazdeho, kamaratka krvacala slabo, ale v podstate vkuse vacsinu mesiaca. Takze na silne nepomohlo a este skomplikovalo aj ten zvysok mesiaca.
@senta_sofia tak je to vynimocne, jasne kazda sme ina, stat sa moze... tie prve tyzdne su kadejake, ale drvivej vacsine sa to jemne spinenie ustali a uz je svaty pokoj cele roky...
@senta_sofia tak je to vynimocne, jasne kazda sme ina, stat sa moze... tie prve tyzdne su kadejake, ale drvivej vacsine sa to jemne spinenie ustali a uz je svaty pokoj cele roky...
@anjelicek26 jej to trvalo asi 3/4 roka, takze potom to slo von
@anonym_autor to si na tom úplne ako ja. Ja do roboty vždy nosím aj náhradnú spodnú bielizeň. Vždy sa musím prezliekať.
@anonym_autor to si na tom úplne ako ja. Ja do roboty vždy nosím aj náhradnú spodnú bielizeň. Vždy sa musím prezliekať.
@anonym_0b5f25 a ako to potom riešiš? Teda ak sa smiem spýtať? Lebo mňa najviac stresuje toto že nemôžem ísť hocikedy na wc
@tianna pouzivas heavy flow alebo tie extra heavy?
@senta_sofia extra heavy postpartum 😁
@anjelicek26 toho sa bojím tiez
@anonym_autor za mňa to vyriešil kalíšok. Odvtedy nemám strach ani vonku a ani v noci. Skvelý to pocit.
@anonym_0b5f25 a ako to potom riešiš? Teda ak sa smiem spýtať? Lebo mňa najviac stresuje toto že nemôžem ísť hocikedy na wc
@anonym_autor chodím na wc preventívne každú polhodinu a kontrolujem sa.... Najhoršie je že mám teraz novú robotu čiže veeelmi nepríjemné že furt behám na wecko .neviem čo si o mne myslia.. inak neriešis s lekárom dôvod? Lebo mne to robí myom a budú mi ho operovať. Tak dúfam že to pomôže.
Pojdeš na WC po hodine, snáď 2 dni v mesiaci sa dá pochopiť, že na WC musíš..
Zabudla som sem napísať, ja som si kúpila nohavičky s ochranou proti preteceniu. To nie sú menštruacne, používajú sa s vložkou, vyrába ich slovenská firma Nika Intima. Mám ich neceleho polroka a som veľmi spokojná.

@anonym_autor stačí mať správnu vložku. Ja tečiem ako ropovod a presne toto sa mi stáva pravidelne prvé dni 😆 postavím sa už len cítim ako sa to zo mňa valí. Používam popôrodné vložky Gentle Day anion. Ešte malý trik vždy si vložku poriadne natiahni do strán v strede nohavičiek, tam kde sa ti dotýka inkriminovanej oblasti 😉 nepretiekla som ani raz odkedy ich používam a to teda kým som ich objavila som na noc musela lepiť 2 nočné a ešte vzadu po bokoch obliepat intimkami 🤣 túto dám jednu a je kľud 🙂 kúpiš ich v DM.
@tianna pouzivas heavy flow alebo tie extra heavy?